Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Trump er god venn med redaktøren av sladderavisa national inquirer. I likhet med fox news har de kjørt en mangeårig kampanje mot clinton. Mens fox news tar seg av hennes juridiske og formelle feil prøver national inquirer å begå karakterdrap. De har blant annet skrevet

At hun er lesbisk

At hun terroriserer bills elskerinner

At hun er sosiopat

At hun har har alzheimers

At hun har vanskeligheter med sinne

At hun har store leverskader pga alkohol.

Dette er bare noe av det jeg kan huske.

På den andre siden har vi new york times og washington post, som får hele den akademiske eliten i usa til å vitne på at trump er ustabil, uvitende og en fare for rikes sikkerhet.

Alt i alt er det den mest skitne valgkampen jeg kan huske. Når skal vi få slike tilstander i norge? Det meste fra usa ender jo opp hos oss.

1
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

frankolainen

Så det fins to sider i denne saken? I norske medier er det, så godt som, bare den ene siden som får spalteplass. MYE spalteplass. Norske journalisters politiske slagside og utakt med virkeligheten er skremmende.

1

jakoline

Det meste fra usa ender jo opp hos oss.

Måtte Gud forby....

Slik valgkamp syns som den totale galskap. Kan ikke huske ha sett noe lignende i vår tid i et sivilisert land.

1

jeangabin

Jeg husker jeg så republikanernes debatt hvor de sammenlignet kjønnsorganer og partnere, og ikke sa et ord om politikk. Jeg skjønte da hvor det var henne.

Egentlig har vi allerede sett mye av det samme i europa. I norge er frp i regjering. I frankrike har le pen en sjanse. England har gått ut av eu. Det er protester over alt.

1

jeangabin

Nå har hun fått heteslag og lungebetennelse. Kanskje alt dette snakket om helsa ikke er svada, likevel? I så fall burde hun trekke seg til fordel for sanders snarest, og ikke ta opp plassen for andre.

1

tinnyme

Nå har hun fått heteslag og lungebetennelse

Tja, nå ser det sannelig ut til at lungebetennelse diskvalifiserer en presidentkandidat i verdens merkeligste land. Det har gått sørgelig tilbake med nasjonen siden den gangen de hadde en poliorammet president.

Og til trådstarter, du får som oftest lungebetennelse via dråpesmitte fra andre, det er ikke noe spesielt "helseproblem" slik du og kanskje Trump tror.

Det går faktisk over etter en uke eller to med antibiotika.

1

jeangabin

Jeg mener jo ikke at lungebetennelsen diskvalifiserer henne, luring. Jeg lurte på om den var et symptom på en av de andre tingene hun blir beskyldt for å ha.

Trump har visst hatt prostatakreft, forresten.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...