Politikk - Internasjonal

frode57

Nå går det mot slutten for Trump

Underlig å se Trump også si at han kan finne på å slutte valgkampanjen. For nå er det 9 - 10 % lavere oppslutning om ham enn for Clinton.

Nå har vel amerikanerne skjønt hvor på jordet mannen er.

Det som blir mest interessant er vel hvem vil komme i stedet.

Når en mann overgår Europeiske demagoger i populisme så kan det ikke gå bra.

Men hva skjer i verden hvor det meste ikke er på stell. Nyliberalismen har vist seg å ikke duge når det kommer til ny vekst i gamle økonomier .

Jeg vet ikke helt om det å kaste gratis penger etter folk hjelper i lengden heller ?

Når Trump kaster kortene så blir det mest interessante om republikanerne klarer å holde Senatet og Huset ?

1
137 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg vet ikke helt om det å kaste gratis penger etter folk hjelper i lengden heller ?

Bistand er et godt eksempel på kasting av gratispenger og Norge er i verdenstoppen, ja, faktisk helt på topp pr. innbygger.

1

Nå har vel amerikanerne skjønt hvor på jordet mannen er.

Trump er å foretrekke langt foran Hillary. Dama er mer eller mindre helsemessig utilregnlig, og visstnok også juridisk.

Når det er sagt så kan mye skje før noen blir klar for å overta. Det er både kald krig og plenty av politisk islam i USA. Så kommer en sjakkjørt økonomi i tillegg.

Unntakstilstand er en klar outsider.

1

Trump maktet å bli nominert til Republikanernes presidentkandidat til tross for at såkalte eksperter sa at han ikke ville klare det.

Trump har hatt en forferdelig uke, og han har mistet støttespillere - dog av mindre betydning.

Det ser ut som om Trump satser på å være seg selv i kampen for å bli USAs neste president. Vil denne strategien holde for å ta igjwn Hilary Clintons forsprang?

1

Underlig å se Trump også si at han kan finne på å slutte valgkampanjen. For nå er det 9 - 10 % lavere oppslutning om ham enn for Clinton.

Danske Berlinger`n har en ganske så avslørende artikkel om den narsissistiske kandidaten, knapt så man kan tro hva man leser.

Tenk at han har tilhengere, amerikanere er jaggu noe helt for seg selv.

2

Nå har vel amerikanerne skjønt hvor på jordet mannen er.

Det som blir mest interessant er vel hvem vil komme i stedet.

Når en mann overgår Europeiske demagoger i populisme så kan det ikke gå bra.

Selve valget skal skje i November, så selv om Kahn saken og andre uttalelser han har hatt har satt ham litt tilbake, så kan de som har blitt i tvil om han nå, glemme det, og stemme på ham hvis han ikke gjør flere feiltrinn frem til valget.

Hvis Clinton gjør feil, eller det graves opp mer kompromitterende saker for henne, kan det sammenlagt føre til at han kan vinne.

Så det kan være litt for tidlig å utrope Clinton til vinner.

1
TheObserver [sitat…] Selve valget skal skje i November, så selv om Kahn saken og andre uttalelser han har hatt har satt ham litt tilbake, så kan de som har blitt i tvil om han nå, glemme det,...

Hvis Clinton gjør feil, eller det graves opp mer kompromitterende saker for henne, kan det sammenlagt føre til at han kan vinne.

Skal vel ikke glemme at visse medier i sin tid på forhånd nærmest så det som umulig at Bush (jr.) skulle vinne 2 valg. Hva mediene ønsker er ikke nødvendigvis sammenfallende med de reelle valget. Tror man skal være litt skeptisk til det man leser, spesielt i norske medier, som har tatt veldig stilling mot Trump, på samme måte som de gjorde det mot Bush.

2

Nå har vel amerikanerne skjønt hvor på jordet mannen er.

Du overvurderer amerikanerne her, det er ikke over enda, det er lenge til valget. Men det er mulig Trump krasjer kampanjen sin med vilje, ikke helt utenkelig. Det eneste som virkelig mangler fra han nå er at han går birther igjen.

1
tinnyme [sitat…] Danske Berlinger`n har en ganske så avslørende artikkel om den narsissistiske kandidaten, knapt så man kan tro hva man leser. Tenk at han har tilhengere, amerikanere er ja...

amerikanere

Trump ønsker et sterkt Amerika, og han setter amerikanske interesser først i alle saker. Ingen trenger å bli forbauset over at dette er et budskap som når ut til den jevne amerikaner.

