Nye VGD er lansert! Mer informasjon

USA - Frihetens fyrtårn

Bare se bort ifra at oralsex er ulovlig i Minnesota, selv om du gjør det privat.

Og at sexleketøy er forbudt i hele Alabama.

1
18 svar

18 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

vivida

Exodius

Vil du kritisere USA må du finne på noe annet. Dette blir bare for dumt........

1

travgrisen

Exodius.Dersom du virkelig syntes dette er noe å kritisere usa for må du virkelig hate Usa. Har virkelig ingen fortalt deg at du ikke skal ta alt du hører eller leser bokstavelig? Det er selvsagt mange gamle utdaterte lover og regler overalt i verden. Normalt tenkene folk skjønner er at selv om du fremdeles kan finne flere av disse utdaterte lovene og reglerene i gamle lovbøker så betyr ikke det at folk blir dømt for å bryte dem lengre. Det finnes også mange latterlige norske lover å regler som det ville være en vits å la politikerne bruke tid på å endre nå fordi alle skjønner at lovene er helt passe nå. (sikkert flere lover om hvordan man skal passere hverandre med hest og vogn også).

Husker selv at det i flere 10 år i Norge var forbudt med farge TV i Norge. Etter mange år ble det for dumt for politikerne å ta dette opp i stortinget og endre regelen fordi alle forlengst hadde fått seg farge TV. Tror foresten dette ble endret for orden skyld for ikke lang tid siden. Exodius og andre med samme naive tanker for bare forsette i sin virkelighetsfjere verden og f.eks to at sex politet vil banke på døren i Usa. Til alle andre: Tro meg, men politiet har annet å henge fingrene i.

1

Exxon-

Denne debatten er tatt før. Disse lovenede er sovende.

Ta heller en debatt om muslimske land, hvor slike lover faktisk IKKE er sovende, og folk blir dømt for slikt.

1

lusekoftan

Exodius skrev:

"Tema: USA - Frihetens fyrtårn"

- Där man inte får sjunga nationalsången på spanska trots att det inte finns något nationalspråk i USA.

1

travgrisen

Tror du virkelig at de ikke kan synge usa's nasjonalsang på spansk eller kineskisk for den del, hvis man vil? Er du helt svensk eller? Selv om Bush ikke syntes noe om dette så er det selvsakt ikke forbudt. Engelsk ble forøvrig valgt til Usa nasjonaspråk rundt 1776.

1

BeatPoet

Travgrisen:

*kremt' USA har ingen nasjonalspråk... Ihvertfall ikke på et føderalt nivå, kun et "defacto" språk som alle enes om og blir lært opp i..Og det er engelsk..

http://www.blogging.no/blog.php/satyrkid

1

eggen

Hehe, man skulle kanskje i et land som USA, tro at gamle lover ville bli omgjort. et morsomt eksempel: Jeg husker ikke hvilken stat det er, men man har ikke lov å parkere bilen sin så så lenge med mindre ikke en hest er bundet til den :)

retten til å bære våpen stammer fra borgerkrigen. Kanskje det er på tide å fornye den?

1

Zeplin

eggen skrev: Hehe, man skulle kanskje i et land som USA, tro at gamle lover ville bli omgjort. et morsomt eksempel: Jeg husker ikke hvilken stat det er, men man har ikke lov å parkere bilen sin så så lenge med mindre ikke en hest er bundet til den :)

retten til å bære våpen stammer fra borgerkrigen. Kanskje det er på tide å fornye den? ____________________________________________________________

Nei, den stammer fra revolusjonen.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...