Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er alternativet til Taliban? Det finnes ikke noe alternativ, annet enn kaos i landet, hvor terrorister enkelt kan etablere seg. Snakk ikke om Dolsum og de andre alternative krigsherrene! Glem det! USA har en fryktelig historie i å alliere seg med motstandere av dem de selv er motstandere av. Det var vel delvis slik IS oppsto. Taliban er en fiende av IS. Talibans redselsregime forrige gang utmales, det er nå vel tvilsom at det gjentas, og er det så mye bedre at Vesten lar befolkningen dø av sult og mangel på medisiner? Man må av og til gjøre det rette fordi det er det rette, og gi den gode skjebnen en sjanse. La folket få mat og medisiner i det minste. Vesten er ikke uten skyld i denne krisen.

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Noreger

Hvem som skal styre i Afghanistan er det bare det AFGHANSKE folket som skal bestemme. Alt er bedre enn å være okkupert av en fremmed makt.

Norske politikere sendte villig vekk tropper som del av denne opptredenen så snart USA ba om det. Slik vi gjorde når Libyas regjering skulle styrtes.

   Nå er det på tide å revurdere framtiden som en vasall til "demokrati"-hyklerne i Washington. Et Norden kunne fint ha stått sammen om en tettere økonomi (helt fri fra EU) likedan som vi hadde klart oss med et eget forsvar fritt fra NATO. Sistnevnte fungerer kun som en okkupasjonsmakt ovenfor svake land og vi bør begynne å ta vare på oss selv i stedet. 

 Både F-35 flyene og disse fregattene er jo egentlig noe som mest er skreddersydd for "internasjonale oppdrag" og ikke det beste for å forsvare Norge. 

La oss komme oss ut av NATO og finne sammen i en Nordisk samarbeidsmodell. Sverige og Finland har vært uten NATO siden det ble opprettet. Det er på tide at vi blir fritt land og ikke deltar i alskens krigsforbrytelser.

1

frode57

Taliban ville ikke utlevere Osama bin Laden . Artikkel 5 i Nato sitt charter ble utløst av angrepet på tvillingtårnene i USA. Så kom vi i krig mot Afghanistan. Alle for en , som du vet. Det er litt underlig at Taliban er så sterk. Det tyder på at Pakistan og andre muslimske land har støttet dem. Nå skal vi holde oss unna muslimske land for ei stund. Men USA trenger kriger for å gi arbeid til sitt våpenindustri som vi er en del av. Les, Kongsberg .... Problemet med utsulting er vestens ansvar i og med at vesten har fryst Afghanske midler i utlandet. Slik holder USA og vesten på mot en rekke land som de misliker.

1

MP62

Afghanistans største problem befinner seg innafor landegrensene, nemlig mellom øra på de som bor der. Dernest at de er 100% avhengig av nødhjelp utenfra.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...