Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den nyvalgte presidenten erklærer igjen at han mener USA burde beholdt Iraks olje etter invasjonen i 2003, og med denne tankegangen som begrunnelse: "To the victor belong the spoils". Enda mer interessant er det at Trump etterpå åpner for en ny invasjon, eller i det minste en eller annen form for amerikansk overtagelse av oljen: "maybe we'll have another chance".

Fint at mange kloke hoder forsikret oss om at denne fredskandidaten var en sterk motstander av den amerikanske elitens angivelige "imperialisme" - hvis ikke kunne slike uttalelser fremstått en smule skremmende...

(Det sier vel for øvrig sitt om The Donalds endeløse rekke av skandaler og idiotiske uttalelser, at en amerikansk president kan si dette uten at media reagerer i særlig grad.)

1
58 svar

58 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kasparov

Joda det var ikke vanskelig som du ser, men jeg skal være real nok til, å beklage at jeg sa "trollene ikke skulle diktere", jeg skal også korrigere at du IKKE sa "gud gi meg styrke", men "gi meg styrke" uansett, var linken jeg ga deg på første siden i søket, noe som absolutt, kan få de med påstått liten IQ til å undres, og kommentaren vedrørende gi meg styrke synes jeg uansett er korrekt i denne forbindelse. Allikevel slående at du ikke fant ut med en gang at dine påstander ikke stemte.

1

tinnyme

(Det sier vel for øvrig sitt om The Donalds endeløse rekke av skandaler og idiotiske uttalelser, at en amerikansk president kan si dette uten at media reagerer i særlig grad.)

Media vinner vel ikke over å skrive om alt vrøvlet som til enhver tid kommer ut av kjeften på denne merkverdigheten.

Det hele kommer til å ende i en riksrettssak. Det kan umulig vare i lengden...

1

Maradona_123

Her er Trump sine forskjellige posisjoner angående Irak. Bare sånn at vi kan slutte å late som om han er noe slags orakel når det kommer til utenrikspolitikk.

1

Fokkeslasken77

Her er Trump sine forskjellige posisjoner angående Irak.

Trump var mot krigen i Irak. En eneste gang, i et intervju med sosiopaten Howard Stern, som var rabiat tilhenger av krig mot Irak allerede 30 minutter etter at tårnene falt (bare å sjekke youtube, han ble på lufta og sa dette live), valgte Trump å snakke Stern etter munnen og dro veldig på det da han sa "I guess so". Dette er ikke støtte i min bok. Trump hadde uansett absolutt ingenting med invasjonen å gjøre, så at han skulle holdes ansvarlig for kaoset er absurd. Ved å legge ut dette makkverket av en video oppnår du ikke annet enn å avsløre deg selv som totalt blottet for selvstendig og kritisk tankegang.

Trump is now the joke stupid people laugh at. It's a joke that any dumb person likes to laugh at, because they think it proves they are smarter than the president.

1

Bacary

Akkurat som at ikke imperialistene har forsynt seg grovt av naturressursene i Irak. Eller at det er så mye bedre at oljen gikk i hendene til IS. Trump har vel sagt at krigen mot Irak var en feilslått politikk, og at slike intervensjonskriger skal unngås i fremtiden. Så slutt å starte enda en ny demoniserende Trump-tråd på bakgrunn av uttalelser og ikke handlinger. Kanskje MOD kan flytte alle disse trådene til et Trump-forum?

1

titan_sable

Trump har vel sagt at krigen mot Irak var en feilslått politikk, og at slike intervensjonskriger skal unngås i fremtiden. Så slutt å starte enda en ny demoniserende Trump-tråd på bakgrunn av uttalelser og ikke handlinger.

Så henvisning til Trumps uttaleleser er demoniserende fordi han har kommet med andre, motstridende, uttaleleser?

2

Store-O

Tror du innlegget kunne ha passet inn i en av de hele 7 andre Trump trådene som fortsatt henger på forsida her nå?

1

Bacary

Han mener vel at når USA først hadde gått til krig så kunne oljen gått til nasjonen og ikke til andre folk på toppen og til finansiering av IS.

Morsomt at det Irak-krigen plutselig er Trumps skyld nå, mens George W Bush er uskyldig som lammet selv. Plutselig brydde dere dere om Iraks befolkning.

1

blackline

Kanskje MOD kan flytte alle disse trådene til et Trump-forum?

Prøver du å insinuere at Mod ønsker en balansert diskusjon om trump???????

1

FlameWarrior

Du vil altså ikke ha fokus på at den amerikanske presidenten uttrykker et ønske om å få "another chance" til å stjele Iraks olje.

Mon tro hva slags neokonservative imperialister som har hjernevasket deg. ;)

1

Knaxern

Akkurat som at ikke imperialistene har forsynt seg grovt av naturressursene i Irak.

De plyndret jo alt av gull og historiske gjenstander under invasjonen.

1

Kasparov

Fint at mange kloke hoder forsikret oss om at denne fredskandidaten var en sterk motstander av den amerikanske elitens angivelige "imperialisme" - hvis ikke kunne slike uttalelser fremstått en smule skremmende..

Det er spinnvilt, og livsfarlig!

fantastisk at nut-venstre og nut- høyre omfavner denne neo-facisten, Hillary var vist det samme som WW3 ren propaganda fra bestevennen til DT som er VVP. Det vi ser starten på nå er nesten garantert og ende i konflikter av dimensjoner man vanskelig kunne forestille seg på forhånd synes John Schindler forklarer det greit i denne tweeten.

Today POTUS told CIA we should have kept Iraq´s oil wich = naked neo-imperialism unworthy of every Potus from Washington trough Obama

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...