Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Trump har veldig stor oppslutning på meningsmålinger, det er først nå vi lærer USA å kjenne, et heslig bekjentskap. Det blir mer og mer klart at USA er et U-land, et utviklingsland, et land i den tredje verden, med overvekt av uopplyste velgere og korrupte politikere (lobbyen betaler republikanerne). Verdigapet i forhold til Europa, som har mye mer solide og substansielle verdier og tradisjoner, er enormt. Og det blir et prekært spørsmål om Europa må finne sin egen veg, msn kan ikke lenger stole på dette U-landet over på den andre siden av Atlanteren.

1
1 svar

1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

perchri

Trump har veldig stor oppslutning på meningsmålinger, det er først nå vi lærer USA å kjenne, et heslig bekjentskap. Det blir mer og mer klart at USA er et U-land, et utviklingsland, et land i den tredje verden, med overvekt av uopplyste velgere og korrupte politikere (lobbyen betaler republikanerne)

...ja...merkelig er det at de er de som kommer lengst på forskning og får ting satt igang, der resten av verden sutter på fingrene og lurer. Om uopplyste velgere, ville jeg nok være svært forsiktig med å kritisere........

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...