Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det eksisterer nå en verdensomspennende energikrise, i Kina slukker man trafikklysene i enkelte byer fordi man mangler strøm (kullkraft). Krisen skyldes etter alt å dømme for små innvesteringer i tradisjonelle energikilder, de nye i det grønne skiftet klarer ikke levere nok kraft.

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

MP62

Jeg gliste godt da jeg leste at Libanon er mørkelagt grunnet at de to største dieseldrevne kraftverkene i landet har gått tom for diesel. At det landet ikke for lengst har satset på solenergi er KUN deres egen skyld.

1

perchri

At det landet ikke for lengst har satset på solenergi er KUN deres egen skyld.

Hvor skulle folket være.....solpaneler ville dekke hele landet og vel så det og enda ikke dekke behovet.

2

Arrcab

Klimaaktivister kan hoppe opp og ned, messe sin forbannelse over fossil energi, eller forlange kutt og nedleggelser av energiforbruk og produksjon. Enten vi liker det eller ikke, for oss alle og uansett meninger, nest etter lufta vi puster inn er energi det viktigste for milliarder av mennesker, og behovet er økende. Taktikken og tanken om å dramatisk redusere før alternativene kan overta, er en livsfarlig øvelse, for samfunn som vil oppleve anarki ved store utfall, for eksempel av elektrisk energi.

1

trondhjem

Taktikken og tanken om å dramatisk redusere før alternativene kan overta, er en livsfarlig øvelse,

Som kun fins i din fantasi.

Jeg synes du bør holde deg for god til å idiotfremstille dine meningsmotstandere med å lyve på dem holdninger de ikke har. Det er et absolutt lavmål.

1

Arrcab

Idioter, genier, eller bare manipulert, jeg vet ikke. Men når presumptivt oppegående mennesker, ikke ser realitetene i det de agiterer for, er det ett eller annet som ikke stemmer.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...