Politikk - Internasjonal

gonzzzo

Jose Mujica - Uncensored

http://www.informationclearinghouse.info/article36663.htm

Har du tenkt å se bare ett eneste TV-intervju i år, la det bli dette. Uruguays president Jose Mujico i fri utfoldelse på Al Jazeera. Men du må skynde deg, disse folka i Amerika som er så opptatt av å vite alt mulig om alle andre prøver å sensurere bort dette intervjuet fra nettet, ihvertfall er det umulig å få sett intervjuet med an amerikansk IP-adresse.

Jeg foreslo han sikkert i fjor også, og jeg gjør det i år igjen. Gi den godlynte gamle mannen Nobels Fredspris neste år !

3
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nå er det jo ganske enkelt å omgås blokkeringen, da, det finnes massevis av proxyservere som kan brukes til det.

Fra min egen IP-adresse (som ikke er i USA) tok det litt tid før jeg i det hele tatt så videoen komme opp, holdt på å skrive for å si det men akkurat da kom den.

Uruguay er jo ett av Latin-Amerika's mest utviklede land.....

Holder på å lytte til intervjuet nå, har ikke funnet noe som jeg ser kunne framkalle sensur... kanskje jeg ikke er kommet langt nok?

1
Scandinoco Nå er det jo ganske enkelt å omgås blokkeringen, da, det finnes massevis av proxyservere som kan brukes til det. Fra min egen IP-adresse (som ikke er i USA) tok det litt tid før je...

Holder på å lytte til intervjuet nå, har ikke funnet noe som jeg ser kunne framkalle sensur... kanskje jeg ikke er kommet langt nok?

Den sensuren er nok mest i gonzzzos hode.

Men med tanke på hva han/hun mente måtte gjøres med jødene i Venezuela så er det kanskje ikke så rart.....

2

Har du tenkt å se bare ett eneste TV-intervju i år, la det bli dette.

Det skal jeg faktisk være enig i. Vanligvis orker jeg ikke å se så lange intervju på internett (delvis fordi internett koblingen min ofte er veldig treg, men ikke denne gangen)..... men dette kunne jeg se mer av.

Flere latinamerikanske land trenger en president som Mujica!!!

PS. Finner fremdeles ingenting i intervjuet som kunne framkalle sensur... mye av det han sa der, står faktisk i amerikanske nettaviser? Hva tror Gonzo?

1
Mcking [sitat…] Den sensuren er nok mest i gonzzzos hode. Men med tanke på hva han/hun mente måtte gjøres med jødene i Venezuela så er det kanskje ikke så rart.....

Den sensuren er nok mest i gonzzzos hode.

Den sensuren hadde du visst alt om hadde du giddet å lese kommentarfeltet til videoen, men kjenner jeg deg rett har du ikke engang sett videoen.

Ellers skjønner jeg ikke at du maser slik om jødene i Caracas, både jeg og Chavez hadde god grunn til å være sure på dem, alt tydet nemlig på at Mossad var med på leken under kuppforsøket mot Chavez.

1
gonzzzo [sitat…] Den sensuren hadde du visst alt om hadde du giddet å lese kommentarfeltet til videoen, men kjenner jeg deg rett har du ikke engang sett videoen. Ellers skjønner jeg ikke a...

Gonzzzo jeg så videoen men intet kommentarfelt... Kanskje jeg ikke scrollet langt nok ned?

Uansett, jeg repeterer: hva tror du der er i videoen som trenger sensur? Jeg så ingenting..... Og mye av det Mujica sier på videoen er dog gjengitt i amerikanske nettaviser?

1
Scandinoco Gonzzzo jeg så videoen men intet kommentarfelt... Kanskje jeg ikke scrollet langt nok ned? Uansett, jeg repeterer: hva tror du der er i videoen som trenger sensur? Jeg så ingenting...

Uansett, jeg repeterer: hva tror du der er i videoen som trenger sensur?

Hans klare standpunkt mot consumerism er som blasfemi å regne i USA, dessuten virken han troverdig fordi han lever som han prediker. USA vil for alt i verden ikke at denne mannen skal bli "rockestjerne".

1
gonzzzo [sitat…] Den sensuren hadde du visst alt om hadde du giddet å lese kommentarfeltet til videoen, men kjenner jeg deg rett har du ikke engang sett videoen. Ellers skjønner jeg ikke a...

Den sensuren hadde du visst alt om hadde du giddet å lese kommentarfeltet til videoen, men kjenner jeg deg rett har du ikke engang sett videoen.

Jeg sitter på en amerikansk IP-adresse og får helt fint opp den siden din.. (HMA VPN; verden tror jeg er i New Jersey..)

Men kommentarene du snakker om har ikke loadet for meg enda.

1

Var ikke så mange Uruguay-tråder, så jeg får skrive i denne.

Iallfall, kandidaten som overtok etter Jose, for Sosialistpartiet eller "Broad Front" som det heter, nemlig Vazquez, vant valget i Uruguay med ca 53% av stemmene.

Høyresiden sin kandidat fikk rundt 41% av stemmene, og har innrømmet nederlaget.

1
PRC_PDRA Var ikke så mange Uruguay-tråder, så jeg får skrive i denne. Iallfall, kandidaten som overtok etter Jose, for Sosialistpartiet eller "Broad Front" som det heter, nemlig Vazquez, va...

Vazquez, vant valget i Uruguay med ca 53% av stemmene.

Ikke overraskende.

Uruguay er også, pr. i dag, ett av de beste landene i Latin-Amerika å bo i. De er også, sammen med Chile, det minst korrupte land i regionen.

Noe å tenke på?

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...