Det er bare å gratulerer Supreme People's Republic - på vei mot verdens største økonomi om bare noen få år. Slik det bør være. Og slik det har vært på 1800-tallet før flere vestlige land og Japan bestemte seg for å voldta landet da Kina ikke kunne verken se eller vite hva andre planlegger.

Nå er situasjonen heldigvis litt annet.

Ellers er det selvsagt på sin plass å sammenligne Kina med andre store land, og det er ingen tvil i at Kina er en suksess.

Hvis vi ser på høyreradikale terrorist-regimer i Brasil og India, (det er en skam at disse to landene en gang var en del av BRICS), så er det ingenting for en kineser å misunne fra Brasil eller India.

Brasil og India går i dass på en god del områder. Hvilke andre store land kan vi ta frem - jepp, Imperiet som opplevde at høyreradikale ekstremister stormet Kongressen for snart 6 måneder siden og var ute etter å systematisk drepe alle som var anti-Dumpsters.

For et "demokratisk" fyrtårn. Bare å bøye seg i støvet :)

Hva mer har vi blant store land?

Bangladesh?

Pakistan?

Russland?

Indonesia?

Mexico?

Nigeria?

Ethiopia?

Er det liksom dette Kina skal misunne blant store land med en del befolkning? Nei takk, sier de fleste kinesere. Ingenting å misunne der.

Hold stø kurs og aldri la noen splitte landet noen gang igjen.

Kina trengs mer enn noen gang. Nå vil noen gnåle om Korona, men jeg minner igjen på at USA er på randen i å falle til høyreekstreme nazier og Mussolini-er. USA er blitt bare galere og galere og USA har egentlig fått hele 30 år på seg for å vise hvordan de "forvalter" deres dominans uten å ha lenger Sovjet å bekymre seg over.

Og den "forvaltningen" USA har stått for de siste 30 årene, spesielt de siste 20 årene nå (siden høsten 2001) står til massiv og brutal stryk.

3

Kommentarer

Laster...