Politikk - Internasjonal

baov

Hva representerer Krekar, sånn egentlig?

På 1990-tallet gikk det rykter om at IRAK-unionen v/Saddam Hussein hadde brukt dødelig gass på befolkningen i Kurdistan for å få kontroll over regionen Kurdistan og oljeressursene der.

Kurdistan er, eller vil frigjøre seg fra IRAK-unionen og bli en selvstendig region/nasjon, og Krekar er altså en slags Kurdisk folks frihetskjemper?, - Eller???? - Vel, - kommunikasjon er som kjent på mange plan og er meget vanskelig, - derav dette "eller"?

USA/NATO med eller uten FN-mandat var i krig der to ganger for bl.a. å bekjempe slike metoder. Om det var metodene eller oljeforkomstene som var mest interessant vites ikke.

IRAK-unionens gassing av Kurdere og Kurdistan utviklet selvstendige frihetsmilitære grupper som gjerne kalles frihetskjempere, separatister, terrorister, geriljagrupper og liknende. Herav er kanskje Krekar et produkt og konsekvens av IRAKunionens maktmisbruk. Krekar var vel en slik geriljaleder for en militær gruppe såvidt jeg husker fra avisene og TV, og som måtte flykte til Norge av diverse grunner som er ukjent for meg.

At Krekar i tillegg er religiøs, er muslim, ser ut som skummel skjeggete IMAM, bruker Koranen i stedet for bibel, - og viser fingeren til de som ikke vil ham vel, - får nå være. Men er det grunn til å drive denne Krekarfokuseringen bare på hans skumle fremtoning/utseende?

En eller annen journalist eller TV-redaktør burde kanskje rydde opp i begrepet Krekar? - i stedet for at de/alle bruker ham/det skumle utseendet og forstyrrer i den Norske innvandrerdebatten overfor alle oss som lett lar følelsesmesige bagateller ta overhånd over ellers viktige ting i samfunnet?

1
10 svar

Men er det grunn til å drive denne Krekarfokuseringen bare på hans skumle fremtoning/utseende?

Nei. Det handler blant annet om at Krekar vil innføre strenge religiøse lover i det kurdiske selvstyreområdet og er en forhatt mann blant mange kurdere som kjemper for frigjøring og åpenhet. Det motsatte av det Krekar står for.

1
puma1 [sitat…] Nei. Det handler blant annet om at Krekar vil innføre strenge religiøse lover i det kurdiske selvstyreområdet og er en forhatt mann blant mange kurdere som kjemper for fri...

Vel, - som sagt så er kommunikasjon vanskelig. I all motstridende propagandaen er det også vanskelig ha oversikt over hvem som støtter hvem. - Og forresten, - hvem er Puma1 talerør for med sin påståelighet (selvkonstruerte?) fakta??

Sharialover tilsvarer vel noe slikt som mørke regler som kristne mormonere og andre kristensekter har, også de kristne jødene og de mørke Pave-katolikkene har slike mørke regler enda.

Det er vel bare Lutherprotestantismen som representerer det frie kristenliberale samfunn slik som i Norge og Norden, - enn så lenge.

Jeg vet ikke hvor liberal eller hvor fundamentalistisk Krekar er, men har merket meg at han er veldig forfengelig og virker oppmerksomhetsavhengig.

Kanskje noen bør avklare om han Krekar vil innføre Sharialover eller om han bare vil frigjøre Kurdistan fra IRAK-unionen som vil ha naturressursene/olja?

Eller journalister/media kan kanskje avklare hvorfor vi følere/Nordmenn er eller skal være forbannet på Krekar?

Kanskje Tyrkia på andre siden vil annektere Kurdistan for å få makt over oljeforekomstene også?

Kanskje vil ikke eu, Norske media, NATO avklare noe som helst, men er fornøyd med at følelsene tar overhånd og Nordmenn er frakoblet/avsporet fra annen viktig samfunnsdebatt?

1

Krekar er altså en slags Kurdisk folks frihetskjemper?

Neppe.

Krekar er riktignok kurder, men han er islamist (Ansar al-Islam) og dermed motstander av YPG, PKK og lignende kurdiske bevegelser. Inntill nylig var jo gruppa hans en del av ISIS...

1
legokrati [sitat…] Neppe. Krekar er riktignok kurder, men han er islamist (Ansar al-Islam) og dermed motstander av YPG, PKK og lignende kurdiske bevegelser. Inntill nylig var jo gruppa hans...

Diffust, manipulerende og ulogiske tankerekker både Puma1 og legokrati kommer med.

Krekar er ikke dømt for noe her i Norge, annet enn at han betraktes som ulovlig flyktning, er upopulær og av mange uønsket pga sitt oppsyn og væremåte. Han kan få dødsstraff for å ha vært frigjøringsgeneral i kampen for Kurdistans frigjøringskamp fra IRAK-unionen, - hvis Norge sender ham ut.

