Politikk - Internasjonal

AndreSolholm

Muslimer amok i Nairobi.

På engelske nyhetskanaler er en av hovednyhetene nå at muslimer/terrorister har stormet et kjøpesenter og over 20 mennesker skal være drept , mennene bar skuddsikkre vester og var bevæpnet med AK-47 og håndgranater som flittig ble brukt i angrepet , førløpige meldinger går ut på at mennene stormet inn og ropte at alle muslimer kunne forlate senteret , som de sa "vi er her for å redde dere" , de vantro (ikke muslimer er dermed fritt villt...barn som voksne) , skyting pågår "as we speak" og dødstallene kan bli høyere.

Men nok en gang er det en dag med muslimsk terror , det er faktisk så gale at det går omtrent ikke en dag uten at man leser om muslimer/islamister som sprenger hverandre i Irak/Afganistan/Pakistan og at de dreper vantro ellers rundt om i midtøsten.

Man kan jo bare spekulere i hva som skal til for å få en slutt på denne evige slaktingen (og før noen begynner med USA og Israel så bør en ta med at ca 85% av alle muslimer drept i krig/terror siden 1946 er drept av andre muslimer , Shunni vs Shia osv ) , og dette stopper ikke , også fremover vil man nesten daglig lese om selvmordsbombere som har sprengt både vantro og muslimer rundt om i midtøsten....triste greier.

2
321 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

vil man nesten daglig lese om selvmordsbombere som har sprengt både vantro og muslimer rundt om i midtøsten....triste greier.

Enig i den. Veldig skremmende greier til og med.

1

Men nok en gang er det en dag med muslimsk terror

Er nok mer komplisert enn det. Dette er nok en hevn mot Kenyas deltakelse i Somalia. Er nok et terrorist angrep fra Al shabaab. Dette var noe man måtte forvente da man gikk inn i Somalia. Veldig skummelt at det skjer mot et kjøpesenter som jeg besøkte for tre år siden. De var nok ute etter utlendinger og rike kenyanere.

1
whyme_c [sitat…] Er nok mer komplisert enn det. Dette er nok en hevn mot Kenyas deltakelse i Somalia. Er nok et terrorist angrep fra Al shabaab. Dette var noe man måtte forvente da man gik...

Kenya gikk inn i Somalia etter at al shabaab hadde kidnappet flere turister og hjelpearbeidere i Kenya. Jeg har ikke noen tro på å ta i sånne terrorister med silkehansker. Når disse terroristene er nedkjempet i Nairobi, sender de sikkert etter hvert nye inn i Kenya for å hevne sine falne kamerater. Hvis dette fortsetter ser nok Kenya det i sin beste interesse å utslette al-shabaab.

2

39 drept, 150 skadd så langt. Og det er bare noen dager siden islamistene slo til i Nigeria( Islamist Boko Haram militants killed 159 people in two roadside attacks in northeast Nigeria this week), ellers i midtøsten bomber og angriper de hver dag. For hver høyreekstreme ABB som slår til, så ser det ut som det er 10 000 islamister som gjør det samme. Ingen tvil om at islamismen er den største trusselen mot verden i dag. Hvordan skal man bekjempe denne sinnsyke ideologien?

1

Nei, dette kan absolutt ikke legges skylden på Islam, for det ville være det samme å si til USA og Israel når begge land hånd i hånd går sammen for å skape kaos og ufred til de midtøstlige landene basert på deres tro som de har tvistet, og av den grunnen har jeg ikke rett til å skylde på religionen. Det er ignoransen man skal bekjempe.Kunnskapen om Islam bør og skal forkynnes for unngå slike angrep mot mennesker som har absolutt ingenting med det politiske situasjonen i landet gjøre!

1
FatimaElHatri Nei, dette kan absolutt ikke legges skylden på Islam, for det ville være det samme å si til USA og Israel når begge land hånd i hånd går sammen for å skape kaos og ufred til de mid...

Bare innrøm det uten islam ville aldri 11.september,London angrepet,Madrid angrepet,angrepet i Kenya og utallige andre attentater fra fredens religion.

Islam må ikke forkynnes.

Dere skal ikke få islamifisere meg i hvertfall.

2
whyme_c [sitat…] Er nok mer komplisert enn det. Dette er nok en hevn mot Kenyas deltakelse i Somalia. Er nok et terrorist angrep fra Al shabaab. Dette var noe man måtte forvente da man gik...

. De var nok ute etter utlendinger og rike kenyanere.

Nei:de var ute etter alle ikke-muslimer:barn som voksene.

De som ikke ennå forstår at det handler om islam,har forstått lite.

Disse islams "sønner" arbeider hardt for at hele religionen islam skal forbindes med blod og terror:de gjør den jobben mye bedre ,enn alle verdens islam.hatere.

