En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Politikk - Internasjonal

BigGeorge

Hvor skrudd er Trump ?

Donald Trump utgjør en reell trussel mot verdensfreden hvis han bli president hevdes fra stadig flere hold og påstandene kommer nå også fra ledere i det republikanske partiet. jeg mener den tidligere CIA sjefen oppsummerer det bra.

Han lister opp en rekke sider vedTrumps personlighet som gjør ham uegnet til å være president:

Hans åpenbare behov for selvforherligelse. Hans overreaksjoner på det han oppfatter som fornærmelser. Hans tendens til å ta avgjørelser basert på intuisjon. Hans motstand mot å endre oppfatning når han får ny informasjon. Hans rutinemessige slurvete forhold til fakta. Hans uvilje mot lytte til andre. Hans mangel på respekt for loven. – Uvitende agent for Russland Morell bruker særlig harde ord når han karakteriserer Trumps forhold til Russland og president Vladimir Putin.

Han skriver at Trump har «inntatt posisjoner som støtter russiske, ikke amerikanske, interesser, som å støtte russisk spionasje mot USA, støtte Russlands annektering av Krim og gi et grønt lys for en mulig russisk invasjon av de baltiske landene

1
322 svar
jakoline [sitat…] Eller så kan sannheten ligge her for Trump sin fremgang: http://www.dagbladet.no/kultur/derfor-omfavner-de-trump/61932673

Bra du i alle fall ikke skrev sannheten med stor s. For det er selvsagt mange ulike årsaker.

Og ja, dette er en av de store grunnene, helt klart. (Ser du? Om man faktisk er intellektuelt ærlig, kan man innrømme at andre har et poeng Jeg har tatt opp det her mange ganger i debatter med fans'en. Problemet er at du får aldri noe tilbake, fordi de er såpass kjørte der oppe for å finne på å være pro-Trump i utgangspunktet).

Trump har løftet frem dette segmentet til å bli sine. Uten å tilby en eneste løsning på noe som helst, f.ø. Bare en masse idiotiske bravado-slagord. Problemet er bare at de har funnet en falsk profet. Om de hadde kjent sin bibel bedre, istedenfor bare å bable om den, hadde de hørt noe om at man skal kjenne dem på fruktene.

Trump har svindlet slike som dem hele sitt livet, hver sjanse han har fått. Helt frem til Trump "University", som er litt som om du skal kalle deg Kirurg og begynne å tilby mirakel-kreftkirurgi, uten noen sertifisering. Om de hadde vært noe annet enn low information voters, hadde de visst dette. Han har forbrutt seg mot absolutt alt han påstår å representere, om det kommer til å benytte illegale innvandrere til å bygge byggene sine, produsere kleslinjene sine i Kina, Bangla og Mexico, til konkurser på rad og rekke hvor småfirmaer, entreprenører og endog vanlige ansatte på en-sifret antall dollar i timen ikke fikk utbetalt lønninger og skyldte summer. Mens han tok hjem enda mer. Det er slik han har blitt rik. Han har kastet ut eldre folk av boligene sine ved ekspropriasjon, stengt ned småboder hvor veteraner har fått mulig til å ha en liten (mini)-business og aldri gitt en skitt om noen av dem.

Han er bare en bondefanger, en svindler, en con man, huckster og alt annet det heter, for de dumme, som svindler sin vei videre på deres smerte og problemer, nå muligens endog helt til presidentskapet. Foreslåtte 11 trillioner skattekutt (CBO) kommer selvsagt til å hjelpe de 40% som ikke betaler føderal inntektsskatt. Sef. Om noen tror det en person sier (som også endrer seg fra dag til dag, eller endog time til time) er en bedre predikator på hva han kommer til å gjøre, enn det han faktisk har gjort, i 50 år, så er man en av grunnene til at Churchill sa at det beste argumentet mot demokrati er en 5 min konversasjon med gjennomsnittsvelgeren.

Om noen faktisk tror han bruker et eneste av kaloriene i fettvalkene sine på å bry seg om folk som det, er de, dessverre, lettlurte idioter. Som best ikke burde ha e-mailkontoer, for ikke å sende det lille de har til Nigeria. Vi har noen av dem her også.

28

Krigene i Syria og Libya har sendt millioner på flukt. Og Hillary Clinton var en av pdriverne for krigen i Libya; denne gale kjerringen er en korrupt krigshisser...

