Politikk - Internasjonal

Payser

Obamas a-Q venner slår til i gjen i Iraq

Denne gangen ofrene for terroren var både shia og sunni-muslimer!

Al-Qaida terrorister ,som støttes av USA og deres allierte, sprengte i lufta i dag minst 30 irakiske muslimer og såret hundrevis av dem. Ofrene for denne terroraksjonen var både shia og sunni-muslimer, som var på en felles bønn.

"Bomber mod moské i Irak dræber mindst 30

To bomber i byen Baquba var rettet mod sunni - og shiamuslimer, der havde deltaget i fælles bøn."

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/09/13/0913160136.htm

1
80 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Bomber mod moské i Irak dræber mindst 30

To bomber i byen Baquba var rettet mod sunni - og shiamuslimer, der havde deltaget i fælles bøn."

Muslimer som dreper muslimer er da intet nytt, de har alltid vært deres egnes største fiender.. Diktatorer som vestlige demokratier styrter åpner veien for å vise hva Islam egentlig står for, krig, fattigdom og diskriminering.

Du velger å skylde på USA fordi du ikke vet bedre samt du evner ikke å ta ansvar.

Elementært.

2

Payser, det er ikke mulig å hisse seg opp over dine påstander, så jeg nøyer meg med å ønske deg god bedring.

1

Obamas og vestens Al Qaida venner jobber hardt for tida. men det venter i sannhet ingen jomfruer i paradiset på disse djevelens disipler.. heller ikke de som støtter dem, aktivt eller innpakket i fraser om "demokrati" og "vestlige verdier".

1

Al-Qaida terrorister ,som støttes av USA og deres allierte,

Det finnes for øyeblikket minst 20 tråder om Syria bare på førstesiden i dette forumet. Altså: ingen grunn til å opprette en ny tråd, du kan sikkert spre løgnene dine i en av de andre.

1
tikk [sitat…] Løgn.

Løgn? Sier du løgn? Saudi-Arabia er en av de USAs nærmeste allierte i Midtøsten. Saudiarabiske prinsen Bandar bin Sultan er hovedsponsor for jihadister og terror, både i Syria og i Irak. Tyrkia er medlem av NATO og en nær alliert av USA.

De fleste av de internasjonale terrorister som kom til Syria for å utføre terroren, kom gjennom territoriet til Tyrkia og med godkjennelse av den tyrkiske regjeringen og den tyrkiske NATO-hæren. Tariq al-Hashimi, irakiske ex-visepresident, mann som er ansvarlig for hundrevis av bombeangrep og selvmordsaksjoner i Irak, fant en trygg havn fra rettferdighet i Tyrkia.Obamas kjære venn Erdogan ga ham politisk asyl og tillot ham politiske aktiviteter.

- CIA forsyner syriske opprørere med våpen

De syriske opprørerne har de siste ukene mottatt våpenstøtte fra USA, ifølge The Washington Post. Men på slagmarken i Aleppo er skuffelsen stor over at USA har utsatt angrepet mot Assad-regimet.

Hvem er de som CIA støtter i Syria, kan du se HER

3
Janeke [sitat…] Muslimer som dreper muslimer er da intet nytt, de har alltid vært deres egnes største fiender.. Diktatorer som vestlige demokratier styrter åpner veien for å vise hva Isla...

Muslimer som dreper muslimer er da intet nytt,

"Muslimer" som dreper andre muslimer er sponset av USA og de ​​pro-amerikanske regimer i muslimske land. Men ofrene er ikke bare muslimer, men kristne også. Det ser ut som at Vesten ikke bryr seg mye om det. Sannsynligvis fordi interessene til sionistene er mye viktigere enn sikkerhet for de kristne i Midtøsten.

2
Store-O Det første har du rett i. Det blir for ille. Det siste derimot.. Payser sprer ingen løgner. Du og likesinnede har derimot ingen argumenter mot den virkelighet vi ser. Alt for "saka...

Hva slags svar kan man gi når Payser kommer så totalt innholdsløse og ubegrunnede påstander?

Alt for saken er nok heller et passende slagord for deg, som allierer deg med alle mulige mennesker, inkludert fascister, så lenge de støtter saken din. "Politics make strange bedfellows"!