Paradoksalt nok:de som hater islam,kan igrunn idag bare sitte rolig,og se disse "islams sønner" gjøre jobben for dem med å ødelegge islam for all fremtid.

Det burdte bekymre også den "vanlige muslim"...

1
Viserion 39 drept, 150 skadd så langt. Og det er bare noen dager siden islamistene slo til i Nigeria( Islamist Boko Haram militants killed 159 people in two roadside attacks in northeast Ni...

For hver høyreekstreme ABB som slår til, så ser det ut som det er 10 000 islamister som gjør det samme.

Disse "islams sønner" vi her ser,er Breiviks ideologiske,muslimske fettere.

Breivik sa åpent at han beundret Al-Qaidas strategi,og ønsket kopiere dette i en kristenmilitant utgave.

Heldigvis er idag kristene så oppegående (stort sett..) at de ikke lot seg narre av en slik klovn,til å være med på å ødelegge sin religion.

Men er muslimer globalt lure nok,til å forstå at disse "islams sønner" er de som raskest får hele religionen islam ødelagt?

Jeg er ikke så sikker.

1
FatimaElHatri Nei, dette kan absolutt ikke legges skylden på Islam, for det ville være det samme å si til USA og Israel når begge land hånd i hånd går sammen for å skape kaos og ufred til de mid...

Jo, her må man skylde på Islam. Fordi disse folkene SKÅNET alle muslimer, mens de tok livet av og såret IKKE muslimer. En indier som påstod at han var muslim, ble rett og slett henrettet fordi han ikke visste navnet på Mohammeds kone.

Den største trusselen mot verden i dag, og mot land er og blir islamske terrorister, og enda så tar Norge imot stadig flere og flere muslimer.

Nå må det være nok. Hvordan kan vi tørre å ta inn muslimer til vårt land, når vi ser hvordan veldig mange er over hele verden.

Det er sannelig på tide hvis ikke muslimer forandrer seg at vi IKKE vil og kan ta inn flere muslimer til landene våres. Fordi vi faktisk må ta MER hensyn til egne befolkninger. Allerede etter at Sataniske VErs ble utgitt så burde det ringt noen bjeller hos våre politikere.

Hver eneste dag er det en eller annen muslim som begår terror i mange land over hele kloden.

Det er på tide at vestlige politikere sier at NOK er mer enn nok.

2

Jeg tror det er svært viktig å nevne at den samme ideologien som angrep kjøpesenter i Nairobi, vestlige land støtter og bevæpner i Libya, Syria og i Irak. Kanskje denne gangen de ble feilaktig programmert av sine vestlige støttespillere så de angrep på feil sted.

Kan du nevne disse krigene/terror hvor 85% av de muslimske ofrene ble drept av andre muslimer siden 1946 ?

2
Metalman666 Bare innrøm det uten islam ville aldri 11.september,London angrepet,Madrid angrepet,angrepet i Kenya og utallige andre attentater fra fredens religion. Islam må ikke forkynnes. Der...

Nei, det er INGEN sted innenfor Islamsk lære som sier at du kan gå å ta livet av uskyldige mennesker som har absolutt ingenting med det politiske ei heller initierte noe angrep eller erklært krig mot muslimer, Islam er basert på logikk og det er ikke logisk å drepe sivile rett og slett!

Uheldigvis for det Scarramanga har Islam spilt veldig stor rolle siden den først kom og var den som prioriterte med vienskap og medisin siden oppblomstringen av Renessansen mens Europe var under den sorte perioden.

1
Maradona_123 [sitat…] [Slettet]

Det som virkelig er ille er jo at mediene har meddelt oss at det er somaliere bosatt i Norge som har samlet inn penger til denne terroristorganisasjonen.

En bør vel kanskje se hva man slipper inn over VÅRE grenser.

Synes disse menneskene bør utvises fra Norge da de viser virkelig hva de står for.

Tror nok det er mennesker som bor her i landet som sender nedover STORE summer til sine opprinnelsesland, og at mange av de pengene går til å holde liv i slike terrororganisasjoner.

Til siste skriver her: Vær så snill og ikke unnskyld disse menneskene mer. Vi ser daglig hvor grusomme disse folkene er, og når man dreper IKKE muslimer så er det jo soleklart hva deres agenda er.

2
Corvus [sitat…] All skyld ligger paa islam. Man ser aldri slike tilfeldige terrorangrep m slakting av kvinner og barn i andre religioner enn islam. Innen islam skjer det hver dag hele aar...

All skyld ligger paa islam.

Mer spesifikt de ekstreme islamistene. Disse representerer jo ikke noe stor del av religionen Islam. Det er viktig å få frem.

Men du glemmer jo 22.juli her. Som dessverre var en henrettelse av ungdom og kvinner, så gjelder jo ikke bare islam.

1

Så har Israel blandet seg inn her også da. Ja disse "frredlige" Iseaelerene.

De har ingen verdens ting der å gjøre.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...