Vi burde heller støtte Assad, i kampen mot IS...

3
blackline Virker det betryggende???? Hva faen virrer du om? Jeg er så pass objektiv i min tilnærming til problematikken, at jeg faktisk også tar til meg trygghetsfølelsen til det Russiske fo...

Jeg er så pass objektiv i min tilnærming til problematikken, at jeg faktisk også tar til meg trygghetsfølelsen til det Russiske folket.

denne objektiviteten din ser jeg overhode ikke i ditt innlegg . den inneholder mange feiloppfattelser og er rimelig virkelighetsfjern .

dessverre finner vi noen historieløse skribenter her på VGD og i andre forum som ikke forstår internasjonal politikk og den særdeles viktige rollen Nato har for fred og stabilitet .

3

Jeg tror endel her har misforstått hva Trump egentlig er og står for. Noen sier, "han sier det som det er og er ikke politisk korrekt". Nei, Trump har faktisk svært lite peiling på de fleste felt, så det veldig mye av det han sier er halvsannheter eller rett og slett feil. For det andre, til tross for at han ikke er "politisk korrekt", så er han en høyre-side version av Social justice warriors.

Han saksøker folk spøker på hans bekostning, vil innskrenke ytringsfriheten og media når noen er "slemme" med han. Han blir rett og slett veldig fort sur når noe/noen er imot han på noe som helst, og "krever" å bli behandlet mer rettferdig.

Han tror på/pusher endel konspirasjonsteorier som stort sett mentalt syke personer tror på, som tyder på at Trump er det samme.

Andre sier, "han er imot krig, var imot Irak/Libya og vil sørge for en mer fredelig utenrikspolitikk. Neppe, Trump er for og imot det meste, på ulike tidspunkt. Han var for Irak-krigen før den startet, han var også for Libya før den startet. Det er ikke det at han har skiftet mening i begge tilfellene, men han later som om han alltid har hatt sitt anti-krigs synspunkt, som er en løgn.

Mye av retorikken hans og "planene" er ikke spesielt fredlige og anti-imperialistiske heller. Trump er en mann som vil gjeninnføre waterboarding og mye mer, i følge han selv. Geneva-convention er ut-datert og må erstattes. Hans utenriks-politikk varierer på dagsformen ser det ut som. Den ene dagen skal man fokusere på hjemmebane, bringe tropper hjem og få en slutt på krigene. Dagen etter så skal man bombe midtøsten sønder og sammen, vurdere å sette inn bakkestyrker, ta oljen, gjøre militæret større og sterkere enn noengang.

3

Ikke at jeg er en Trump tilhenger men Clinton er den verste. En løgner og en sionistisk lakei.

Uansett hvem som vinner så er det til syvende og sist den jødiske mafia som styrer USA iform av deres makt når det kommer til å trykke penger, media og presse.

3
DavidSkruiz En ekte gammekommunist og en forakter av demokrati. Slik skal det låte ;)

Ellers kan det jo muligens være noe her, som forklarer hvorfor tilsynelatende alle venstre-ekstremister, kommunister også er med høyreekstremister av alle avskygninger i entusiasmen for Trump, selv om han er mot dem i omtrent alt som er progressivt - sånn rent utenom at kryptofacisten, Trump-kompisen og kleptokraten Putin er blitt deres hovedledestjerne i kampen for noe som ligner et Sovjet igjen.

Steve Bannon, Trump's Top Guy, Told Me He Was 'A Leninist' Who Wants To ‘Destroy the State’

3
Bacary [sitat…] Naiv er bare fornavnet ditt

Og med det mener du?

At ei republikansk blekke kan spe litt eder og galle utover en Demokrat er ikke særdeles sjokkerende eller en nyhet. Det har skjedd til alle tider. Også med motsatt fortegn.

Som skrevet ovenfor så har Trump, nesten gjort vane i å trampe på de under seg seg, for deretter å skryte av det. Jeg kan ikke se Clinton har gjort noe lignende. Mangt kan sies om Hillary, hun har sine svin på skogen, men likevel flere lysår bedre enn Trump.

3
jakoline [sitat…] Nå er knapt finansmannen Trump noen kommunist..... Men at han prøver roe ned forholdet til Russland ,burdte vi i Norge trampe takten for. For blir det krig ,så vil Norge b...