Ellers så er jeg spent på hvem "jeg og mine likesinnede" skal være.

1
FlameWarrior Hva slags svar kan man gi når Payser kommer så totalt innholdsløse og ubegrunnede påstander? Alt for saken er nok heller et passende slagord for deg, som allierer deg med alle muli...

Hva slags svar kan man gi når Payser kommer så totalt innholdsløse og ubegrunnede påstander?

Payser kommer ikke med noe "totalt innholdsløse og ubegrunnede påstander" Hva om du selv kom med noe i det store og hele istedet for denne personfokuseringen?

Payser er en debattant som bidrar til noe , når skal du bidra?

2
Store-O [sitat…] Payser kommer ikke med noe "totalt innholdsløse og ubegrunnede påstander" Hva om du selv kom med noe i det store og hele istedet for denne personfokuseringen? Payser er en...

Payser er en debattant som bidrar til noe , når skal du bidra?

Dette har jeg gjort mange ganger, blant annet ved å motbevise dine påstander. Problemet er at du alltid rømmer debatten på det tidspunktet.

Ellers så vil jeg fortsatt gjerne høre hvem jeg og "mine likesinnede" er. Mossad/CIA-agenter?

2
FlameWarrior [sitat…] Dette har jeg gjort mange ganger, blant annet ved å motbevise dine påstander. Problemet er at du alltid rømmer debatten på det tidspunktet. Ellers så vil jeg fortsatt gjer...

Dette har jeg gjort mange ganger, blant annet ved å motbevise dine påstander. Problemet er at du alltid rømmer debatten på det tidspunktet.

Sier du det ja. Har ikke sett dette. SÅ kom igjen da mann. Stå for dine ord! Om ikke så ikke kom med slike påstander. Er det noe jeg gjør så er det ikke å stikke av om det ikke går på din frenetiske personfokusering. Den er totalt uinteressant.

1
Store-O [sitat…] Sier du det ja. Har ikke sett dette. SÅ kom igjen da mann. Stå for dine ord! Om ikke så ikke kom med slike påstander. Er det noe jeg gjør så er det ikke å stikke av om det...

Greit nok. Et eksempel er din påstand om at gassangrepet i Syria bare var en filminnspilling; det skulle ha blitt postet på youtube dagen før det skjedde. Både jeg og flere andre viste at dette var feil, og at du hadde null bevis.

For øvrig er det ironisk at nettopp du klager så fælt på såkalt "personfokusering". Dette gjør du i stor grad selv, i tillegg til at du gjerne vil styre hva andre skal skrive om.

2
FlameWarrior [sitat…] Dette har jeg gjort mange ganger, blant annet ved å motbevise dine påstander. Problemet er at du alltid rømmer debatten på det tidspunktet. Ellers så vil jeg fortsatt gjer...

Ellers så vil jeg fortsatt gjerne høre hvem jeg og "mine likesinnede" er. Mossad/CIA-agenter?

Dette spørsmålet greide ikke Store-O å svare på merkelig nok. Sunn fornuft tilsier at motstandere av Assad ikke kun er Mossad agenter, men også store deler av det syriske folk som krever sine rettmessige demokratiske rettigheter.

2

Al-Qaida terrorister ,som støttes av USA og deres allierte, sprengte i lufta i dag minst 30 irakiske muslimer og såret hundrevis av dem.

Ja jøsses,

USA mistet over 4000 soldater og hadde 30000 sårede i årene de prøvde å skape et stabilt styre i Irak. I rene penger har krigen kostet USA over 4.500 milliarder kroner.

Tapene til USA kom ikke da de kjempet mot Saddams hær, men i de syv årene etterpå. USA sloss mot sunni og shia ekstremister for å gi Irak en sjanse til å holde frie valg, likevel klarer din raddishjerne å få disse ekstremistene til å bli støttet av USA.

I Irak er der muslimer som dreper muslimer, og i Syria er det muslimer som dreper muslimer.

PS, her er en gladnyhet til deg. Det viser seg at Bandar bin Sultan muligens er død, drept av Syriske etterretning.

1
Store-O [sitat…] Ja de forferdelige muselimene. Hva skulle vi skydt på du om vi ikke hadde dem?

Om vi ikke hadde dem så hadde nok ikke midt-østen vært den krutttønna som den er per idag hvor muslimer slakter muslimer.

