Politikk - Internasjonal

ben_nevis

USA's overvåking.

Er det ikke på tide at verden snur ryggen til verdensherskerene som avlytter hvem som helst,starter kriger basert på løgner med hundretusener av drepte,og rett og slett gjør hva som helst for å dominere verden?

Fra nå av boikotter jeg ALT som kommer fra USA!

Det burde alle gjøre!

2
118 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kommer overhode ikke som et sjokk.

Avlytting er nok også bare en av mange ting som de driver med bak ryggen på verden.

2

Er det ikke på tide at verden snur ryggen til verdensherskerene som avlytter hvem som helst,starter kriger basert på løgner med hundretusener av drepte,og rett og slett gjør hva som helst for å dominere verden?

Europeiske statsledere reagerer vel helst på grunn av egne landsmenn. Alle driver spionasje mot alle, ingen er egentlig venner når det kommer til internasjonal politikk, og ingen ønsker å ønsker innrømme egen aktivitet mot andre stater. Dersom noen prater åpent om sensitive ting på telefon, så er de temmelig naive.

3

Helt ærlig så bryr det meg veldig lite om USA overvåker, det er i vår beste interesse å være alliert med USA uansett

2

Fra nå av boikotter jeg ALT som kommer fra USA!

Håper det bare gjelder ting som blir produsert i USA.

Skal du bokstavelig talt boikotte alt fra USA(da inkludert teknologi) så får du et problematisk liv.

Men selvsagt er dette en gigantisk skandale om det faktisk er sant. Noe Tyskland garantert vil finne ut av.

1

Er det ikke på tide at verden snur ryggen ti

Enkleste er å la vær å kjøpe våpen fra USA....

1

Nå er ikke noe av dette bekreftet fra andre enn Snowden og det har fortsatt ikke kommet ut så mye dokumentasjon i denne saken, men det hadde uansett ikke overrasket meg.

Vil for øvrig ønske TS lykke til i hans boikott av amerikanske varer. Du kan starte med å kaste din Iphone, slutte å drikke Coca Cola og stort sett all annen brus, aldri mer bruke Microsoft Operasjonssystem, Mac Pro blir det heller ikke noe mer av, slutte å kjøpe amerikanskproduserte filmer++++

Boikotten din går kun utover deg selv, men hvis du vil "straffe" USA med å gjøre ditt eget liv til et helvete. Be my quest.

2

Fra nå av boikotter jeg ALT som kommer fra USA!

Da får du starte med internett. Morna, ben_nevis!

3

Hadde vært hysterisk morsomt om SV statsrådene Solhjell og fru Halvorsen i den forrige regjeringen hadde blitt avlyttet. Ellers avlytter jo franskmennene tyskerne og engelsmennene osv osv, så vi kan jo ane hva Kina og Russland forsøker seg på. Egentlig er dette snakk om å få tak i mest mulig korrekt informasjon slik at alvorlige missforståelser unngåes, og det må være bra.

1

Dust. USA avlytter ingen.

Du virker som en sånn konspirasjonsteoretiker. Alle oppegående mennesker vet at sånne teorier bare er tull... Herregud.

1

Fra nå av boikotter jeg ALT som kommer fra USA!

Håper ikke du bruker en pc eller en Apple Mac da ben_nevis for da er det goodbye to you

1

Ingen land eller myndigheter avlytter hverandre. Det var noe de sluttet med under Romerriket sa min lærer til meg for lenge siden.

1
svinpelsen USA er det jævligste landet som finst. Ville nesten heller vært alliert med kommunistpakket fra Russland og Kina. Men vi har jo ikke så mye valg.

Regner med at du ikke mener landet Usa og folkene her, men toppolitikerne. Mener du virkelig folkene her må du isåfall først kjenne alle de langt over en kvart milliard mennesker her, som er fra land som Tyskland, Frankrike, England Irland, Norge og resten av verden. Da hater du både meg, min franske kone, min svenske nabo, og min irske fiskekamerat og du hater egentlig hele verden.

