Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Med tanke på at Europa har latt islamismen og antiamerikanismen vokse fram helt uten motstand (de fleste land har vel snarere oppfordra til det) er dette selvfølgelig fullt forståelig.

2
tr0ndern Med tanke på at Europa har latt islamismen og antiamerikanismen vokse fram helt uten motstand (de fleste land har vel snarere oppfordra til det) er dette selvfølgelig fullt forståe...

Så da mener du at tyskerne ikke har noen grunn til å være sure?

Det blir jo i artikkelen jeg linka til sammenligna med Stasi av den anerkjente organisasjonen Transparency International. Mange tyskere opplevde overvåkinga fra Stasi på kroppen, og det pekes på som en av grunnene til at reaksjonene er så sterke.

Det er jo ikke bare Merkel som er blitt avlytta, det er iflg, Der Spiegel snakk om 500 millioner tyske telefon- og internettsamtaler på en mnd.

1

Det er vel på tide å sparke de ut av nato og kutte alle handelsforbindelser. USA bør isoleres. De undesjøiske kablene bør stenges slik at de ikke kan kommunisere med resten av verden og dermed ikke krenke de 6.7 milliarder mennesker som ikke bor i USA sitt privatliv. Så kan de fortsette å overvåke seg selv til krampa tar dem. Om det amerikanske folket ønsker så får de velge noen til makta som ikke lever i paranoide vrangforestillinger til å styre seg så kan vi gradvis oppheve boikotten.

3

Merkel bør ikke klage

Hun er jo av en de som ivrer etter DLD, vil altså overvåke oss alle. Bare bra om det gjelder henne også

1

For dere som syns det er greit at USA avlytter europeiske ledere (og i tillegg lyger om at de ikke gjør det) håper jeg dere også er for at "vi" avlytter deres ledere.

1

Alle land har etteretnings tjenester som overvåker andre. Selv frankrike som reagerte mot usa sin overvåking har selv et enormt overvåknings netverk.

så disse kommentarene europeiske ledere kommer med er bare spill for galleriet ovenfor sine egne befolkninger. men utover det vil overvåkingen få null politiske konsekvenser

1
EnraNetsu Det er vel på tide å sparke de ut av nato og kutte alle handelsforbindelser. USA bør isoleres. De undesjøiske kablene bør stenges slik at de ikke kan kommunisere med resten av verd...

Det er vel på tide å sparke de ut av nato og kutte alle handelsforbindelser. USA bør isoleres

Det virker som Storbritannia er deres allierte i denne saken.

Det her er jo så pinlig, så snuskete. Det kommer nok ikke som et sjokk på noen. Det eneste sjokket er jo at det kommer ut! Men Liborrenta, egentlig hele finanskrisa, overvåkning, Irakløgnene,....det er jo som en forbannet stusselig pinlig opptreden hele greia.

1
Morra-DI-2 [sitat…] Det virker som Storbritannia er deres allierte i denne saken. Det her er jo så pinlig, så snuskete. Det kommer nok ikke som et sjokk på noen. Det eneste sjokket er jo at d...

Når lyset begynner å skinne så avsløres alt som er gjort i mørke...good times is coming..soon...verdens ende..og når felleshallisen er avslørt så kan menneskene begynne å leve...i steden for å vandre rundt i en slavetilværelse som har vart i 10000 år..slaver av ens eget sinns ego.

1

Leste en som skrev:

"men hvis du ikke har noe å skjule, så har du ikke noe å være redd for".

Obama kan jo prøve seg med den? :) Det fungerer på resten av befolkningen mener jeg...

3
nevrgivup Alle land har etteretnings tjenester som overvåker andre. Selv frankrike som reagerte mot usa sin overvåking har selv et enormt overvåknings netverk. så disse kommentarene europeis...

Alle land har etteretnings tjenester som overvåker andre. Selv frankrike som reagerte mot usa sin overvåking har selv et enormt overvåknings netverk.

Noe også tidligere utenriksminister Bernhard Kouschner sier i følge dagens Aftenposten: "La oss være ærlige. Vi tyvlytter også. alle lytter på alle. Men vi har ikke det samme verktøyet som USA".