Sandberg og frp oppfører seg mest som det vi i historien kjenner som Hirden, - det er vel bare Hugo Boss-uniformen som mangler., mens de avsporer og manipulerer følelsene til folk flest fra TV-sendinger i beste sendetid inn i hver Norske stue. Den gode Norske samfunnsdebatten skyves inn i skyggene og bakrommene med frp-provoserende og maktutøvende tull & tøys utover det ganske land.

1

Når en da vet at Krekar ikke kan bli sendt tilbake av menneskerettslige hensyn, da han kan få dødstraff både av irakiske myndigheter og kurdiske myndigheter... Da vet du at han ikke er noen kosebamse.

Og nei, han risikerer ikke dødstraff for "kurdisk frigjøringskamp", han risikerer dødstrraff for hans og ansar al-islams metoder.

Du vet at Ansar al-islam er en utbryter gruppe, som kriget både mot kurdiske frigjørings grupper og vestlige styrker (etter irak invasjonen). Ansar al-islam ville ikke ha et fritt Kurdistan, de ville inføre et islamsk kalifat der Sharia var ledetråden for samfunnet.

Som igjen forklarer hvorfor det var så lett for dem å bli underlagt og få støtte av Al Qaeda tidlig i deres eksistens, og er nå en del av ISIL.

Dette er ikke speidergutter Krekar samlet og brøt ut av Jund al-islam og Kurdistan Islamic movement.

Og du er litt historieløs her Baov, Hirden ville "rengjøre" norge, inføre lover og regler som styrte folk fra vugge til grav, og de som ikke var enige var undermennesker som ikke fortjente å leve.

Ansar al-islam drev nettopp med det i sin del av Irak og Syria. Drepte de som ikke var troende, torturerte de som spurte spørsmål og brente alt på bål som ikke passet dem, inkludert musikkinstrumenter og bøker. Alt dette mens de var under ledelse av Krekaren.

Men fra det jeg kan se, så er hitling av dine meningsmotstandere mer viktig enn å se hvem som fortjener gestapo/ss/hird stempelet.

1
Wolfmann Når en da vet at Krekar ikke kan bli sendt tilbake av menneskerettslige hensyn, da han kan få dødstraff både av irakiske myndigheter og kurdiske myndigheter... Da vet du at han ikk...

Og du er litt historieløs her Baov, Hirden ville "rengjøre" norge, inføre lover og regler som styrte folk fra vugge til grav, og de som ikke var enige var undermennesker som ikke fortjente å leve.

Er vel noe noe i nærheten samme tilsvarende som Høyrekreftene v/frp er aktive med for tiden?

1
puma1 [sitat…] Nei. Det handler blant annet om at Krekar vil innføre strenge religiøse lover i det kurdiske selvstyreområdet og er en forhatt mann blant mange kurdere som kjemper for fri...

Nei men Puma da. Det er jo dette våre gode venner driver med i Syria. Norge var vel et av de første land som godkjente disse som landets nye ledelse. Og også Assad er sekulær. Og som hos Saddam så er det flere ting som tyder på at regimets angivelige gassangrep egentlig ikke er blamert rette aktør.

1

Hvem er denne ******* av en TSer? Krekar kjempet MOT kurderne. Du bommet grovt der, og tviholder og argumenterer fortsatt basert på feil informasjon.

1
baov Diffust, manipulerende og ulogiske tankerekker både Puma1 og legokrati kommer med. Krekar er ikke dømt for noe her i Norge, annet enn at han betraktes som ulovlig flyktning, er upo...

Krekar er ikke dømt for noe her i Norge, annet enn at han betraktes som ulovlig flyktning, er upopulær og av mange uønsket pga sitt oppsyn og væremåte. Han kan få dødsstraff for å ha vært frigjøringsgeneral i kampen for Kurdistans frigjøringskamp fra IRAK-unionen, - hvis Norge sender ham ut.

Han risikerer dødsstraff for manndrap.

Interessant system vi har: Jo værre ting du har gjort, jo større sjanse er det for at du kan gå fri.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
35 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Sabotasje på norske rør

Hvem vil det ramme? Hva skjer med fisken? Biden er den eneste som tjener på sabotasje. Russerne vender seg østover. Hva skjer om det blir atomkrig? Tjernobyl radioaktivt materiale kom over Norge i 1...
1
8 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Sånn blir det når en bonde skal styre . . . . .

Sånn blir det når en bonde skal styre både skatt og finans, han har neppe peiling / kunnskap om noen av delene. Bønder betaler jo ikke mye skatt, de får for det meste subsidier. Og kalkulatoren til Ve...
Bilde

Smalt til mot Vedum: – 26.000 nordmenn tapte sparepengene sine

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum vil tredoble skatten for fiskerinæringen og hisser opp en hel næring.


Bilde www.msn.com
2
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
22 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Art 5 burde vært aktivisert.

Om Danmark mener det er terror så skal art 5 aktiviseres. Det er Danmark som har tatt kontroll på sabotasje. Derfor kan vesten gå til atomkrig med bakgrunn i sabotasje på russisk gassrør. Heia Biden.
1
14 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Laster...