Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det kan se ut som Donald Trump har valgt seg ut Sverige som enemy state number one, daglig kommer det nå nye krigerklæringer fra Trump mot de stakkars svenskene. Hva i all verden har svenskene gjort mot Trump for å fortjene dette, den gamle grisen er antagelig fortsatt sur pga et grab em by the pussy opplegg med svenske fotomodeller som gikk i dass på 80-tallet, bad bad swedish feminists.

1
110 svar

110 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sun_Tzu

Trump er ikke alltid så flink til å ordlegge seg, men de fleste som har fulgt litt med på Sverige de siste årene vet utmerket godt hva han mente.

MSM er opprørte. Ubehagelige sannheter må jo ikke belyses. Nå skrus nok hat propagandaen mot Trump opp enda noen hakk. "Nå skal vi ta ham!".

Ganske underholdende å se hvor sinte, fortvile og desperate mediene har blitt på grunn av Trump. Hva skal de finne på nå?

3

FlameWarrior

Trump er ikke alltid så flink til å ordlegge seg, men de fleste som har fulgt litt med på Sverige de siste årene vet utmerket godt hva han mente.

Utrolig å se hvilke alternativ verden trumpenproletariatet lever i.

Her skal alle mulige løgner forsvares, til enhver pris.

(Ellers fascinerende at VGDs tidligere mest ukritiske tilhenger av kinesiske myndigheter nå har blitt like ihuga tilhenger av en fanatisk anti-kinesisk amerikansk president.)

2

Sun_Tzu

Her skal alle mulige løgner forsvares, til enhver pris.

Er det en løgn at Sverige i dag har store problemer som følge av flere års høy innvandring fra Afrika, og deler av Asia?

1

Arrcab

Trump er ikke alltid så flink til å ordlegge seg, men de fleste som har fulgt litt med på Sverige de siste årene vet utmerket godt hva han mente.

Problemet er, at dette bare var en ren forsnakkelse. Han mente sjølsagt å si, "se hva om vil hende i Sverige i morgen". Selv for en som ikke vet hvor Sverige befinner seg på kartet, vil en slik spådom være innerblink.

1

Langveg

Ei viss landkjenning ser ein no tendensar til i Dagens Nyheter, som har dette hovudoppslaget nett no:

Den senaste tiden explosionsartade ökning av dödlig våld i den kriminella miljön är djupt oroväckande. Enligt kriminologen Mikael Rying krävs det nu snabba åtgärder för att bryta framväxten av det parallellsamhälle som redan tycks ha fått starkt fotfäste – särskilt i våra mest utsatta förorter.

På sett og vis kan vel eit land på 10 millionar menneske leva med to drap om dagen, men det er ein ikkje van med i i Norden. Held råskapen fram i visse miljø i Sverige, vil nok Sverigedemokraterna vinna neste val.

2

Corvus

På sett og vis kan vel eit land på 10 millionar menneske leva med to drap om dagen, men det er ein ikkje van med i i Norden. Held råskapen fram i visse miljø i Sverige, vil nok Sverigedemokraterna vinna neste val.

5 drap på to dager nå. Politiet er desperate etter forsterkninger.

1

dickenzz

Hva i all verden har svenskene gjort mot Trump for å fortjene dette,

Klart de fortjener dette. Trump sier det bare slik det er, Sverige har importert alt for mange muslimer. Disse lager nå store problemer forskjellige steder rundt om i Sverige, og værre vil det bli! Helt riktig og på sin plass at Trump tar fram Sverige som et eksempel på hvordan det IKKE skal gjøres

2

perchri

..det fine med herr Trump er at han ikke prater politiks korrekt. Det er faktisk en befrielse....noe som enhver annen politiker bør legge på dagsordenen. Si som det er og ikke tåkeprate. Essensen var vel at "se hva som skjer i Sverige la ikke oss gjøre den samme feilen."

1

lusekoftan

Trump sier det bare slik det er, Sverige har importert alt for mange muslimer.

"Importert ? "

Sverige har tagit emot flyktingar bl.a. från krig som herrar Trump & Putin är inblandade i, de blev förvånade liksom Tim Pool att flyktingarna som bosatt sig i Södertälje och Botkyrka framförallt är kristna assyrier/syrianer från Turkiet, Syrien, Irak, Iran & Libanon.

Det stämmer inte med bilden som extremhögern, Fake Fox News, Trump och Putins statliga medier försöker förmedla.

