Politikk - Internasjonal

phonics

Breivik og Ballkan

http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/07/norway-killings

les det terroristen breivik mener burde skje med den albanske nasjonen !

han skriver i sitt manifest :I had the privilege of meeting one of the greatest living war heroes of Europe at the time, a Serbian crusader and war hero who had killed many Muslims in battle. Due to EU persecution for alleged crimes against Muslims he was living at one point in Liberia. I visited him in Monrovia once, just before the founding session in London, 2002.

1
137 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvet ikke helt hva du vil diskutere. Hvis det er om ABB støtter drap på muslimer, så gjør han det.

2
la_Vendetta_dei_Beretta [Slettet]

Nei jeg hater ikke serbere det jeg vil frem er at hvor mye er breivik påvirket av ultranacionalimen i serbia .

Alt han skriver i manifestet sitt er klipet og hentet fra sider som spyter ut gift om den albanske følket.

Han sier at han i Monrovia har kontakt med en serbian* knight*som har drept massevis av muslimer ect...

2
phonics Nei jeg hater ikke serbere det jeg vil frem er at hvor mye er breivik påvirket av ultranacionalimen i serbia . Alt han skriver i manifestet sitt er klipet og hentet fra sider som s...

Nei jeg hater ikke serbere det jeg vil frem er at hvor mye er breivik påvirket av ultranacionalimen i serbia

Jeg fikk en annen oppfatning da du skrev dette:

"heheheheeh kosovo er selvstendig .

Men man er ikke ferdig ,den Albanske nasjonen må førenes !,,

Innlegget ditt her er både ultranasjonalistisk og antiserbisk i høy grad!

1
la_Vendetta_dei_Beretta [sitat…] Jeg fikk en annen oppfatning da du skrev dette: "heheheheeh kosovo er selvstendig . Men man er ikke ferdig ,den Albanske nasjonen må førenes !,, Innlegget ditt her er både...

Oh nei .Den albasnke nasjonen lider, den er delt i 5 statter og albanere har blitt og blir misbrukt dem hadde ingen retigheter for noen år siden !

I nesten hundre år har ultranasionalistene i Serbia spyttet gift om Albanere det er normalt at Albanere reagerer!

Men nok om meg har du noe og si til meg om Brevik og hans forbindelser med balkan konfliktene?

2
Earthquakejente

Tror dette er en påstand fra Breivik uten rot i v irkeligheten, slik de fleste av hans påstander om hans kontakter har vist seg å være

1
phonics har du lest artiklen?
Earthquakejente

Ja, og han har kommet med mange påstander om mentorer ol som ikke stemmer. Hans syke syn på muslimer og et etnisk renset Europa er dog bare kvalmt og ekkelt...

2

les det terroristen breivik mener burde skje med den albanske nasjonen !

Breivik hadde et ganske pro-serbisk synspunkt etter hva jeg har forstått.

Kanskje derfor han ble den han ble?:).

3

Uansett, ikke la den psykopatiske massemorderen bli en gjenstand for fortolkning.

Uansett nasjon, tilhørlighet eller religion lar vi et menneske av den sorten sette agenda for en debatt.

Er fred vi vil ha... Han ønsket det motsatte.

2
phonics JEg kune ikke la vare nor jeg leste den artiklen men jeg skjøner poenget ditt. breivik har bare kopiert det han skriver om Balkan. Den der er en plan som er utviklet fra den serbis...

men jeg skjøner poenget ditt.

Ingen fare. :-)

Gode relasjoner er utfordrende å bygge etter mange år.

Da er det viktig å ikke la en psykopatisk massemorders agenda og påstander sette standard for noe. Han ønsket konflikt og opprør, vi ønsker fred og samhold, og er villige til å jobbe hardt for det.

2

Hvordan klarer du å linke Serbia opp mot dette? - Dere har fått tildelt et territorie, dere har fått stormet Nord-Mitrovica, dere får offentlig gå til verbale angrep direkte rettet mot serbere og dere får internasjonal støtte. Allikevel er det utrolig morsomt å se hvor mye bedre Serbia har lyktes på turistfronten og fremhevet sin hovedstad som et av Europas heteste turistmål for tiden. Det er også morsomt å se hvor hardt dere kommer til å slite økonomisk når USA og NATO ikke har penger til å støtte dere lenger.

At Serbia har blitt vinklet opp mot dette her er også skeivt innstilt i media. For kroater slakta også bosniske muslimer i Mostar, hvorfor skal ikke da Breivik hente ideer fra dette. Rettere sagt så har mange vært "imot" muslimer opp igjen om århundrene og det at de skal bli lynsjet og hånet fordi de har selvstendige meninger er jo bare til å le av.

Kort oppsummert: Fantastisk hvordan du linker Serbia opp mot dette her. "Blame it on the serbs" - god tankegang. Anders Breivik var en psykopat, intet annet. "Krigshelter" fra 90-tallet gjorde jobben sin. Forskjellen er stor.

2

Hvorfor må dere Albanere alltid ødelegge disse Balkan-trådene...

Dere har fått Kosovo, dere få faen meg se til å bygge opp det største hølet på Balkan istedenfor å rakke ned på alt og alle som er rundt dere. Fokuserer på dere selv, ikke på deres naboer.

Peace. I'm Out.

2
phonics [sitat…] jobben var og drepe mest mulig menesker akuratt breivik style. Jeg kan linke deg flere serbiske sider og artikler som mener det same som breivik.

