Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Her er forøvrig terrorlisten på 78 angrep

... utstedt ifra The White House:

78 terrorangrep som er svært underkommunisert

Tenkte det kunne være greit og se den med egne øyne, så vi kan gjøre oss opp en mening da den ikke blir lagt ut i fra norske mediehus.

1
12 svar

12 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Olekrlunde

Trump sier at terror blir underrapportert. Men hvor mye har den samme Trump nevnt massakren begått av en Trump-tilhenger i Canada som kostet 6 uskyldige mennesket livet?. Har han overhode nevnt den(for ikke å si tatt avstand) fra den?). at Trumps påstander er ren løgn tror jeg alle som følger med i pressen og på TV skjønner. Og de fleste på lista som nevnes ble da også nevt i media. Noen av de terror-angrepene ble endog meget godt dekket.

Den nevnte listen inneholder forresten ikke det muslimske terror-angrepet Sean Spicer hevdet ved tre anledninger at hadde funnet sted i Atlanta( Spicer hevdet at han hadde snakket feil, han mente Orlando. Du snakket feil tre ganger Spicer?, du er jo like flink som Kellyanne Conway som tre ganger sa feil og nevnte Bowling Green-massakren du. Godt gjort det) selv om det aldri har funnet sted noe muslimsk terror-angrep i Atlanta.

1

Zen0n

Birken: Trump sa faktisk at det ikke dekkes. Det ble derimot moderert av spicer til at det ikke fikk "nok" dekning. Påstanden er tullete når vi ser hvor mye dekning disse sakene faktisk har fått. For øvrig tror jeg alle har fått med seg at lastebilangrepene var terror.

1

Solvgutt1

Ja påstanden gikk fra at den uærlige pressen nektet å dekke det fordi "you know what" til at det ble underdekket fordi det var så vanlig at det ikke lenger hadde stor nyhetsinteresse.

Når listen i hovedsak inneholder angrep i krigsområder som vestlig presse aldri fatter interesse for uansett og øvrig inneholder en rekke enkeltdrap pluss noen virkelige terrorangrep som har vært enorm medieoppmerksomhet så er det flau lesning. Hvor stor mediedekning mener Trump det bør få at en muslim i Danmark dreper en person?

Er det noe som underkommuniseres i mediene fordi det har blitt så vanlig så er det alle disse masseskytingene som ikke har noe ideologisk eller religiøst grunnlag. Disse er langt mer dødelige enn de islamske og høyreekstreme terrorangrepene tilsammen og har blitt hverdagskost. Hvordan har Trump tenkt å beskytte folket sitt mot disse? Eller mot de mange politidrapene der flere av ofrene har vært ubevæpnet? Hva skal han gjøre med det?

1

Arggg

Det står "attaker" istedenfor "attacker" flere ganger i teksten. Danmark er stavet "Denmakr".

Har de ikke retteprogram i Det hvite hus?

1

Zen0n

Som vanlig er det ren fiksjon fra den leiren.

De mener Paris-, Nice- og Brussel-terroren ikke ble tilstrekkelig dekket? Hallo, det var jo knapt nok noen andre nyheter i mediene i ukene etter disse angrepene. Dette faller på sin egen urimelighet, og det må selv ihuga Trump-supportere se.

interessant artikkel for øvrig:

http://edition.cnn.com/2017/02/07/politics/white-house-terror-attack-list-trump/index.html

1

aIseboy

Dette faller på sin egen urimelighet, og det må selv ihuga Trump-supportere se.

heh....

1

fazz

Dette faller på sin egen urimelighet, og det må selv ihuga Trump-supportere se.

>>> Ja for selvinnsikt er det som kjennetegner disse :)

1

Rhabagatz

Som vanlig er det ren fiksjon fra den leiren.

Dessverre er det slik at fakta ikke betyr noe for alt-høyre.

Trump har sagt at terror er underkommunisert av media. Ja, det er sant, så lege det ikke er noen vestlige blant ofrene.

Ellers er det få saker som vekker så stor interesse som et terrorangrep. Og det er jo akkrat det terroristene vil.....

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...