Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er vi på vei mot dommedag ? De som stiller dommedagsklokka i forbindelse med atomkrig har stilt den frem til 2min og 30sek før dommedag. Så nære dommedag har den vistnok ikke vært siden 1953 da både sovjet og usa hadde/var i ferd med å utvikle sine respektive hydrogenbomber. Finnes det ledere i verden som tørr trykke på atomknappen ? eller er trusselen om gjensidig utslettes nok til å få folk som f.eks Kim Jung-Un til å holde fingrene vekk ?

http://thebulletin.org/timeline

http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2017/01/26/511592700/the-doomsday-clock-is-now-30-seconds-closer-to-midnight

1
18 svar

18 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

daniekr

Synd dette ble avsporet med horoskop-profetier, men det er virkelig en vekker at en nå stiller klokken nærmere midnatt. Særlig biter jeg meg merke i at nedvurderingen av vitenskapelig ekspertise er en av faktorene.

Verden har tilsynelatende passert et vendepunkt, og nå er vi på vei tilbake til middelalderen, hvor magefølelser og dogmer betød alt, og vitenskap ingenting - den ble tvert imot forfulgt og fordømt fordi den var ubehagelig for makthaverne og gjorde det vanskelig å ture frem som en ville.

Gjenkjennelig, flere og flere steder.

Jeg begynner lure på om verden og den menneskelige sivilisasjonen har passert sitt toppunkt. En målenhet for vår fremgang kan jo f.eks. være romfart og utforskingen av verdensrommet. Vi har vært på månen flere ganger, men i nyere tid kuttes budsjetter. Det trengs istedet mer penger til å krige og bråke om ubetydelige, smålige saker her nede på kloden.

Bakvendte mennesker forsøker tvilholde på foreldede statssystemer og nasjonsgrenser, og forsøker forgjeves forhindre den uungåelige totale globaliseringen. Om 1000 år er vi enten grenseløse eller ikke lenger eksisterende.

Nei, en blir ikke mye lystig av å se på verden om dagen.

Når det er sagt, på den annen side, så kan det jo hevdes at dommedagsprofetier alltid vil være tilstede, forslagsvis som et resultat av at mennesker i realiteten ikke kan erkjenne sin egen dødelighet, blandet med menneskelig hybris, så blir det til at "verden kan vel ikke fortsette uten meg?" Men vi er nå her enda.

3

LANISTA84

Nei, en blir ikke mye lystig av å se på verden om dagen.

Verden har ikke hatt det bedre siden noensinne og da mener jeg til og med oss mennesker. Det ser stygt ut fordi vi er så globaliserte og tror alt er verre fordi vi får alle nyhetene levert på sekundet.

Befolkningen gjør fremskritt. Det går fremover. Vi er færre fattige, vi er færre i krig, vi er færre som dør av sult, tørst og feber. Vi er færre som blir en del av en krig.

Vi er fortsatt mange. Der er jeg også. Men vi blir færre.

Vi ser lysere tider. Vi gjør det. Hev hodet og se det totale bildet, og du vil muligens se det. Hvis ikke, bare stol på meg.

Tilbakeslag og veier med dumper, stopper ikke den utviklingen jeg beskriver. I 2099 er fokus for overlevelse langt mindre og fokus på å finne liv andre steder, langt større.

Så fød dine barn:) Det er et trygt sted, tross alt.

3

Mr.Daddycool

Denne "klokken" de regner utfra er helt stupid! Ja ser man på atomvåpen så er det flere stater som har det, men sjansen for at de bruker det er minimal, utifra hva tilsvaret kan bli. Så du har rett, jeg tror at endetiden kommer, men ikke fordi denne klokken sier det. Det er bare tull.

Kriger har skjedd hele tiden, og de vil nok komme på løpende bånd. Slik de alltid har gjort. Men med helt andre forutsetninger en tidligere. Det er ikke armeer stilt opp mot hverandre, men med økonomisk makt og teknologisk krigføring.

Kina har enormt med mennesker de kan sette inn i krig, men det er nyttrestløst opp mot teknologien som eksisterer idag.

2

KapteinKaos

1

LANISTA84

Hvorfor skulle vi trenge en ny planet? Det er ikke noe galt med denne. Den har vært gjennom 5 mrd år uten oss og har opplevd langt verre ting enn oss.

La Hawkings rable i sine seneste år. Han tilhører ikke fremtiden.

2

Jobs

Helt klart,og jeg syntes det er skremmende hvor lite vi er forbredt på en slik katastrofe.Vi burde ha kornlager for minst et år,og rense system for vann.

Her er en profeti i fra 1968.

Synet til den 90 år gamle kvinnen i Valdres Tilrettelagt innledning og kommentarer av Lisa Kristiansen

Dette synet som den 90 år gamle kvinnen i Valdes hadde fått av Gud, - ble fortalt til Emanuel Minos i 1968.

Her blir det gjengitt som det ble nedtegnet (av Emanuel Minos). Og det blir delt inn i fire avsnitt eller bolker.

Synet Den gamle kvinnen fortalte:

- Det var som et kart ble rullet opp foran meg. Jeg så det med mine naturlige øyne. På kartet var alle verdensdeler nedtegnet. Jeg merket meg Europa, Skandinavia og Norge. Det jeg fikk se var foreteelser som gjaldt tiden før Jesus kommer igjen, og den tredje verdenskrig bryter ut.

