Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvis FN opprettet noe som kalles for the United Nation Earth Defence Force, der de aktiv gikk inn i konflikter der enten regimer eller grupperinger som bryter med menneskerettigheter og skaper stabilitet.

1
9 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Homo_Erectus

Tatt i betraktning at USA har en lov som gir dem anledning til å gå til militær invasjon av Nederland for å befri amerikanske statsborgere som blir stilt for den internasjonale domstolen i Haag, er nok alle tanker på et verdenspoliti svært utopiske.

Da George W. Bush var USAs president i 2002 signerte han en lov som gjør at USA kan ty til militærmakt for å frigjøre sine egne statsborgere, dersom de blir varetektsfengslet av ICC.

2

omko

Hvem skulle ha bestemt når og hvor menneskerettighetene hadde blitt brutt? Og hvilken alvorlighetsgrad av brudd på menneskerettighetene skulle legitimere å gå inn med en slik task- force? Norge har fått et titalls menneskerettighetsdommer mot seg nylig i menneskerettighetsdomstolen og driter stort sett i dem :) Skulle vi blitt invadert av en eller annen multinasjonal styrke for å få tingene på plass? Skulle et totalt dysfunksjonelt FN der en rekke jalla- stater leker med menneskerettighetene vært bestemmende? FN er totalt på tur og det må den enkelte snart erkjenne. Takk og pris for at vi allerede har et verdenspoliti allerede, USA. Vi får bare glede oss til at Usa sin trone som verdenspoliti blir overtatt av Kina (siste setning var ironi)

1

Noreger

Nei, nå må enn snart begynne å la nasjioner være i fred.

1

Skarpretteren

Jeg tror dette er noe vi ikke kan unngå i framtiden. Hvor lang tid det tar, tør jeg ikke å si. Men det skjer.

1

Margido44

Verdenspoliti...vi har allerede, de kaller seg CIA ( Catans Internasjonal Army).

De jobber for litt motsatte verdier av de du nevner; Kaos, Ustabilitet - Worldwide

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...