Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I dag må tidl. fransk minister og noverande sjef for Det internasjonale pengefondet, Christine Lagarde møta for fransk rett i samband med ei korrupsjonssak. Før det har den brasilianske presidenten måtta gå av pga korrupsjon, og den sørkoreanske står for tur. Den ikkje heilt korruptfrie Hillary Clinton tapte i Sambandsstatane og den tidlegare argentinske presidenten, fru Kirchner, vert granska for korrupsjon. Snart er vel berre Angrela Merkel og Erna Solberg att på skansen - og det er kan henda ikkje for så lenge (val neste år i båe land). Har ein hatt for mange illusjonar om at verda ville verta så mykje betre med kvinnelege leiarar?

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

LaCangura

Har ein hatt for mange illusjonar om at verda ville verta så mykje betre med kvinnelege leiarar?

Hæ? Man har ønsket at det skal være like muligheter for kvinner og menn. Ikke at kjønnet i seg selv avgjør om du gjør en god eller dårlig jobb. Politikere og ledere i de aller høyeste stillinger i verden er nesten alltid korrupte. Da de må gå over lik for å enda opp i de stillingene. Kvinner som menn.

1

Garindan

Har ein hatt for mange illusjonar om at verda ville verta så mykje betre med kvinnelege leiarar?

Det tror jeg ikke. Man ville bare ha kvinneandelen opp for likestillingen sin skyld. Jeg synes ikke det er overraskende at kvinner er like korrupte som menn.

1

midgardsormen

Man ville bare ha kvinneandelen opp for likestillingen sin skyld.

Men dette er jo nettopp fordi de har en illusjon om at alt skal bli så mye bedre med "likestilling". Med kvinner i stolen ville det vært fred på jord sies det...

1

PulpAlien

Hvem i all verden har sagt det?

Samfunnsøkonomisk er det gunstig at flest mulig har flest mulig sjanser. Det øker sannsynligheten for å få gode folk i stillinger, og at folk får jobber der de er produktive over tid. Det betyr ikke at alle er rett person, eller for den saks skyld at dyktige folk ikke blir utsatt for drittpakker og bakholdsangrep.

2

Garindan

Med kvinner i stolen ville det vært fred på jord sies det...

Ja, sikkert. Har du sett hvordan kvinner behandler hverandre?

Jeg vet ikke om noen som mener dette, men det finnes vel sikkert noen.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...