Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det sies at B52 skal fly over alleNato land. Minner om veteran flyging. Flyet er fra midten av 1950 årene. Mest kjent for bombingen av Vietnam.

Skal vi være stolte over tøvet Nato nå bedriver?

1
72 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Grad

KansjeD

Hvis målet ikke beveger seg, er sjansene der. Men hvis målet beveger seg, må personen lage nye koordinater. Dette betyr at en person fysisk må se målet. Og dette betyr at det i dette tilfellet er lettere å bruke Antitankstyrt missil.

1

KansjeD

En varmesøkende rakett i et fly følger automatisk varmekilden i målet den flyr etter. På samme måte kan raketter følge bevegelige bakkemål ved hjelp at ulike sensorer som f.eks. varme, kamera, radar, radio etc etc. Man trenger altså ikke gi raketten nye koordinater så lenge den først har fått et mål i sikte.

1

Grad

For å kunne bruke alle disse teknologiene, må du ha visuell kontakt med målet (du må ideifisere målet)

Ellers vil den varmesøkende treffe brannen eller feltkjøkkenet (som i motsetning til pansret personellbærer alltid er varmt)

Pansret personellbærer vil alltid være i dekning i skogen i industriområdet på territoriet til ødelagte fabrikker under broen, etc., det vil si alltid i dekning eller forkledd ... Noen vil ikke legge igjen en tank i feltet.

Men sperred ammunisjon (Loitering munition) er utvilsomt priset mange ganger billigere enn en pansret personellbærer

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...