Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har Bill Gates mistet sin nytteverdi?

Nå kommer det enda mer etterspill i forbindelse med Epstein-saken ut. Det sies nå fla flere kilder at kona til Gates skilles på grunn av hans forbindelse til denne personen.

Nok en gang er det altså endel mystikk rundt hva som egentlig foregikk på Epstein sin øy.

Fra før har jo både Bill Clinton og Prince Andrew vært kjent for å ha hatt kontakt med Epstein og vært på hans øy en rekke ganger. I tillegg er det klart at måten Epstein døde på er fortsatt temmelig suspekt, eller måten han blir RAPPORTERT å ha dødd på.

Ellers dreier det seg jo ikke denne gangen om "barn" heller, men for det meste jenter imellom 16-18 år. Så i mange land er dette kun prostitusjon og ikke noe annet. Men selvsagt, i dagens verden er jo enhver mann som har sex med en ung jente en pedofil. Ikke at jeg bryr meg, mine er alltid over 20 og jeg forlanger alltid legitimasjon, bare sånn for sikkerhets skyld i dagens MeToo-tyranni. Samtidig er det jo temmelig søkt at media konstant skal overdrive om det dreier seg om en 17-åring for eksempel. Tidligere i tida var det vel knapt noen som brydde seg om en 14-åring hadde sex og de overlevde jo.. I dag er det jo en "katastrofe" hvis en 16 år gammel gutt scorer med ei sexy lærerinne. Ja, han blir "skadd". Dette er selvsagt mer politisk korrekt tøv for det meste.

Men tilbake til Epstein og Bill Gates. Sistnevnte er jo en av de store heltene hos globalister og verdens PK-politikere. Det er jo mannen som skal "redde hele verden", samtidig som han fortsetter å selge software full av feil tilog med dagen etter at de er utgitt. Det er jo en Uber-Woke korporatist og liberal kapitalist. Det er vel liten tvil om at Fru Gates neppe har noen problemer om han har seg noe på si, noe mer enn Hillary hadde det. Her dreier det seg nok om noe mer.

Så skal han nå dras inn i dette? Er det en maktkamp i Microsoft og deres forbindelser? Skal han ofres for saken? For er det noe disse folkene IKKE bryr seg om, så er det prinsipper. Det er vel neppe slik at eliten er så "sjokkert" over at Gates har hatt eskapader med 17-åringer.

Hva er det som foregår her og hvorfor nå? Mange hevder jo at dette nok er en "skilsmisse" av skatte og formuegrunner og at alt er et spill. Bill Clinton har jo vært rapportert med mange flere turer på Lolita express enn Gates, så dette er underlige greier.

Det er iallfall en ting alle oppegående sikkert er enig i.

Epstein didn't kill himself....

1
0 kommentarer

Bli den første til å kommentere.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...