I Før Jesus kommer igjen og den tredje verdenskrig bryter ut, blir det avspenning. Det blir en lang fredsperiode mellom stormaktene (+ Minos tilleggskommentar under en forkynnelse til dette punkt, - som jeg har hørt på en kassett: husk på at dette var i 1968 når den kalde krigen var på sitt høyeste). Folk kommer til å legge langsiktige planer. I vårt land blir det nedrustning, og vi blir igjen uforberedt som 9. april 1940. Den tredje verdenskrig begynner på en måte ingen har ventet, og fra et helt uventet hold.

II

Det blir et frafall uten sidestykke fra sann og ekte kristendom. Det blir stor lunkenhet blant de troende. De blir ikke lenger åpne og mottakelige for ransakende, budskap. Folk vil ikke så gjerne høre om synd og nåde, lov og evangelium, bot og bedring. En ny slags forkynnelse overtar talestolene. Det er å søke lykke, fremgang og materiell velstand. En slags lykkeforkynnelse griper om seg. Kirkene begynner å stå tomme. Det samme skjer med bedehusene og vekkelseslokalene. De troende vil ikke etterfølge Jesus på den smale Korsvegen. Underholdning, kunst og kulturaktiviteter overtar mer og mer plassen for vekkelse, nød, anger og botsmøter.

III

Det blir moraloppløsning som vi ikke har opplevd tidligere. Folk lever som gifte uten å være gift. (+ Minos sin kommentar: Den gang hadde vi ikke begrepet samboer. Så kvinnen uttrykte det på sin måte). Det blir stor urenhet før ekteskapet. Og det blir veldig utroskap i ekteskapet. Ja, selv i de kristne ekteskapene gjør utroskapen seg gjeldende, og blir oppløst. Perverse synder begynner også å gripe om seg. Og det blir til og med godtatt i kristne kretser.

Tven kommer til å spille stor rolle. Det blir mange tv-stasjoner (+ Minos sin tilleggskommentar: Den gang hadde vi ikke ordet kanaler og tven var akkurat kommet til Norge, - så den gamle kvinnen brukte ordet stasjoner, - etter det som ble brukt om radio). Tv`en blir full av vold. Volden blir underholdning for menneskene på denne tiden. Og den volden som folk ser på Tv, kommer til slutt å prege byer og bygder. Det blir også vist intime samlivsscener. De mest intime forhold som tilhører ekteskapet kommer åpenlyst til å bli vist på Tv. ( + Minos sin tilleggskommentar: Da bet ble sagt sa jeg et dette ikke var tillatt i offentlige sendinger. Vi hadde den gangen en varsomhetsplakat, som ikke tillot obscøne scener. Da sa hun med hevet røst: ”Den kommer de ikke til å bry seg om, når tiden er inne.”)

IV

Folk fra fattige land strømmer til de rike landene. De kommer til Europa, til Skandinavia, og også til Norge. Det blir mange av dem. Og folk begynner å mislike dem, og de blir hårde imot dem. (+ Minos sin tilleggskommentar: Da hun sa det begynte hun å gråte). De blir mer og mer behandlet som jødene under krigen. Da er målet for våre synder fullt. Krigen bryter ut. Først som en liten konflikt, en ubetydelig konflikt. Men den slutter ikke. Den tiltar og brer seg. Til slutt utvikler det seg til en stor krig. Mot slutten av den store krigen blir fryktelige våpen tatt i bruk, bl.a. atomvåpen. Luft, jord og vann blir forgiftet og ødelagt. Folk fra de industrialiserte land, Amerika, Europa, Australia, Japan og andre liknende områder, må flykte. De kan ikke bo der lenger. De forsøker å komme til de fattigste land som har unngått det verste. Men de vil ikke være villige til å ta imot dem.

2

0gg0

Jesus

Vi har et eget forum for Jesus-prat.

1

Corvus

Her er en profeti i fra 1968.

Kan du linke til denne prefetien?

Er dette fra 1968 så er det jo skremmende. Alt er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Muslimene strømmer inn over Europa, motsetningene øker, og 3 verdenskrig blir mest sannsynlig mellom muslimer og resten av verden.

1

Jobs

Kan du linke til denne prefetien?

Her finner du en del linker.

http://www.startsiden.no/sok/?q=emanuel%20minos%20profeti

1

blackline

Før Jesus kommer igjen

Der datt jeg ut gitt.

1

Plutonium

Så nære dommedag har den vistnok ikke vært siden 1953 da både sovjet og usa hadde/var i ferd med å utvikle sine respektive hydrogenbomber.

Det høres veldig merkelig ut at vi skal være nærmere nå enn under Cubakrisen i 1962.

1

LANISTA84

Det som skjedde da, skjedde så raskt at de aldri rakk og stille klokken;)

1

Up-the-ra

Lanista: "Hvorfor skulle vi trenge en ny planet? Det er ikke noe galt med denne. Den har vært gjennom 5 mrd år uten oss og har opplevd langt verre ting enn oss.

La Hawkings rable i sine seneste år. Han tilhører ikke fremtiden."

Skal jeg lytte til samtidens suverent mest anerkjente astrofysiker eller en anynym kar(?) på et nettforum mon tro? Hmm.

For å være litt alvorlig: Slikt som dette oppsummerer demokratiets bakside på en mesterlig måte. Min uvitenhet er like god som din ekspertise osv.

1

LANISTA84

Desember 2017:

Spesialsoldater reiser hjem til familien for godt og overlater resten til "Stars Wars- gutta med joysticks." It's missile time.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...