Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fillipinenes president Rodrigo Duterte har lurt oss trill rundt. Han har forledet oss til å tro at han var en klassisk blodtørstig gorilladiktator fra ytterste høyre som spiser narkomane til frokost. Egentlig er han en klassisk blodtørstig gorilladiktator fra ytterste venstre som nå har «crossed the rubicon» mht USA, han vil koble landet bort fra USA og heller lage allianser med Kina og Russland, han er også sympatisk innstilt til den kommunistiske geriljaen i hjemlandet. Duterte lever farlig nå, han gambler vel på at imperiet er så busy i Midtøsten at han får være i fred.

https://www.rt.com/news/360677-duterte-turn-russia-china/

2
11 svar

11 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Fernandovonarb

Det er også allerede en tråd lenger ned på siden som omhandler han. Der er det kommunister som forsvarer han. Historien gjentar seg når ytre høyre og ytre venstre finner tonen sammen. Pussig.

2

blackline

Vel. Det har vel aldri vært en president på Filipinene som er hyllet av 91% av befolkningen. Og den filippinske befolkningen er da så lite kommunistiske som det går an å være.

Det er heller ingen Filipinsk president som har redusert den kriminaliteten folk flest lider under med over 50% etter noen måneder i embetet. Spør befolkningen i Davao der Duterte har vært Mayor i titals år om hva de synes om mannen. Om de ville vært han foruten.

Så tror jeg at dere ville fått et svar som hadde løftet noen øyebryn.

Jeg for min del er på det Filippinske folkets side.

Hvis det gjør meg til kommunist. Forøvrig en ideologi jeg ikke har særlig tro på. Så får det så være.

Fernando løkrull her får mene hva han vil.

1

Fernandovonarb

Fernando løkrull her får mene hva han vil.

Også var det der med personangrep da. Klarer du ikke la være, så får du finne noe annet å holde på med. God bedring.

2

deleted3041664

http://www.tv2.no/nyheter/8628479/

Gal som ei kokke med 6 visere?

1

Mrsa2

Ja, Duterte er ekstremt populær på Filippinene for tida. Har til og med sett tall på 97% utan at eg vil gå god for slike tall. Og ja, Duterte er nok sterkt over på venstresida av politikken, i alle fall etter filippinsk målestokk. Problemet med Duterte er at han seie så mykje rart for å sei det på ein fin måte. Ein dag seie han at USA må trekke seg ut av Mindanao så fort som mulig, neste dag seie han, nei det var ikkje slik,det kan vere at han kjem til å be dei forlate Mindanoa i framtida ein gang.

Ein dag sa han at Abu Sayyaf geriljaen ikkje var kriminelle, nokre dagar seinar skulle han drepe alle av dei. Det siste no var at han ville kutte banda til USA og alliere seg med Russland og Kina, i dag seie utanriksministeren hans, nei det var ikkje slik han meinte det.

Ein dag seie han at Marcos sitt diktatur er så lenge sidan at ein no må gløyme det. Neste dag anklagar han USA for handlingar som skjedde mange år før Marcos.

Han seie han vil kjempe mot korrupsjon, men er ein nær alliert med Marcos jr som lever av penger som faren stjal frå folket. Og noko av det første han gjorde var å løyslate ein av dei mest korrupte ekspresidentane Arroyo frå husarrest.

1

blackline

Ein dag sa han at Abu Sayyaf geriljaen ikkje var kriminelle, nokre dagar seinar skulle han drepe alle av dei. Det siste no var at han ville kutte banda til USA og alliere seg med Russland og Kina, i dag seie utanriksministeren hans, nei det var ikkje slik han meinte det.

Vel. Så langt bekymrer hans retorikk lite.

Det er innenriks realpolitiske måloppnåelse som betyr noe. Og der skal jeg skrive under på at det er vei i vellinga.

Det er også det som det Filipinske folket vet å verdsette.

Så får gutta boys her tørke tårene over at han setter USA litt på vent.

1

Scandinoco

https://www.theguardian.com/world/2016/sep/30/rodrigo-duterte-vows-to-kill-3-million-drug-addicts-and-likens-himself-to-hitler

3500 narkomane og narkolangere drepte. Duterte sier han godt kan drepe 3 millioner av dem, og sammenligner seg med Hitler.

Det minste vi kan gjøre, er å ikke se mellom fingrene på dette. Det er ikke mye akkurat vi kan gjøre. Men det er ikke nødvendig å se den andre veien!

1

Mrsa2

I tilfelle har du lurt deg sjølv. Det har vore velkjent at Duterte har hatt kontakt med kommunistgeriljaen. Det har og vore kjent at han kaller seg sjølv sosialist.

1

camelrider

I tilfelle har du lurt deg sjølv

Jeg har blitt hjernevasket av Facebook, der har jeg sett folk jeg vet er halvnazister hylle Duterte for nedslaktingen av knarkere.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...