Men at han prøver roe ned forholdet til Russland ,burdte vi i Norge trampe takten for.

Når "roe ned forholdet til Russland" innebærer at russerne skal slippe unna med å invadere og annektere deler av et europeisk land, uten andre konsekvenser enn et par år med litt økonomiske sanksjoner er det ikke helt sikkert at russerne avskrekkes så veldig.

At det skal være fredsskapende å så tvil om NATO-paktens artikkel 5 er også en, skal vi si, uortodoks tilnærming til forsvarspolitisk analyse.

De fleste vil mene at den slags heller fører oss nærmere en situasjon hvor den takten som trampes her i landet er til Kalinka og Katyusha.

3
Aurorabliss [sitat…] Jeg mener at Clinton utgjør en større trussel for verdensfreden. Det er langt større sannsynlighet for at Hillary går til krig rundt omkring i verden enn at Donald gjør de...

Jeg tviler egentlig på at Trump vil føre til noen forandringer i det hele tatt. Han er bare ute etter å komme i historiebøkene som president, og vil trolig ikek sette i gang så mye.

Det samme gjelder egentlig Clinton, men du har rett i at hun nok er mer triggerhappy i utlandet.

3

Trump er kanskje litt spesiell, men vil heller ha han en Hillary Clinton, om det er eneste alternativ...

2

Det er ingen grunn til å tro at Trump vil starte atomkrig bare fordi Clinton-tilhengere skriver det. Går man inn på bortimot hvilken som helst avis ser man massevis av kritiske artikler mot Trump, masse latterliggjøring, og tilnærmet ingen kritiske artikler om Hillary.

Må ikke la seg lure av den slags skremselspropaganda.

Trump er litt som en boks med sjokolade, du vet ikke hva du får, men det gjør man med Hillary, og det er ikke noe pent syn.

2
BigGeorge Du foretrekker en som setter verdensfreden i reell fare. Hvor mange flyktninger vi snakker millioner vil rømme hvis Putin starter krig mot sine naboer i øst ? Du tar vel imot hundr...

Hvor mange flyktninger vi snakker millioner vil rømme hvis Putin starter krig mot sine naboer i øst ?

Du snakker som du har vett til. Med andre ord som en tomhjernet tulling. De faktiske forhold viser at Russland har en pengebruk på de militære som er firegangeren av Norges forbruk. Målt opp mot Natos Pengebruk er det omtrent en tyvendedel. Nato bruker med andre ord tyve ganger så mye penger på militære investeringer som Russland gjør. Prøv å få det inn i toppetasjen din. Det kan jo være en celle som virker der oppe.

2
puma1 Børge Brende tar nå bladet fra munnen ang Trump: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/president-valg-usa/brende-advarer-mot-trump/a/23766310/

Det kan godt være han har et poeng, men man må jo bare le litt av den norske "utenrikspolitiske linja". Etter at først Obama og deretter Hollande og den tyske utenriksministeren Steinmeier har vært ute og advart mot Donald Trump, så får Børge Brende mot nok til å komme med noen pip.

Hadde han gjort det før de andre 3 hadde han iallefall vist litt ryggrad. Trump er ën sjeldent forfengelig og hårsår type, men jeg tror til og med han gir faen i Børge Brendes drøvtygging.

2
blackline Virker det betryggende???? Hva faen virrer du om? Jeg er så pass objektiv i min tilnærming til problematikken, at jeg faktisk også tar til meg trygghetsfølelsen til det Russiske fo...

I disse dager kan du være sikker på at nygamle atomvåpen rettes mot Natodestinasjoner.

jajaja,,, husk at julenissen kommer den 24 desember ... ditt innlegg er på samme nivå.

kanskje en ide og lese litt historie... nyere historie etter 1945

2
CogitoErgoDoleo1 Verdensfreden forsvinner jo sakte men sikkert slikt ting går nå uansett, og Hillary vil ikke bidra til å forbedre det, da er det bedre å ta en sjanse med Trump.

Makte i verden idag er delt i tre grupper:

1) USA/NATO og deres haleheng.

2) Russland og Kina og dets haleheng

3) islamistiske stater og dets haleheng.

