Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Både dødstall og smitte øker i dette store landet: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/OQdmKk/corona-englene

Likevel fortsetter landets politiske ledelse å fornekte alvoret og sette markedet foran folkehelsen. (som om det er et motsetningsforhold mellom disse)

USA ble heldigvis «reddet» av et valg som fjernet neket på toppen og fikk pandemibekjempelsen over på et bedre spor mens Brasils president Jair Messias Bolsonaro fortsetter Trump-stilen.

Dette kan ende med forferdelse for sør-amerika.......

1
4 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

gugler

Brasil hadde samtaler med Russland for å kjøpe/produsere sputnik vaksiner og man var nær ved å skrive under en avtale. Lobbyister fra USA blokkerte den muligheten.

1

Fernandovonarb

Bolsonaro er som en Trump på speed. Helt fryktelig det som nå skjer. Det verste er at nye, og kanskje farligere, mutasjoner vil oppstå når viruset får herje så fritt som det gjør der. Alle flyvninger burde vært stoppet fra Brasil, for dette vil spre seg videre i verden og det er bare å håpe at vaksinene virker på de nye mutasjonene.

India virker å være i samme katastrofale situasjon nå.

1

inspector

Dette kan ende med forferdelse for sør-amerika.......

Gårsdagens Urix behandlet samme tema og scenariene er dystre: https://tv.nrk.no/serie/urix/202104/NNFA53040721

Bolsonaro har benyttet pandemien til å plassere sine egne i nøkkelposisjoner og polariseringen øker. Reportasjen ga også inntrykk av dårlig smittevernkunnskap hos befolkningen generelt med håndhilsing, dårlig plasserte munnbind osv.

Det eneste lyspunktet er en egenprodusert vaksine, men skjødesløsheten og styringssignalene fra presidenten innbyr til nye mutasjoner som igjen kan spre seg til andre land.

Så lenge store land styres av trumpaktige idioter, vil pandemien vare en god stund til......

1

inspector

Når myndighetene anbefaler kvinner om å utsette graviditet, har utviklingen kommet ut av kontroll: https://www.tv2.no/nyheter/13948805/

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...