Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da det ble klart at Trump skulle stille som presidentkandidat, skjønte jeg fort at det kom til å gå til dårlig med USA hvis han ble president. Men, gjennom en veldig underholdende valgkamp, forsto jeg at om Trump ikke var en passende presidentkandidat, var ihvertfall ikke Hillary det heller. Med utallige personangrep og ulike påstander, ble jeg etterhvert drittlei valgkampen, men bestemte meg for å støtte Trump. Og nå som han er president, er det egentlig så ille? Selvom jeg forstår at mange ikke respekterer han pågrunn av hans ganske kontroversielle oppførsel, og mener at han ikke er kvalifisert på noen måte til å være president, betyr det nødvendigvis at ting ikke kommer til å gå bra? Ronald Reagan var jo skuespiller og en kjent medieperson, og det gikk jo bra da. Hvorfor skal det ikke gå bra nå?

2
34 svar

34 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Kasparov

Jeg synes du skal lese denne, og det forklarer, det meste. Jeg kan opplyse om at det er stor forskrekkelse i hans adm. Og de må nærmest dra flesket, bort fra TV en, og når han tvang sin presse- gubbe ut for å holde en en pressekonferanse, og det den aller første, så bør det ringe noen bjeller! Gubben sa at han ikke ville ta i mot spørsmål fra pressen og det på en PK, det eneste som var temaet hans, jo det var mengden mennesker tilstedet på seremoinen, The CONald ble rasende når han i sedvanlig stil satt seg foran TV´n og sa dette kunne da ikke være riktig, han er jo tross alt den mest populære personen noen gang født. Dernest sa han at dere pressen vil bli holdt ansvarlige! Hva gir du meg? Du må forstå at dette er spinnvilt. Vel her kan du lese litt hvor spinnvilt hans ego er, og jeg legger ved et lite sitat fra artikkelen, som ikke er langt, men vesentlig skremmende.

Like so many bullies, Trump has skin of gossamer. He thinks nothing of saying the most hurtful thing about someone else, but when he hears a whisper that runs counter to his own vainglorious self-image, he coils like a caged ferret. Just to drive him a little bit crazy, I took to referring to him as a “short-fingered vulgarian” in the pages of Spy magazine. That was more than a quarter of a century ago. To this day, I receive the occasional envelope from Trump. There is always a photo of him—generally a tear sheet from a magazine. On all of them he has circled his hand in gold Sharpie in a valiant effort to highlight the length of his fingers. I almost feel sorry for the poor fellow because, to me, the fingers still look abnormally stubby. The most recent offering arrived earlier this year, before his decision to go after the Republican presidential nomination. Like the other packages, this one included a circled hand and the words, also written in gold Sharpie: “See, not so short!” I sent the picture back by return mail with a note attached, saying, “Actually, quite short.” Which I can only assume gave him fits

Dette viser hvilken psyk personlighet, dette egosentriske vesenet har, og har altså pågått i over 25 år.

Hvis du tror dette ikke er farlig nei da tror du på julenissen også.

Her er resten av artikkelen, og jeg vil anbefale den for alle.

http://www.vanityfair.com/culture/2015/10/graydon-carter-donald-trump

2

Bacary

Hysterisk debatt på NRK nå. Fascisme? Tybring Gjedde tør han ikke si hva han mener? Han sier mye bra, men er redd for å bli tatt for å like Trump.

1

nostalgikern

Trump får visst skylda for at støttespillerne hans nå på trass spiser så mye bacon at lagrene av slikt svinekjøtt er på et "faretruende" bunnivå i USA for tida. De spiser vel bacon for å markere seg da, eller?... Noe av dette er nok fake news, men baconmangelen er visst true news.

1

KapteinMark

men bestemte meg for å støtte Trump. Og nå som han er president, er det egentlig så ille?

Selv er jeg av typen som stort sett er avventende.

Valgløfter og det som har vært i ettertid har det svinget av, men det eneste som konkret har skremt meg er hans reaksjon på dommeravgjørelsen vedr. innreiseforbudet.

Måten han reagerer på i full offentlighet bør være til ettertanke.

1

Managern_2

Så lenge vi har en venstreside som kun støtter ett demokrati de selv kontrollerer så vil dette aldri gå bra. Venstresiden har ingen argumenter for at Trump ikke skal være president - derfor fabrikkerer de dem selv, godt hjulpet av godtroende politkere og en blodrød presse. Dernest brukes disse argumentene til å utøve vold, overfall, hærverk, ran og annen elendighet som pressen igjen presenterer som demonstrasjoner.

Det hele er så grotesk og beskue og kan se ut som første steg mot fall for vestens demokratiske fotfeste.

Men det er vel ingen hemmelighet at venstresiden ikke ønsker demokrati. De vil ha allmakt der kommunistisk inspirerte regimer sitter med allmakt over folket. En totalitær stat hvis eier og drifter hele samfunnet. Der alle står med lua i hånden og er fullstendig avhengig av staten. Det er jo ett slikt samfunn venstresiden ønsker.

Med sine stadige invitasjoner, frierier og åpen dør til islam så levnes det liten tvil.

Jeg spår en mørk fremtid for menneskeheten. Med mindre sterke borgerlige og høyreorienterte krefter klarer å stå samlet mot dette monsteret, mot dette uvesenet som beskyttes og drives frem av statsledere og media.

1

aIseboy

Men det er vel ingen hemmelighet at venstresiden ikke ønsker demokrati. De vil ha allmakt der kommunistisk inspirerte regimer sitter med allmakt over folket. En totalitær stat hvis eier og drifter hele samfunnet. Der alle står med lua i hånden og er fullstendig avhengig av staten. Det er jo ett slikt samfunn venstresiden ønsker.

Jøss, var ikke du en gang i tiden en ganske moderat FrP-velger?

Hva skjedde?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...