Slik jeg ser det ,ønsker Trump unngå at nr.1 og nr.2 går til krig mot hverandre ,og ønsker heller satse på dialog. Da også for å knuse sammen nr.3 : IS bl.a-

Clinton er en såkalt "hauk" og ønsker at USA/NATO skal bli den globale politimester.

Putin har knapt et militærbudsjett som matcher NATO sitt til støvelskaftet engang ,og han har mer enn nok med å holde ro i landets "bløte buk" ,dvs de ørten mer eller mindre muslimske områdene i sin bakgård ,og de 8 tidssoner Russland består av.

Problemet for USA derimot ,er at Kina og Russland nå har fremforhandlet en sammarbeidsoganisasjon ,der handler om militært og økonomisk sammarbeid.

Et av temaene er å erstatte dollar med bl.a Rubel i oljehandelen.

Fakta er nemlig at USA i praksis var konkurs alt få ti-år etter annen verdenskrig ,og derfor gikk vekk fra "gullstandar" ,dvs at gull skulle garantere dollarens verdi.

SAudi-Arabia gikk da inn ,og tilbød USA å garantere for dollarens verdi istedet ,med sin olje,dvs at all olje skulle selges i dollar og slik holde dollarens verdi oppe.

Saddam ble dyttet utenfor stupet av USA ,da han prøvde bryte dette ved å selge olje i en annen valutta. Om jeg ikke husker feil: i Euro.

Gaddafi ble også dyttet utenfor stupet av USA ,da han ønsket skape en egen valutta for Afrika ,og selge olje i den valuttaen istedet for dollar.

Nå ser man Putin og Kina ønske også å bytte ut dollaren med en annen valutta.

Derfor ønsker USA "regimeforandring" snart også i disse landene ,sannsynligvis da basert på "bombing for demokrati" ,slik visa har vært hittil .

Viss ikke USA lykkes i dette ,kan USA sin økonomiske makt se dårlig ut fremmover...

2
perchri ..i allefall mangler han "skikk og bruk", eller helst "politisk takt og tone". Men at han ikke lar seg "klå" på er tydelig. Mulig vi trenger slike politikere? Se rundt oss.......de...

Mulig vi trenger slike politikere?

nei, politisk sett er denne kandidaten en apekatt som virker utad truende mer enn forenede . Hans kropps-språk og " trusler " virker ikke i det lange løp , politikk handler om å få en bredest mulig oppslutning om ens ideologi.

man kan for moro skyld applaudere en mur mellom USA og Mexsico som mexicanerne skal bygge , men det er jo jevngodt med å tro på Julenissen. det er nå det ene . USA`s president skal spille en forenede rolle internasjonalt , det er ikke da ett sjakktrekk å kritisere Nato.. selv om han har moderert seg senere.

Jeg synes det er synd at det ikke er bedre kandidater ved dette valget , ingen av dem synes å være velig gode ... om jeg var amerikaner i dag og var stemmeberettiget ville jeg sannsynlig holdt meg hjemme fra valgurnene denne gangen . Normalt ville jeg stemt republikansk

2
mickyH [sitat…] nei, politisk sett er denne kandidaten en apekatt som virker utad truende mer enn forenede . Hans kropps-språk og " trusler " virker ikke i det lange løp , politikk handle...

man kan for moro skyld applaudere en mur mellom USA og Mexsico som mexicanerne skal bygge , men det er jo jevngodt med å tro på Julenissen. det er nå det ene

Så vidt jeg vet har vel den "muren" eksistert faktisk lenge?

https://no.wikipedia.org/wiki/USAs_barriere_mot_Mexico

Mulig Trump vil bygge den ennå høyere ,eller av annet matriale. Men at dette med sterkt bevoktet gjerde mellom de to landene er så stor nyhet ,synes jeg er litt merkelig.

Har da sett en rekke dokumentarer på hvordan amerikansk politi idag også bevokter grensen med stor nidkjærlighet.

Hva anderledes skulle Trump gjort med den?

Her omtales Obamas mur..

http://www.aftenposten.no/verden/Den-amerikanske-mur-70644b.html

2
jakoline [sitat…] https://no.wikipedia.org/wiki/USAs_barriere_mot_Mexico Det du skriver blir for tynt. Det eksisterer slik linken viser til ,alt i praksis en mur som går igjennom en rekke s...

Det eksisterer slik linken viser til ,alt i praksis en mur som går igjennom en rekke stater i USA mot Mexico.