Tenk om de som satt ved makten i Frankrike og Merkel hadde vært like ærlige da The Telegraph 7/2-2009 avslørte at 20 land-bla Frankrike og Tyskland-ble avslørt i å spionere på Storbritannia. Men det var de jo ikke, isteden var alt som kom fra Tyskland og Frankrike den gang benektelse etter benektelse, selv etter at de var avslørt. "Vi trenger tillitt mellom allierte" sier Merkel nå, jaha.... betyr det at det ikke er tillitt mellom Frankrike og Tyskland og Storbritannia?. Ikke rart det går dårlig med EU i så fall.

3

Har paranoiaen til amerikanerne fullstendig tatt overhånd?

Har ikke alle statsmakter alltid hatt paranoia overfor alle sine innbyggere og overfor andre stater? Mennesket er vel sånn. Veldig herskesyke og maktkåte. Det som forandrer seg er kanskje bare teknologien og det at anarkister i dag har internett, så lenge de greier å bruke det til sin fordel. Det begynner vel å ebbe ut.

1
Olekrlunde [sitat…] Noe også tidligere utenriksminister Bernhard Kouschner sier i følge dagens Aftenposten: "La oss være ærlige. Vi tyvlytter også. alle lytter på alle. Men vi har ikke det sa...

I Norge var det nå helt vanlig med avlytting under hele den kalde krigen. Det som er litt skumlere nå er i grunnen at det er mye lettere enn før å avlytte, overvåke 100%. Hvis man slår sammen angiverstaten i DDR og moderne teknologi så får vi verst mulig situasjon tror jeg.

1

Her borte regnes ikke lenger Europa som spesielt nære eller viktige venner av Usa med unntak av Storbritania. Usa's gode venner er England, Irland, Danmark, Canada, Australia og noe få andre. Europa og europeere ellers sees nesten på som et fattig kontinent som har mistet sin betydning, og hvor intet nytt kommer fra bortsett fra at det fylles mer og mer opp med radikale muslimer og halvkommunister og sosialister som vi ikke vet hvor vi har. Mange europeere merker at de ikke glir gjennom emigration på flyplassene lenger, slik som folk fra de nevnte landene over. Selv nordmenn blir stadig oftere tatt til side i imigration og forhørt tett, spesielt etter en nordmann ledet et terrorangrep i Afrika for ikke lenge siden.

1

Obama fredsprisen ? Det er mer og mer med den mannen som minner om helt andre ting. Det siste med massiv overvåkning av Europeiske ledere er helt vanvittig, og er Watergate x 4.

Men vi ser det samme som i mange andre saker, han er total immun mot kritikk. Jeg kan bare si dere en ting. Når dere ser Obama ser dere antikrist, slik vil han fremstå når han trer frem, om han ikke allerede har gjort det da.

1

Europe falls out of love with Obama over NSA spying claims

På høy tid. Utrolig hvor mye retorikk og taler har å si for en politiker. Så lenge han er flink til å snakke for seg, så virker det som han kan gjøre hva som helst og slippe unna. Man kan av samme grunn forstå hvorfor så mange likte Hitler. Folk er dumme nok til å bli fullstendig forført av noen simple taler, og selv når handlingene viser det motsatte av hva de sier så er det fortsatt ikke nok til å overbevise mange.

1
Viserion Europe falls out of love with Obama over NSA spying claims På høy tid. Utrolig hvor mye retorikk og taler har å si for en politiker. Så lenge han er flink til å snakke for seg, så...

Folk er dumme nok til å bli fullstendig forført av noen simple taler, og selv når handlingene viser det motsatte av hva de sier så er det fortsatt ikke nok til å overbevise mange.

Ja spesielt nordmenn er lettlurt. De var jo helt forelsket i mannen og nærmest tilba ham. Ifølge undersøkelser og interjuer av nordmenn ville 95 prosent av alle nordmenn stemt på Obama om de kunne. Her i Usa var nesten 50 prosent imot ham, og nå er det enda flere som er imot ham som president.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...