Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Verden kan bli satt 1000 år tilbake i morgen..

Murphys lov og avsporingen med klimadebatt. For når man leser om hvor lett verden har endret seg katastrofalt så er klimadebatten en avsporing. Dommedagsuret er 1 min på enden av vår tid... Jeg trodde Murphys lov var en vits eller feil. Men den er en seriøs sak. Og det er også loven som sier at et våpen som er brukt lite i en krig som utprøving vil komme til enda sterkere i neste. Vi vet nå at USA er en ustabil nasjon. Ustabile nasjoner er farlige. Derfor advarer Kina mot aggresjon fra utenlandske ,fremmede stormakter i kinesiske områder. Alle som tror at det ikke kan bli brukt atomvåpen bør tenke over kinas ordbruk. Det er lett å tro at det ikke kan komme til selvutslettelse men der har vi vært flere ganger tidligere. Og pandemier har vært en av årsakene men også store kriger. Den eneste løsning er å lage en felles «regjering» med klare avgrensninger av nye nasjoners muligheter til å etablere seg. USA må slutte å provosere og tro at de sitter på fasiten på gode samfunnssystemer. Russland har vist seg mer fleksibel i sin tilnærming men de har også klare grenser for hva de vil finne seg i . Kina har opiumshistorien i frisk minne. Det skal forhandles handelsavtaler men storstater må få felles kontroll på atomarsenalet i verden. Ellers så smeller det. Det nye er hvor effektiv droner har blitt. Det er nesten slik at man ikke trenger fly til 1 milliard men droner til 20 000 kr. Det er et skremmende scenario. Med atomvåpen som det bygges anlegg, siloer, for i Kina, så bør Norge tenke seg om og begynne å åpne tilfluktsrommene igjen. Men det kan være bedre å dø enn å overleve scenarioet med total atomkrig. Men Norge har et særskilt ansvar med å slutt å provosere russerne og kineserne. En atomkrig behøver ikke å være så langt unna. Når alt kan gå galt så kan det gjerne det, se til Saigon og Kabul. Bedre død enn rød? Hva med å lese hva som skjedde etter Vest Romerikets fall. Og når begynte vi å bli renslige igjen. Vi har kriget nok ! Eller vil noen oss så vilt som å sette i gang krigsmaskinen Nato igjen?

https://no.wikipedia.org/wiki/Murphys_lov

Ett rammeverk vil kreves mellom land. Men verden kan ikke lenger vente på et atomvåpen forbud. Det må komme et langt mer effektiv ordning med kontroll og respekt mellom folk . USA har sviktet mot land . De lovte Russland/Sovjet å ikke gå inn på deres interesse områder. Så vesten er ikke mye å stole på. Så det må noe langt annet til enn ord.

2
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Noreger

Vi må tilbake til en atomvåpenfri sone i Norden; få ut alle utenlandske styrker; få hele Norden ut av NATO og lage egen forsvarsallianse samt demilitarisere Nord-Atlanteren samtidig som vi forhandler med Russland om at de demilitariserer Kola. Verre er det egentlig ikke.

Noe slikt vil alikevel ikke skje så lnge Søreide har noen makt og Erna fortsetter å gi bort landet for å sikre seg en FN-jobb senere. Disse to skader Norsk suverenitet hver eneste dag og snart har vi mindre selvstendighet enn Puerto Rico.

1

frode57

Det handler mer om en annen organisering av FN og gjensidig kontroll med atomvåpen og destruering av de verste våpnene . Det betyr at sikkerhetsrådet fjernes og ei regjering blir laget. Ei grunnlov lages . Stater må få sikre grenser mens nasjoner innenfor stater blir sikret autonomi. Det er ikke rom for stor kriger lengre.

1

Noreger

Noen FN-regjering vil vi heldigvis aldri få. Globalistene sikler jo fortsatt etter dette, slik at de kan fortsette å dumpe lønninger til arbeidere verden over, men det vil aldri skje.

1

MacanT

Forstår ikke hvorfor du gidder, forumet er jo helt dødt.

1

frode57

Det er stille men så kommer det noen innslag som viser at dette er aktuell problemstilling. At en amerikansk general forteller at Trump er gal og den mannen vil bli president igjen med atomknappen lett tilgjengelig , forteller sitt. Men det forteller om utfordringer mer enn annet. Verden må få bukt med atomvåpentrusselen. Den må avskaffes for alles beste. Klimaendringene er bare bagateller i forhold til atomvåpen trusselen. Vi hadde Tjernobyl atomkraftverket som sprang i luften som vi måtte fore sauene i flere tiår for eller driver vi med det enda. Vi vet at stråledosene var store fra Nova semja i 1960 - 70 årene pga av prøvesprengningene der. Det er farlig tåpelig lek stormakter og andre med atomvåpen bedriver. For det er kort vei til krig til atomkrig. https://www.nettavisen.no/nyheter/fredsprisvinner-med-krystallklar-beskjed-til-store-etter-trump-nyhet/s/12-95-3424179716

1

Noreger

Atomvåpen blir en ikke kvitt så lenge det er and som vil tvinge andre til underkastelse. Det er lite sannsynlig at Russland vil oppgi sine våpen så lenge USA truer og skriker overalt, samtidig som de destabiliserer ethvert land som ikke danser etter deres pipe.

MEN, det Norge kan gjøre er jo å melde seg ut av NATO og inngå en Nordisk forsvarsallianse. Da kan landene ha en felle-forhandling med Russland om demilitarisering. En kan se en "pakkeløsning" hvor Norden demilitariserer sitt store Nord-Atlantiske havområde og kun har defensiv kontroll, (kystforsvar og kystvakt), samtidig som de ikke tillater andre makter å komme inn der med sine flåtestyrker. Til gjengjeld kan Russland demiitarisere Kola, samtidig som de ikke har raketter siktet inn imot Norden. Russland kan tåle det om vi bygger opp et DEFENSIVT forsvar med hjemmevern og en sentral flystyrke, for eksempel i Sverige. I tillegg til dette kan Østersjøen likedan befris for marinekrefter av offensiv karakter.

Hvorfor skulle Russerne gå med på dette? Jo, Russland er interessert i å få ut mest mulig av hver eneste rubel de bruker på militær, samtidig som de har et sterkt forsvar. Med Nordflanken lettet meget med hensyn til press; kan de fokusere mer på dybvdeforsvar og å sikre seg imot Ukraina og sør-områdene sine, hvor USA stadig rasler med sablene.

 Det er folk både i Norden og Russland som har begynt å tenke mer på dette og prøve å finne ut hvordan dette kan skje. 

Politisk i Norge har vi i dag SV, Rødt, deler av Senterpartiet og Ap som er villige til å vurdere dette.

Et fritt og uavhengig Norden uten raketter siktet imot seg vil holde oss unna USA sitt skitne spill og likedan få oss ut ifra EU sitt stormannsgalskap.

Norge ut av NATO, EØS og FN.

En Nordisk forsvars og frihandelsunion med åpne grenser imellom landene som i dag.

Sterke grenser imot EU i Sør-Jylland og oppsigelse av Schengen.

En sterk grenseavtale med Russland som i dag imellom Norge-Finnland og førstnevnte.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...