Under en tredjedel av grensa er i dag beskyttet av kunstige barrierer (930 km av 3200 km). Det er vanskelig å finne et gjennomsnittstall på høyden, men den nyeste seksjonen i Texas er feks. 6.4 meter høy. Andre steder, som i den Nettavisen-artikkelen, er den ni meter, men stort sett er disse barrierene langt lavere (og noen steder rent virtuell, altså kamerovervåkning, sensorer og den slags).

Til gjengjeld har Trump sagt at han vil bygge en mur mellom femten til tjuefem meter høy. Altså en dramatisk mye høyere mur. Hvor mye vil noe slikt koste? Han vingler, men selv hans høyeste estimater er mange milliarder dollar under det profesjonelle ingeniører har regnet seg frem til.

Trump må gjerne gå til valgkamp på å bygge en mur, men planen han har foreslått er foreløpig et luftslott.

(forøvrig er det vel Bush sin mur, og ikke Obamas, ettersom det var han som signerte the U.S. Mexico Border Bill)

2
Tempelhof [sitat…] Brezjnev la det greit frem i forrige innlegg. Det er ikke muren i seg selv som er rasistisk - selv om den beskriver Trumps fryktbaserte kampanje greit - men alle kommentar...

Det er ikke muren i seg selv som er rasistisk - selv om den beskriver Trumps fryktbaserte kampanje greit - men alle kommentarene han har kommet med.

Mao koker hele "muren"problematikken ned til kun vrøvl.

Obama ønsker muren ,Clinton ønsker muren ,men Trump vil at muren skal være like høy over alt. Mens de andre ønsker at noen steder er den lavere .

Mye hyl og lite ull ,mao.

Men klart jeg personlig synes hele Mexico burdte flyttes til USA ,så de får litt mer trøkk på katolismen også i USA.

Men nå prøver jeg tenke litt mer prinsipielt enn kun egen vinn-vinn-interesse.

2
VenstreVingen Du skriver at det vil være i "din interesse" at "hele Mexico flyttes til USA" fordi da vil man få litt schwøng på "katolisismen" der. dette i en diskusjon om muren mot Mexico under...

Du skriver at det vil være i "din interesse" at "hele Mexico flyttes til USA" fordi da vil man få litt schwøng på "katolisismen" der.

dette i en diskusjon om muren mot Mexico under tittelen "Hvor skrudd er Trump?".

Hva som er merkelig med dette?

Ja, si det

At jeg som selv katolikk selvsagt har en egeninteresse i at flere land får gleden av dette ,og om USA hadde fått fri innvandring fra det hovedsakelige katolske landet Mexico ,så ville det påvirket også samfunnet i USA.

For meg da i en positiv retning ,når det gjelder livssyn.

Dog har jeg prinsipell motstand mot globalisering ,og mener at nasjonalstater der har sine grenser ,eller "murer" om du vil ,er det mest fornuftige.

2
Brezjnev [sitat…] Ikke når det bare er den ene naboen som ønsker å sette opp gjerdet. Ikke når naboen som ønsker å sette opp gjerdet roper over til naboen at gjerdet skal opp fordi de er vo...

Ikke når det bare er den ene naboen som ønsker å sette opp gjerdet. Ikke når naboen som ønsker å sette opp gjerdet roper over til naboen at gjerdet skal opp fordi de er voldtektsmenn og narkolangere hele hurven, muligens med et par unntak. Da er det ikke normal praksis å dele på noen kostnader, nei. Trump er altså for øvrig ikke ute etter å dele noen kostnader her, Mexico skal ta hele regningen for hans paranoide luftslott av et valgløfte.

Til siste setning så er det altså Trump selv som har satt saken front & center. I sin announcement speech var det saken han tok opp aller først - før ISIS, før økonomi, før Obamacare. Det var hans førsteprioritet. I etterkant er det tatt opp på utallige valgmøter, i debatter, i reklamer. Han reiste til og med til grensa for å promotere saken.

Igjen: muren er der allerede!!!! Hadde det ikke vært noen mur der ,men åpen grense ,hadde jeg forstått hylet ditt. Både Obama og Clinton er tilsynelatende helt enig at det må være en mur der: dvs de alle ønsker stoppe ulovelig innvandring.

