Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Angrep med mikrobølger i USA..

Det er over 20 mystiske angrep der folk og dyr plutselig blir dårlig .Er dette en ny strategi i fra russiske eller kinesiske agenter er dette dårlig nytt for verdensfreden. Eller er dette enkelt og lage slik at hvem som helst kan stå bak ? Uansett er det en farlig utvikling.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/05/03/195756441/usa-etterforsker-mulig-snikangrep-utenfor-det-hvite-hus-ser-kobling-til-flere-titalls-mystiske-hendelser

1
5 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Varulv2478

Det er over 20 mystiske angrep der folk og dyr plutselig blir dårlig .Er dette en ny strategi i fra russiske eller kinesiske agenter er dette dårlig nytt for verdensfreden. Eller er dette enkelt og lage slik at hvem som helst kan stå bak ?

Det tyder på massehysteri fremfor et eksternt angrep fra "noen", dessuten er det observert at lokalitetene og personene det angår, er i forbindelse med meget avanserte kommunikasjonsutstyr. Da sovjeterne brukt mikrobølgesensorer med aktiv bestråling mot den amerikanske ambassaden under den kalde krigen, var det i forbindelse med kontraspionasje. En bestråling som var umerkelig i seg selv. Det finnes ikke funk av bevis på dette; dessuten burde man realisere at mikrobølge må sendes ut med antenner for å kunne ha høy treffsikkerhet på lang hold. Mindre apparater er ikke sterk nok, en mikrobølgeovn må nemlig bestråle på meget nær hold fra alle kanter på innsiden. Det er veldig vanskelig å ikke legge merke til noe så uvanlig, og samtidige lokaliteter er under konstant overvåkning mot alle retninger.

Jeg tror det er noe som er langt nærmere. Mikrobølgevåpenteorien er bare et av flere hypoteser på "Havana-syndromet".

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...