Politikk - Internasjonal

TomPadang

La oss feire!

Det gikk ikke slik det kunne gått: https://www.nrk.no/atomknappen-1.13131420 Men neiggu var det ikke så langt unna en par tre ganger... De som kjenner til historien og til detaljer som til nå har vært begrenset offentlig info - vet hvor nær vi var en katastrofe. Høyst sannsynlig hadde vi kommet til å legge verden øde, bortsett fra kanskje noen hardføre innsekter.

Nå skriver vi 2016. Det betyr at alle vi som overlevde 1960-70-80-tallet har fått mange år i gave. Vi har fått leve, i stedet for å puste inn radioaktivitet og se verden i et mørke og kulde som ville vart resten av de få dager vi ville hatt igjen å leve.

La oss bare håpe at statsledere i framtiden ser bruk av atomvåpen som en umulighet........

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

La oss bare håpe at statsledere i framtiden ser bruk av atomvåpen som en umulighet.....

Dessverre er nok sjansen stor for at det ikke blir "statsledere" der trykker på knappen i så tilfelle.

Men f.eks grupper der ønsker renske plassen for sitt utopiske paradis.

1

Jo, det er også en mulighet. Fanatikere er de farligste. Men hele verden har jo en interesse i å holde de og atomvåpen adskilt. Det vil kreve samarbeid over grenser og mellom atomvåpenmaktene.

1
Scandinoco [sitat…] Ikke Kim Jong Un heller?

Han er for glad i eget oppblåste jordiske liv og for liten tro på det neste ,til å risikere utslettelse av også seg selv.

Den som trykker på knappen derimot vil mest sannsynlig være en som tror den røde løper blir rullet ut i det hinsidige.

Den "kalde krig" ble nettopp ikke "varm" fordi begge parter var altfor glade i det jordiske liv: begge sider visste at de selv ville med stor sansynlighet gå føyka også.

Dvs det var en "terrorbalanse".

2

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Laster...