Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge bør få et kalifat !! Følg resonnementet !!

Det er resultatet av dagens hendelser i Afghanistan. Vi sendte i sin tid misjonærer rundt om i verden og best husker jeg misjonen i Madagaskar. Nå sender vi bomber og soldater for å demokratisere verden . Først terroriserte noen få muslimer amerikanske skip og amerikanske ambassader for så å gå løs på Pentagon og tårnene den 9 september 2001. Det er 20 år siden. Siden den gang har Norge bombet Libya og skulle demokratisere araberverden med våpen i hånd. Bush kom med sine teser om de ondes imperier ,Irak , Libya osv. Destabiliseringen av araberverden var i gjære. Og araberverden var delvis med. Men Afghanistan ville ikke utlevere Bin Laden. Og 10 år etter så fant de ham i Pakistan. Men vi fortsatte å krige i Afghanistan. Vi skulle jo frigjøre kvinnene og demokratisere Afghanistan. Jeg synes Norge skal være forberedt på å bli misjonert av muslimer etter dette. Kalifattanken må jo være besnærende . I stedet for dette Norge i dag som lever på en livsløgn. Et Oligarki betalt av et fåmannsvelde . Civitas hellige gruppe. Løgnene kan sies å være:

  1. Norge er et rikt land som kan leve uten olje og gassressursene
  2. Norge er tolerant land hvor det er billig å bo 3 Alle har rett til billig bolig og får et billig sted å bo. 4 Alle har rett på billig mat Norge er et et trygt sted å vokse opp uten trussel fra det offentlige om omsorgsovertagelse. Norge har et godt rettssystem som ivaretar store og små folks interesser. Norge lever trygt forhold til sine omliggende land.

Norge er et kristent land og det er ikke langt fra muslimsk . Konspirasjonsteoriene er sanne. Qanon teoriene er sanne. Noen få styrer verden. Norge bør gi fredsprisen til Kamal Harris snarest. !! Norge bør strebe mot å få et Kalifat !! Fylkesinndelingene kan danne grunnlag for utvelgelsene for ledere inn i Kalifatet. Landet styres av Imamenes råd.
Huitfeldt bør bli utenriksminister Norge har fått enorme fordeler av å være medlem av sikkerhetsrådet. Norge er en fredsnasjon USA styres av pedofile og Norge styres av ......

4
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

A_Øivind

Noreger skriver: "NATO er fullstendig overflødig og EU er en katastrofe for våre land"

Krigskåtheten til USA har gjort deler av verden mer ustabil etter 2. verdenskrig. Men det betyr ikke at Norge ikke er avhengige av sterke allierte for å sikre fred og sikkerhet på hjemmebane.

Det samme kan sies om EU. EØS-avtalen har uheldige virkninger, men fordelene er uendelig mange flere.

2

Noreger

Sannheten er at Norge og de andre Nordiske landene nå må begynne å jobbe for mer tilnærmelse seg imellom.

NATO er fullstendig overflødig og EU er en katastrofe for våre land.

Hele Norden samlet hadde hatt verdens 8. største landareal, havområde og Brutto Nasjonal produkt. Vi ville vært selvforsynt med energi og mange mineraler samt mye mat.

Etter USA sin fadese her, vil de nok prøve å stramme til med mer kontroll over sine vasaller. Det er viktigere enn noensinne å bli kvitt Erna og Søreide før de søker DC om å bli en 51. stat. Om de ikke rett og slett bestemmer seg for å gi ut alt vi har av verdier til EU først da.

     Taliban har nedkjempet verdens supermakt, nesten på egen hånd. Det er vidunderlig å se at USA har fått seg en skikkelig trøkk på trynet her og deres dollarvelde er nok snart fallitt også.

Norge ut av NATO, EØS og FN.

1

molishani

De har jo ikke akkurat nedkjempet amerikanerne. De er jo trukket ut, og Taliban har kommet tilbake uten motstand, alt lå til rette for dem.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...