Trumps administration kallar nu slavarna som fördes mot sin vilja i botten på slavskepp från Afrika till USA för "immigrants".

Så gör extremhögern i sin falska historiebeskrivning.

1

Palimpsest

I bunn og grunn har nok ikke Sverige gjort noe som helst som har bidratt til akkurat dette. Trump har enten fått feilinformasjon fra rådgivere før talen, eller så har han ikke forstått informasjonen han har fått - begge deler er like plausibelt slik jeg ser det. Han blir arrestert på at det han sier ikke stemmer, og på twitter gjøres han narr av. Fordi han er omtrent like god på affektregulering som et lemen, og først og fremst drives av en blind tro på seg selv og megalomanske tanker takler han ikke å bli korrigert særlig godt. Resultatet er det vi ser: istedet for å gå litt stille i dørene, roper han desto høyere og lar de jevnlige apoplektiske anfallene gå ut over Sverige for å "bevise" at han har rett.

Gjenter man løgnen høyt nok, tror folk til slutt på den. Og om det er noen som er flinke til å gjenta løgner høyt, så er det Trump. Det er omtrent det eneste han er flink til, faktisk.

2

dapre

I bunn og grunn har nok ikke Sverige gjort noe som helst som har bidratt til akkurat dette.

"Ikke gjordt noe som helst" er vel akkurat det som beskriver Sverige best. Å ikke gjøre noe som helst, er ikke det samme som at man gjør noe som er bra. Tvert i mot. Handlingslammelse, apati og naivitet kan gjøre vondt verre.

Vi vet alle hvordan situasjonen er i Sverige som følge av en ukritisk og naiv innvandringspolitikk. Ghetto områder der lovløshet og anarki råder. Områder dere politi og utrykningskjøretøy blir angrepet og jaget bort. Skoler som er tilnærmet fri for etniske svensker. Innvandrergjenger herjer og ødelegger privat og offentlig eiendom. Svenske jenter blir voldtatt og sjikanert. Personer med ikke vestlig bakgrunn er overrepresentert på kriminalstatistikken, og florerer i svenske fengsler.

Til tross for at Svenske myndigheter - og norske medier - prøver etter beste evne å dysse dette ned, og rosemale hele situasjonen - er det heldigvis noen av oss som får med oss hva som skjer.

At Carl Blidt står frem som et uvitende spørsmålstegn (tosk), viser jo bare hvor ille det er blitt.

Vi vet alle hva Trump sikter til. Punktum. Man trenger ikke være verken journalist, forsker eller professor for å forstå hva Trump mener - til tross for at han riktignok ordlegger seg litt feil i en setning. Resten er en direkte og sviende korrekt beskrivelse av dagens Sverige. Dessverre. At enkelte svenske politikere blir tatt på senga når deres tåkelagte politikk plutselig er midtpunktet i nyhetene, er bare en fryd å beskue.

Takk til Trump for at du stikker stikker hånden rett inn i vepsebolet og rister ut sannheten. Fortsett med det!

6

Corvus

Ikke gjordt noe som helst" er vel akkurat det som beskriver Sverige best. Å ikke gjøre noe som helst, er ikke det samme som at man gjør noe som er bra. Tvert i mot. Handlingslammelse, apati og naivitet kan gjøre vondt verre.

Nettopp. I tillegg til å kamuflere alle feilene.

1

tinnyme

Man trenger ikke være verken journalist, forsker eller professor for å forstå hva Trump mener - til tross for at han riktignok ordlegger seg litt feil i en setning.

Du fikk altså ikke med deg at han refererte til en spesiell hendelse på en spesiell dag og ingen skjønte bæra av hva han snakket om?

Akkurat det kan du jo ikke legge ut ved å henvise til alt annet som skjer i Sverige resten av året.

Han sa ordrett: What happened in sweden yesterday

Fortell oss det du da som vet det....

1

William_S3

Resultatet er det vi ser: istedet for å gå litt stille i dørene, roper han desto høyere og lar de jevnlige apoplektiske anfallene gå ut over Sverige for å "bevise" at han har rett.

Problemet er jo at Trump her støter fra seg tradisjonelt allierte land, selv om Sverige ikke er medlem i NATO. Sist var det Australia og du finner sjeldent noe mer pro amerikansk land enn det.

1

kansas00

Trump er vel misunnelig på at svenskene har svart belte i ikke-vestlig innvandring.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...