Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Se her: Brasil har et atomprogram!

http://news.monstersandcritics.com/southamerica/article_1035368.php/Analysis_Brazil`s_nuke_program Hvorfor reagerer vi ikke på dette? Fordi Brasil er et demokrati som ikke har noen forbindelser til terroriststater og ikke noen offensive hensikter. Landet lar inspektører inspisere og det har ingen president som vil utslette naboland. Dette til forskjell fra Iran. Så er det sagt.

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DrDeath

Det er rundt 30 land i verden som bruker fisjon til produksjon av elektrisitet. Å starte utvikling av slik teknologi er i prinsippet uproblematisk for et hvilket som helst land. Irans problemer har sin rot i at de NEKTER IAEA fullt innsyn i sitt program OG at de skryter av å drive forskning som slett ikke er nødvendig for et sivilt kjernekraftprogram (høyanriking av Uran). Da er det naturlig å anta at de skjuler noe.

1

Perrin33

Totalt det motsatte av Israel når det gjelder Nukes og de lar vi holde på uforstyrret.. Er det ikke i alles interresse at ingen bygger flere atombomber?

http://www.fas.org/nuke/guide/israel/nuke/farr.htm

1

Exodius

"Fordi Brasil er et demokrati "

Et demokrati hvor mange er slaver.

1

baldviking

Brasil avviklet sitt atomvåpenprogram i 1990 og frasa seg retten til å utvikle atomvåpen i 1994, men de har nå sine små uenigheter med IAEA fortsatt ->

http://www.globalsecurity.org/wmd/world/brazil/nuke.htm

"Nuclear Re-Armament? During his winning campaign in January 2003, leftist Workers' Party presidential candidate Luiz Inacio Lula da Silva criticized the 1970 Non-Proliferation Treaty as unfair. "If someone asks me to disarm and keep a slingshot while he comes at me with a cannon, what good does that do?" da Silva asked in a speech. He later said Brazil has no intention to develop nuclear arms....

...In April 2004 the Brazilian government and International Atomic Energy Agency nuclear inspectors were at odds over inspections of an under- construction, uranium- enrichment facility near Rio de Janeiro. Brazil refused to allow IAEA inspectors to see the facility's equipment in order to protect proprietary information. They insisted that the facility will only produce low-enriched uranium, which is legal under the Nuclear Nonproliferation Treaty, so long as it is safeguarded. They also refused to fully cooperate with the IAEA’s investigation into the nuclear black market operated by Pakistani scientist A.Q. Kahn."

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...