For åtte år siden hadde Hussain Obama, kenyaneren du vet, et enklere budskap. Det var forandring, CHANGE! Det vant han valget på.

Og ingen kan klandre Obama for at han ikke holdt sitt valgløfte. Han forandret virkelig alt. Nå er Amerika så svak at de ikke makter å forsvare sine interesser i et eneste land. Det er dette Trump vil ha en slutt på.

Derfor har han stor oppslutning, og sannsynligvis vil han bli den neste presidenten i USA.

1
kansas00 [sitat…] Skal vel ikke glemme at visse medier i sin tid på forhånd nærmest så det som umulig at Bush (jr.) skulle vinne 2 valg. Hva mediene ønsker er ikke nødvendigvis sammenfallen...

Skal vel ikke glemme at visse medier i sin tid på forhånd nærmest så det som umulig at Bush (jr.) skulle vinne 2 valg.

Omtrent på samme tid som nå i 2004 så hadde faktisk Kerry en liten ledelse over Bush Jr. Men i slutten av august inntok Bush ledelsen på målingene og forble favoritt frem til presidentvalget

http://www.realclearpolitics.com/epolls/2004/president/us/general_election_bush_vs_kerry-939.html

1

kortene

Kaster Trump kortene? Det kommer aldri til å skje. Hans mål er å vinne alt sammen.

Og det er åtte bortkastede år med Hussain Obama som er hovedårsaken til Trumps relative suksess. Obamas politikk har ført til USA ikke lenger er i stand til å forsvare seg mot muslimsk terror, ikke en gang når angrep skjer inne i USA. Når terroren har rammet, og uskyldige amerikanere er massakrert, så viser alltid Obama til liberale amerikanske våpenlover. Som om muslimene er avhengig av amerikansk lov for å skaffe seg våpen.

Kenyaneren Obama har aldri konfrontert terroristene og deres religion og ideologi. Med Trump som president vil terroristene og deres flokk bli stilt til ansvar.

1
IIHJ [sitat…] Dette har du helt rett i, men jeg er ikke sikker på at du skjønner motivet til Trump.

motivet

Selvfølgelig kan ikke Trump gi seg nå. Han er presidentkandidaten til The Grand Old Party of America. Det er partimedlemmene som har valgt han, og det gir han gode vinnersjanser.

Jeg tror at motivet til Trump er å gjenreise USA som en verdensmakt, som også har kontroll over eget territorium. Jeg tror også at han ønsker å slå tilbake mot muslimene som er i krig med vesten. Han ønsker å gjøre USA, og dermed også den vestlige verden, til frie nasjoner igjen. Han vil ta tøffe beslutninger der Obama og fru Clinton er ettergivende og defensiv.

Hvilket motiv mener du at Trump har?

1
staaalisen [sitat…] Jeg er ikke noen Trump supporter eller støttespiller for det republikanske partiet i USA. Men jeg bygger mine vurderinger øå at Trump er en politiker, og ikke en styrtrik...

Men jeg bygger mine vurderinger øå at Trump er en politiker, og ikke en styrtrik grønnsak.

Jeg bygger mine vurderinger på at Trump er en birther og mye annet, og derfor en grønnsak. Enten det, eller så later han bare som om at han er sprø, og prøver å styrte sin egen kampanje med vilje for tiden. Folk er forskjellige.

1

t 9 - 10 % lavere oppslutning om ham enn for Clinto

Tja, men stadig er det da ganske mange velgere som er skrudd nok til å stemme på fyren.

Gadd vite hva slag lidelse Trump har, eller kanskje i flertall - lidelser... Vi bør være takknemlig over at han nå sakker bakut. Sosiopater bør ikke være statsledere, verden har allerede et par 3 stk galninger i slike stillinger.

Tipper at en hel del republikanere står over dette valget.

1

Obama sa at Hillary er den best kvalifiserte presidentkandidaten, han kunne gjerne tilføyd: og Trump er den minst eller dårligst kvalifiserte kandidaten i amerikansk historie. Han bryter alle spilleregler for politisk opptreden simpelthen fordi han er uinteressert og uvitende om politikk. Står som en parodi på en amerikansk predikant; - "I love the turkish people", osv, og en stand-up - komiker som avleverer de samme vitsene hver gang, bare grovere og grovere. Et politisk resonnement er han ute av stand til å fremføre.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
9 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...