Politikk - Internasjonal

FjodorDVD

Spioner og troverdighet?

Altså, KGB spionerer på USA og manipulerer fram Trump til president. Trump ansetter en sikkherhetsrådgiver som har hatt kontakt med den russiske ambassadør. Denne kontakten blir avlyttet av CIA og sikkerhetsrådgiveren blir sparket. PST påstår russerne angriper oss hele tiden med digital krigføring og krever et digitalt grenseforsvar straks.

Finnes det noen troverdighet og lojalitet i spionbransjen?

1
13 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skal vel heller ikke glemme at CIA med stor sikkerhet både spionerer og avlytter oss uten at det skaper det store ramaskriket. Obama "Mr.Fredspris" (som jo er opphøyet til en "helgen" i vår del av verden) ble jo tatt med "buksene" nede da avlytningen av Merkel og hennes folks ble avslørt. Nevnte du troverdighet ?

1
FjodorDVD [sitat…] Men CIA går virkelig sine egne veier når de spionerer på presidentens egne menn og lekker til pressen.

Om ikke annet ,så tyder dette på et farlig splittet USA.

Det vi nå ser ,er "Den dype stat" i USA der lenge har hatt kontrollen ,og nå ser de at en fjasenisse synes ødelegge hele deres kontroll..

Er nesten så man kunne tatt frem popcorn for å sette seg å se på hvordan USA går mer og mer i oppløsning.

Dessverre vil ringvirkningene også kunne ramme oss...

2
jakoline Om ikke annet ,så tyder dette på et farlig splittet USA. Det vi nå ser ,er "Den dype stat" i USA der lenge har hatt kontrollen ,og nå ser de at en fjasenisse synes ødelegge hele de...

Om ikke annet ,så tyder dette på et farlig splittet USA.

Det er ingen tvil om at det er en dyp splittelse blant 'eliten' i USA, det foregår en maktkamp mellom ulike grupperinger innen CIA, Pentagon og Trumps administrasjon. I verste fall kan dette føre til at de bryter ut åpen borgerkrig. Vi ser at det er sterke krefter som forsøker å isolere Trump, og til og med Hillary Clinton forsøker seg med omkamp nå, utrolig nok. På sett og vis er det riktig gode nyheter, for hun er den viktigste grunnen til at Trump vant presidentvalget.

Demokratiets og Trumps beste sjanse er at han fortsetter å henvende seg direkte til velgerne slik han har gjort i det siste, og isolerer talerørene for Deep State, dvs. CNN m.fl.

2
Amatør_1 [sitat…] Det er ingen tvil om at det er en dyp splittelse blant 'eliten' i USA, det foregår en maktkamp mellom ulike grupperinger innen CIA, Pentagon og Trumps administrasjon. I ve...

Det er ingen tvil om at det er en dyp splittelse blant 'eliten' i USA, det foregår en maktkamp mellom ulike grupperinger innen CIA, Pentagon og Trumps administrasjon.

Det kan se ut som CIA eller en fraksjon av CIA har begått høyforræderi mot sin presidenten. Og det er fullstendig spinnvilt. Fortsetter det i samme stil kommer en "lange knivers natt".

1
jakoline Om ikke annet ,så tyder dette på et farlig splittet USA. Det vi nå ser ,er "Den dype stat" i USA der lenge har hatt kontrollen ,og nå ser de at en fjasenisse synes ødelegge hele de...

Dessverre vil ringvirkningene også kunne ramme oss...

Ringvirkningene har nok rammet oss, men vi har ikke ennå forstått det helt og tatt det inn over oss. Vi luller oss ennå inn i den tro at vi har en uendelig snill, rik og sterk onkel i Amerika, mens vi egentlig burde planlegge for oss et Norge uten Nato i et urolig Europa.

1
kansas00 Skal vel heller ikke glemme at CIA med stor sikkerhet både spionerer og avlytter oss uten at det skaper det store ramaskriket. Obama "Mr.Fredspris" (som jo er opphøyet til en "helg...

Og metodane er mange. Ein kinesisk-amerikansk historiestudent, den 37-årige X. Wang er vorten dømd til 10 års fengsel for spionasje mot Iran under eit studieopphald der. Offisielt nektar sjølvsagt styremaktene i Sambandsstatane for at han i det heile har drivi med slikt. Men ein kan spekulera: X. Wang voks opp i Kina, men ein får ikkje vita kvifor han forlet heimlandet. Anten har han vori ein slags dissident eller så har han fått eit stipend for studiar i USA. Etter nokre år skal slike studentar returnera til heimlandet. I staden har han haldi fram med å studera og studera ved ulike universitet i USA og er altså vorten 37 år. Amerikansk statsborgarskap har han også fått. Truleg har han ikkje finansiert alle desse studiane med oppvaskjobb på ein kinarestaurant. Og kven som har betalt studieopphaldet hans i Iran, kan ein jo undra på.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
9 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Laster...