1
shaukat23B ok ikke 1.plass da :) 2.plass

Det er faktisk folk i denne diskusjonsgruppen som rapporterer til både PST og amerikanske myndigheter. Det er ikke noe jeg tror, det er noe jeg vet fordi jeg vet om en nordmann som ble forhørt i emigration i flyplassen i Atlanta, GE om noe han hadde skrevet i spøk (som eneste sted og eneste gang, på VGD kort tid før. Denne uttalelsen var sendt over fra Norge. Det er derfor viktig å ikke skrive idiotiske ting man kanskje ikke mener, fordi det ikke bare kan ramme en selv lenge etterpå, men også ektefelle og barn på reiser, ikke minst i jobbsammenheng.

1
floridapanter Det er faktisk folk i denne diskusjonsgruppen som rapporterer til både PST og amerikanske myndigheter. Det er ikke noe jeg tror, det er noe jeg vet fordi jeg vet om en nordmann som...

Det er derfor viktig å ikke skrive idiotiske ting man kanskje ikke mener, fordi det ikke bare kan ramme en selv lenge etterpå, men også ektefelle og barn på reiser, ikke minst i jobbsammenheng.

Så du er enig i overvåkningen og at den skal bli brukt mot folk. Siden du mener at folk skal bli passive av det.

1
shaukat23B Ifølge Dagens næringsliv for en stund siden trenger ikke Norge å sende noe som helst. USA overvåker via automatiske systemer alt av elektronisk overvåkning og dette blir lagra i en...

Sverige lagrer og overvåker 90 prosent av all mobiltrafikk og e-post fra og til Norge og de deler den informasjonen velvillig med bl.a. Usa og England. Dette er media som nordmenn ikke har andre alternativer til mens det amerikanerne overvåker er sosiale gratis media som folk kan velge bort.

1
floridapanter Det er faktisk folk i denne diskusjonsgruppen som rapporterer til både PST og amerikanske myndigheter. Det er ikke noe jeg tror, det er noe jeg vet fordi jeg vet om en nordmann som...

Driver du konspirasjon nå da? ... "Ufo er der -->" vet du. du kjenner vel den.

Selvsagt følger det med oss her, det har vi da klare bevis på. Jeg får si det samme som jeg skrev om at dersom det hadde vært kinesiske myndigheter som sto bak denne verdensomspennende overvåkningen ville det også blitt lurveleven om det var kinesiske myndigheter som fikk disse rapportene og noen ble avhørt på flyplassen i Beijing om ting de skrev her ville det blitt "lurveleven". .. "diktaturet".

Som vi vet driver jo kineserne overvåkning av Internet, følger med blogger og slikt, ja internt i sitt eget land da, i full åpenhet. Aftenposten fikk til og med være med på jobben til dem, intervjue og ta bilder og slikt.

Nå får vi vente til Aftenposten får være med på jobben til dem i Norge som sitter og følger med og rapporterer og slik, og kanskje i USA, Der de overvåker hele verdens folk?

Jeg leser i avisen Vientiane times i dag her i "diktaturet" jeg sitter om spionasje gjennom webcam... Den som tror at det er bare den i andre enden som ser deg om du har en liten "koseprat med noko attåt" en kveldsstund som ser deg, bør tro om igjen.

Ellers har jeg ikke boikott av noe som helst amerikansk på programmet i nærmeste framtid. Men du skjønner nå hvorfor jeg har gitt opp tanken på og dra til USA og highway 66... , jeg boikotter ihvertfall slett ikke...

Ja ja drømmene kan de ikke ta fra oss enn så lenge, en de jobber nok med saken.

1
Store-O Driver du konspirasjon nå da? ... "Ufo er der -->" vet du. du kjenner vel den. Selvsagt følger det med oss her, det har vi da klare bevis på. Jeg får si det samme som jeg skrev om...

Jeg leser i avisen Vientiane times i dag her i "diktaturet" jeg sitter om spionasje gjennom webcam... Den som tror at det er bare den i andre enden som ser deg om du har en liten "koseprat med noko attåt" en kveldsstund som ser deg, bør tro om igjen.

[Slettet]

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Laster...