Trump har kun sagt at han vil gjøre ulovelig innvandring vanskligere enn idag ,ved å gjøre muren like høy alle steder .slik jeg viste til linken at da vil ikke de friskeste og sprekeste klare klatre over.

Det lager du og dine likesinnede masse støy rundt.

Hadde det vært av ren menneskekjærlighet dere hyler ,så hadde dere kjempet for at Obama idag skulle åpnet en port i muren som alt er der ,for de svakeste og mest trengende fra Mexico.

Men det er ikke det dere kverulerer over ; det er ikke bekymringen over at de fattigste og svakeste fra Mexico skal få en ny sjanse i USA ,som er noe jeg ihvertfall kunne forstått poenget med.

Neida: det er at de friskeste og sterkeste ikke lenger skal kanskje klare klatre over der muren er lavest.

Det er det store problemet for dere. Merkelig nok.

Ja: kanskje signaleffekten ved sosial dumping grunnet stor ulovelig innvandring faktisk er noe mange amerikanske velgere synes er et så stort problem ,at de faktisk synes det er en viktig sak.

Har du f.eks grunnet over hvorfor Trump har vunnet så mye frem i USA blandt amerikanske velgere?

Du mener at du her i Norge forstår mer hvordan det føles å bo i USA ,enn amerikanerne der faktisk bor der?

2
Brezjnev [sitat…] Nå har du fått dette forklart et titalls ganger, med lettfattelige ord og stor tålmodighet. Likevel er det ingen annen respons å få en klippe, klippe, klippe. Jeg aner ikk...

Nå har du fått dette forklart et titalls ganger, med lettfattelige ord og stor tålmodighet. Likevel er det ingen annen respons å få en klippe, klippe, klippe.

Nå har du fått beskrevet med linker i fleng ,at muren er der allerede!!! At både Obama og Clinton støtter at det er en mur der!!!

Trump bare ønsker lage den like høy hele veien...

klippe ,klippe ,klippe...

Skulle tro Trump hadde ønsket bygge mur jorda rundt ,slik du og dine likesinnede kverulerer rundt dette svært konkrete ,enkle politiske valgløfte.

Et løfte som muligens kun er valgflesk. Men ikke verre flesk enn hva vi norske velgere har fått stappet ned i halsen nå og da . Som skolemåletidet til SV i sin tid...

2

Lignende innlegg

Aktuelt juppi Siste svar

Pinnekjøtt er oppskrytt.

I butikken ligger det nå hauger med Pinnekjøtt og de har startet reklamen alt i november. Hvem spiser det? Hvor mye kastes etter jul fra butikkene? Med de dyre prisene er det ikke rart folk ikke kjøpe...
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

1000 drept i brann siden år 2000

Det ikke det glupeste en kan gjøre å bygge hus i tre. Det er for brennbart til å være trygt byggematerialer. Det bør også bli forandring på brannmeldere som brukes. De bør ha både faststrøm 230 V og...
1
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Heia arabiske land

Man kan ikke noe annet enn å glede seg over arabiske lands fremgangen i fotball. Fotball er verdens største idrett. Det er morsomt når vi ser hva tribunejubel betyr. Og hvilken revansj for vestlige hy...
1
3 svar

En stolt regjering . . . . ?

Jeg må si at jeg aldri har hørt så mye pissprat fra en politiker, som fra Mjøs Persen når hun snakket seg bort hos Fredrik Solvang (eller Skavlan som Hansson fra MDG kalte ham). Men jeg regner med at...
Bilde

Matkøene eser ut i Norge: Vil presse Støre

Matkøene vokser over hele landet. – Ingen skal være i tvil om at det er det vi er mest opptatt av når vi forhandler budsjett, sier SV-lederen.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Ekstrem Fredric Hauge

Det var en ekstrem Fredric Hauge og Bellona som aksjonerte mot bedrifter i Norge. Det husker de av oss som er gamle nok. Hva har skjedd? Kanskje kjøpt og betalt? Og aksjonene på Munch museet og Vigela...
1
3 svar
Aktuelt nostalgikern Siste svar

Lesestoff for Norges Bank..

Sentralbanksjefen har uttalt at også den siste renteøkningen er noe som egentlig er/blir uproblematisk for "folk flest"... Så nye økninger er varslet i desember. Det er visst et slags "press" der ute...
1
5 svar
Laster...