Religion har opp gjennom historien bidratt til altfor mange konflikter og blodbad, ikke bare islam men kristendommen har også en stygg bakgrunn. Heldigvis for den vestlige verden så har kristendommen modernisert seg og fått mindre og mindre spillerom i politikken.

1
nevrgivup Om vi ikke hadde dem så hadde nok ikke midt-østen vært den krutttønna som den er per idag hvor muslimer slakter muslimer. Religion har opp gjennom historien bidratt til altfor mang...

Som sagt mange ganger før. Vesten må la være å bidra til å henrette sekulære ledere som holder kruttønnen under kontroll. Slutte med kreftspredningen man hevder at man bekjemper.

Videre er det ikke noe uvanlig at "kristne slakter kristne heller".

1.verdenskrig var ikke med muslimer

2.verdenskrig var ikke med muslimer

Den kalde krigen var ikke med muslimer

Og den andre kalde krigen nå er heller ikke med muslimer primært men igjen mot Russland og Kina.

Russland som tok en tur innom Georgia i 2008 hadde heller ikke noe med muslimer å gjøre.

Nord-Irland har heller ikke med muslimer å gjøre.

Problemet når det gjelder det "muslimske" er altså politisk islam, som USA støtter. Først og fremst ved å fore terroregimet i Riyadh med det meste når det gjelder avanserte våpen. Det samme har UAE, Qatar, og flere terroregimer der nede.

I tillegg har vi nå fått sett altfor mange ganger at Al-Qaida og islamister har ennå høyere stjerne hos USA ,selv etter 9/11 sammenlignet med det å være en sekulær leder som er alliert med Russland, i dette tilfellet Saddam 2003, Gaddafi 2011 og Assad 2013.

Når kristendommen moderniserte seg så var det av seg selv, og ikke fordi muslimer fikk det til å gjøre.

Så lenge USA forer den Kobraen som heter Saudi-Arabia, så er kampen mot den såkalte "terroren" bare til å le av.

Som jeg har sagt det - har USA bidratt til å minske antallet land Al-Qaida opererer ifra de siste 12 årene, eller har USA faktisk økt antallet land de opererer ifra? Det svaret er ikke vanskelig å komme frem til.

3
William_S2 [sitat…] Dette spørsmålet greide ikke Store-O å svare på merkelig nok. Sunn fornuft tilsier at motstandere av Assad ikke kun er Mossad agenter, men også store deler av det syriske...

Vel. Hvor store deler av den syriske befolkningen er for disse opprørerne da? Sist jeg hørte noe seriøst om dette var det vel i underkant av 10%. Mens Assad vel hadde rundt 70% av befolkningen med seg. Dette var vel målt av Natokilder også om jeg ikke husker feil.

Jeg kjøper argumenteringen om at alle disse 70% ikke nødvendigvis gir sin støtte til Assad fordi de er glad i mannen. Men fordi det han representerer er bedre enn det opprørerne representerer.

Så i mangel av noe bedre så gir de sin støtte til Assad.

1
blackline Vel. Hvor store deler av den syriske befolkningen er for disse opprørerne da? Sist jeg hørte noe seriøst om dette var det vel i underkant av 10%. Mens Assad vel hadde rundt 70% av...

Jeg kjøper argumenteringen om at alle disse 70% ikke nødvendigvis gir sin støtte til Assad fordi de er glad i mannen. Men fordi det han representerer er bedre enn det opprørerne representerer.

Bør ikke blande utenriks og innenriks.

Assad var i ferd med å løse opp grepet (innenriks) før angrepene/terroren start.

Når Syrere så realiteten i utenriks , Syria blir angrepet utenifra , med risko for at landet skal gå i oppløsning satt befolkningen utviklingen innenriks på vent. Man står bak Assad

å løse det aller viktigste problemet ; Holde Syria fritt fra utenforliggende makter.

Det er ikke mulig å skape et fritt samfunn for befolningen dersom selve LANDET ikke er fritt fra utenforliggende makter.

P:S

Det var ikke alle som stemte Ap før 2 vk , og heller ikke etter, men under selve krigen sto vi sammen.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...