Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan føles det å være tapere?

Vesten taper i den økonomisk verden. Liberalismen undergraver vestlige økonomier. Så kom fiasko i Afghanistan. Føl på tapet av verdighet. Taperne!

9
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

PerryAndre

Du bor selv i vesten og er dermed også en taper i følge deg selv. Du burde kunne svart på spørsmålet selv.

2

frode57

Det er for jævlig for det er ikke sikkert vi klarer å rydde opp og får tilbake arbeidsplassene og verdiskapingen som skal til for å fortsette den vellykkede vestlige økonomien. For andre har lært knepene og vet å bruke statsstyring og andre knep for å underby oss. Men det er generelt. Enda så klarer Norge seg men etter hvert så vil også Norge bli råket av omliggende lands naive tro på liberalismen som EU er tuftet på men som glemmer reglene om å stopp dumping.

1

frode57

Når de konservative i Danmark vil drøfte om de skal gå inn i VEU som er den EU forsvarsdel , gjennom en folkeavstemming , så er det på bakgrunn av at vi ikke kan stole på USA. De har vist at de ikke er til å stole på , sier Ellemann Jensen.

1

Serutover

Vesten hadde en lang medgangsperiode etter andre verdenskrig. Det er vanskelig å skape vekst når du allerede er blant de med høyest økonomisk utvikling. Å utvikle ny teknologi, måter å organisere samfunnet og utdanningsnivå er krevende. I tillegg kommer det at medgang har en tendens til å skape slappfisker som ikke bidrar så mye til verdiskaping. Et tredje forhold som skaper motvind er at vi har en aldrende befolkning. At vi må regne med lav vekst i forhold til utviklingsland er åpenbart. Men dette går i bølger. Etter hvert må noen andre dra lasset, fødselstallene kommer til å ta seg opp. Det er ren evolusjon.

1

Sapient-X

Jeg er lei av tullet fra dere som ønsker å ødelegge vårt samfunn. Det var ingen mulighet for suksess i Afghanistan, det er ikke mulig å bygge opp det landet. Og tro ikke vi kan hjelpe dem ved å ta dem inn hit, vi kommer til få enorme problemer i fremtiden.

1

frode57

Nei for vi har nok med Bosnia , Kosovo som vi har hatt styrker i 20 - 30 år. Her reiser dansker til Kosovo for å holde kontroll. Jeg vet at eneste måten Norge kan få varig bosetting av utlendinger i Norge ,er at de ikke kan reise tilbake til hjemlandet. Norge er et helvetes kaldt land med en litt mindre begavet befolkning som tror de er meget rike. Er ikke det når du bruker masser av penger på å bo og kjøpe mat. Og dere holder på å selge ut strømmen....

1

MP62

Jeg ser kritikken Rødts Bjørnar Moxnes har imot det nesten tomme flyet som landet. For en idiot! Før man åpner kjeften i media bør man i det minste sørge for å forholde seg til fakta. Det er ikke Moxnes i nærheten av.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...