Nye VGD er lansert! Mer informasjon

To ting taler for en positiv utvikling i Afghanistan. Befolkningen har fått sansen for et mer innholdsrikt, gledefyllt liv gjennom de nye mediene. Med fungerende sosiale medier er det simpelthen umulig å gjennomføre et slikt redselsregime som forrige gang. Befolkningen kommer til å gjøre opprør mot den hemningsløse ondskapen, som har sterk likhet med Torquemada og den spanske inkvisisjonen.

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Noreger

Sosiale medier (Spesielt Fakebook, twitter, intragram osv osv) har degenerert samfunner over hele verden, samt sørget for at globalistene har forpestet mange folk sitt sinn.

Er det noe som er bra med Taliban så er det at de vil ta opp kampen imot disse dekadente tingene. 

For det er jo veldig mye hjernevasking og propaganda ifra disse kildene og det er jo bare PK-kultur, "woke" og globalisme som godtas som akseptabel debatt.

YouTube og google må en også bekjempe så mye en kan på individ-nivå. Selv mailer jeg aldri folk på google konto og sørger for å overtale folk til å bytte til noe annet, selv om til og med protonmail nok har blitt litt fordervet i det siste.

Ellers leser en om at Taliban nå vil ta oppgjør med de tidligere kollaboratørene i landet. Slik som skjer etter enhver krig kommer til å skje der også. Forhåpentligvis har nå lokale folk lært at å forråde sitt land ikke lønner seg i lengden.  
1

MP62

YouTube og google må en også bekjempe så mye en kan

Ja bevares, det ødelegger jo verdens dersom noen får tips om bakeoppskrifter eller tips om hvordan skal legge gulv.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...