Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Krig mot Iran, før september??

Unskyld at jeg starter en ny tråd om Iran, det er mange av dem fra før... Men denne artikkelen her er svært interresang:

War Clouds http://www.latimes.com/news/opinion/commentary/la-oe-brooks28apr28,0,7946354.column?coll=la-news-comment-opinions

Den forutsier at Israel kommer til å angripe Iran før september, og gir svært gode grunner for hvorfor...

Vi får se om det blir virkeligheten, men interresang artikkel i alle fall...

۞ Zuperstar ™

Zuperstar_1@yahoo.com

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

imi1969

Kva oppnår Israel eller USA med luftangrep mot Iran ?

Trur du/dere at Iran har alle sine hemmelige atomanlegg OVER bakken ? Trur dere at luftangrep kan bombe istykker KUNNSKAP ?

Kor teit er det mulig å tenke, er det spørsmålet ein må stille seg, når ein vurderer handlingene til mini-bush. Det er ganske så opplagt.

1

Ceon2

imi1969 skrev: Kva oppnår Israel eller USA med luftangrep mot Iran ? Trur du/dere at Iran har alle sine hemmelige atomanlegg OVER bakken ? Trur dere at luftangrep kan bombe istykker KUNNSKAP ? Kor teit er det mulig å tenke, er det spørsmålet ein må stille seg, når ein vurderer handlingene til mini-bush. Det er ganske så opplagt. ----------------------------------- Kanskje du har ikke fulgt med nyhetene i det siste, men USA skal teste gigantiske konvensjonelle bomber, for å bombe anlegg som ligger langt under bakken... Disse skal være mer en dobbelt så kraftige som de minste atombombene... Og trengs mye mer en kunnskap for å lage atomvåpen. Om de ødelegger Irans atomkraftverk så vil de bli sett tilbake mange år. Men kanskje du har rett, kanskje luftangrep er ikke nok, kanskje det trengs full invasjon for å løse dette problemet.

۞ Zuperstar ™

Zuperstar_1@yahoo.com

1

superpakkis

om ikke et angrep fra Usa på Iran vil sette hele regionen i flammer. Så tror jeg at et israelsk angrep vil definitivt gjøre det. ikke smart etter min mening.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...