Selvfølgelig, man vil alltid finne nasjonalister her i verden - og anti-islamister som Anders Behring Breivik. Det er det jo ingenting å si på, men det du gjør feil er å ta alle under en kam. Det å si at en gjennomsnitlig serber ønsker alle bosnere, kroater og albanere drept blir i mine øyne feil. Det er fordi at Serbia nå har klart å komme seg vekk fra "det der". Det man stadigmot ser, det er albanske fiendligheter i litteratur og lyrikk. Dette skremmer meg.

For å begrunne svare ditt litt bedre, så vil jeg gjerne vite hvorfor akkurat du har slike albanske sympatier og hvorfor du prøver å sette Serbia i et dårlig lys. Det hjelper ikke bare å slenge ut påstand A og B uten å begrunne de, det sier jo seg selv.

For å også gå tilbake til mitt første avsnitt der jeg snakket om albanske fiendligheter, kontra serbiske. La oss se på et "land" som Kosovo, der serbere strømmer vekk, fordi de nettopp ikke tør å bo der lenger. Så ser vi på Serbia, da vil jeg spørre deg følgende: er du klar over hvor mange etniske albanere som bor i Beograd? Det morsomste er at ingen, jeg gjentar ingen har rørt dem, de får leve i fred og behag. Og den gjennomsnittlige albaner er vel muslim, er han ikke?

2
phonics Nei jeg hater ikke serbere det jeg vil frem er at hvor mye er breivik påvirket av ultranacionalimen i serbia . Alt han skriver i manifestet sitt er klipet og hentet fra sider som s...

breivik var opptatt av å forsvare europa mot islam. da blir hans holdninger naturlige, ut fra hans posisjon.

hva ønsker du å diskutere? vi vet da alt dette fra før..

ditt hat mot serbere er ikke mindre, for å si det sånn. vi er møkka lei rasismen din.

1
stb95 Selvfølgelig, man vil alltid finne nasjonalister her i verden - og anti-islamister som Anders Behring Breivik. Det er det jo ingenting å si på, men det du gjør feil er å ta alle un...

For å begrunne svare ditt litt bedre, så vil jeg gjerne vite hvorfor akkurat du har slike albanske sympatier og hvorfor du prøver å sette Serbia i et dårlig lys. Det hjelper ikke bare å slenge ut påstand A og B uten å begrunne de, det sier jo seg selv.

Fordi her har vi a maniak som drepte 77 menesker og han lanserte en manifest der han skriver at Albanere ,Bosniere og alT av muslimsk befølkning i EU må utrydes.

Det som er viktig her er at mye av det Breivik skriver har han hentet fra sider so dette :

http://www.serbianna.com/ der fins dette mye hat !På disse serbiske sidene er hat mot albanere,kroatere og bosniere en daglig kost dise følkene som leser dise propoganda avisen er syke følk og dem organizerer seg blant annet på internet .

Jeg har sett flere ganger til og med her på vgd at det er noen serbere eller pro serbere (kan vare slovakere,russere og en del grekere) bruker disse sidene til og hente* bevis *eller linke til informasion!!

Ser ut at breivik har surfet mye på dise sidene og i tilleg han sier self at han har trufet en serbisk *knight* i Monrovia og Sjesel er hans forbilde!!!

1
phonics [sitat…] Fordi her har vi a maniak som drepte 77 menesker og han lanserte en manifest der han skriver at Albanere ,Bosniere og alT av muslimsk befølkning i EU må utrydes. Det som e...

Ok, så om jeg har forstått deg riktig så sammenlikner du serbere med Breivik fordi begge har hatt noe med muslimer å gjøre? Det blir litt for tynt, det Breivik gjorde var å gå til angrep på Norges største politiske parti og sprenge i stykker et helt kvartal i sentrum av Oslo. Serbere har ikke gjort annet enn å forsvare sitt folk i en krig der uskyldige gikk tapt på begge sider. Og nei, jeg sier ikke at det Ratko Mladic og Co gjorde var nødvendig, men hadde ikke de vært der, så tror jeg antallet på serbiske-bosnere hadde vært betydlig lavere den dag i dag.

Hatet vil alltid være der, det er naturlig. Mange mistet sine, selvfølgelig er det da naturlig at de hater tilbake. Men skjønner ikke hva du prøver å oppnå, en slags provokasjon eller noe? - fordi det blir jævlig tynt det der og. Propaganda, organizerer seg på internett? Sett i internasjonal sammenheng, så syns jeg du burde sjekke antallet anti-islamister i Storbrittania, Tyskland, Russland og Norge. Det blir jo det samme, blir det ikke? - eller er det bare serbere du skal sette i et dårlig lys?

Har aldri sagt det er galt å linke til noe, tvert imot, jeg ba deg linke til siden. Stor forskjell. Det kalles kilde henvisning og er vanlig henvise til på slutten av fakta tekster etc.

Breivik traff en serbisk-"krigshelt" i Liberia. Du og det "knight", "tempelridder"-opplegget ditt. Søk opp "frimurer losjen" i Norge, der har også Breivik vært medlem, men det betyr vel ingenting, ettersom det ikke er serbere der?

Alt i alt; patetisk. Lite troverdig og latterlig, men hva kan jeg forvente. Ren idioti, på grensen til rasisme. Rasehat er iallfall rett ord.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
45 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
28 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
9 svar
Laster...