Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Irak fungerer som fluepapir på islamistene. De er lokket ut av sine huler/hybler slik at amerikanerne kan knerte dem effektivt i et relativt kontrollert miljø slik at vi slipper å få flere av dem til Vesten samtidig som mange forlater Vesten for å bli "martyrer" i Irak. Genialt

1
9 svar

9 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Andrysha

Amerikanerne trodde de kunne vinne i Vietnam ved aa drepe vietnamesere i sin tid de ogsaa...

Mvh Andrysha

* Tetri K'bili, Shavi Guli * ******************************* White Tooth, Black Heart...

1

BreckRoad2

Nå har aldri fluer vært noe å bry seg om. Og hvis så, bruk fluepisken.

185 Walton Breck Road

1

Ceon2

Ariel11 skrev: Irak fungerer som fluepapir på islamistene. De er lokket ut av sine huler/hybler slik at amerikanerne kan knerte dem effektivt i et relativt kontrollert miljø slik at vi slipper å få flere av dem til Vesten samtidig som mange forlater Vesten for å bli "martyrer" i Irak. Genialt ------------------- Helt enig i dette. Mange tror at Irak krigen har resultert i mye mer støtte til terrorisme i midtøsten. Men dette er helt feil. Faktisk så var svært stor støtte i midtøsten til Al-Queda i tiden etter 911, mens etter Irak krigen så har støtten gradvis falt, og er nå rundt halvparten av det som det var før. Men det er svært mange islamister i midtøsten, som vil kjempe jihad for sin religion, og det er disse som strømmer til Irak for å bli med al-queda for så å bombe kvinner, barn og uskyldige sivile. Og jeg er helt enig i at det er mye bedre at vi kjemper mot disse i Irak, en på t-banen i oslo eller lignende steder...

۞ Zuperstar ™

Zuperstar_1@yahoo.com

1

Perrin33

Lurer på hvem som skapt alle disse Islamistene som hater oss så mye..

1

Ariel11

Perrin33 skrev: Lurer på hvem som skapt alle disse Islamistene som hater oss så mye..

Det var en gang en facistisk massemorder ved navn muhammed....

1

Ceon2

Perrin33 skrev: Lurer på hvem som skapt alle disse Islamistene som hater oss så mye.. -------------------------------- Det dummeste jeg har hørt er når folk prøver å gi USA eller Israel skylden for det også. Nei, islamister er et resultat av en voldelig og fanatisk religion(islam), dårlig kultur, og fanatikere som drar det enda lengre(Bin Laden & co, for eksempel).

۞ Zuperstar ™

Zuperstar_1@yahoo.com

1

Matozan

Det er som et helt mørkt rom hvor man har på en lampe i taket, så klart tiltrekkes krypene av lampa i taket. Irak fungerer på den måten.

1

DrObjektiv

Eller kanskje ordet «hengemyr» ville være mer beskrivende...

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...