Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stockholm (NTB-TT): Lederen for Sveriges største muslimske organisasjon vil ha særlover for muslimer i Sverige.

I et brev til samtlige partier i Riksdagen foreslår lederen for Sveriges muslimske forbund blant annet at skilsmisser skal godkjennes av en imam, at imamer skal gi muslimske barn i kommunale skoler separat undervisning i morsmål og islam, og at gutter og jenter skal ha atskilt svømmeundervisning.

http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article657635.ece

Den byen er uansett tapt for Sverige, så hvorfor ikke gjøre den idéen der gjelden for den byen?

1
14 svar

14 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Crazyeyes

Shimon skrev: Den byen er uansett tapt for Sverige, så hvorfor ikke gjøre den idéen der gjelden for den byen? ----------------- Faen, jeg ble sjokkert da jeg kjørte gjennom Malmö i fjor. Har aldri vært der før, men for en by. Det må være Skandinavias styggeste. Kunne jo like gjerne vært et slumstrøk i Hviterussland. Ikke rart at det der har blitt en innvandrerghetto.

1

fishnet

Crazyeyes skrev: Shimon skrev: Den byen er uansett tapt for Sverige, så hvorfor ikke gjøre den idéen der gjelden for den byen? ----------------- Faen, jeg ble sjokkert da jeg kjørte gjennom Malmö i fjor. Har aldri vært der før, men for en by. Det må være Skandinavias styggeste. Kunne jo like gjerne vært et slumstrøk i Hviterussland. Ikke rart at det der har blitt en innvandrerghetto. --------------------

Ja, det är ju betydligt trivsammare att vada fram bland hororna och narkomanerna och tiggarna på Karl Johan i Oslo.....ingen blir chockerad där inte. Fin utsikt från slottet mot paradgatan.

1

Ceon2

[Slettet]

1

Ceon2

Er dette ikke bare vanlig muslimsk-sosial oppførsel? Først så kommer kravene om sharia-lover etc, og så når disse kravene ikke oppfylles, så begynner de borgerkrig og prøver å ta kontrol over visse deler av landet de er i. For så å kalle seg okkupert og undertrykket... og kreve mer land.

۞ Zuperstar ™

Zuperstar_1@yahoo.com

1

erikksen

Hvor har dette skjedd andre steder?

1

Exxon-

erikksen skrev: "Hvor har dette skjedd andre steder?"

-Vel, 57 land har blitt muslimske siden Profet Muhammed hogde hodet av jøder i Medina for 1400 år siden.

1

Suppetallerken

Det høres ut som en tilforlatelig ide at muslimene skal ha noen egne lover her og der, men jeg tror ikke det er noen god ide. De er en del av det av svenske samfunnet og får ta konsekvensen av det.

1

zgum

Artig å være vitne til sivilisasjonens undergang i Norge og Sverige, jeg har ingen kjempeplaner for fremtiden uansett:))

1

Hunden_5

værre for oss med barn.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...