Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Når Afghanistan ikke får sine utestående penger til å dekke løpende utgifter til sentrale ting i statsdrift som fører til sult og fordervelse så er en form for statsterrorisme som Norge er delaktig i. Fysj.

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Sapient-X

Hva mener du utestående penger? Vi burde kreve tilbake det de skylder oss etter alt vi har bygget for dem.

1

MP62

Landet er 100% avhengig av u-hjelp grunnet fullstendig ubrukelige ledere. Norge sa vel i et møte med Taliban nylig at de gjerne vil gi nødhjelp som hjelper sivile, men at dette ikke skulle gå via Taliban. Det går neppe Taliban med på, for de driter jo langt i befolkningen. Så Talibans eneste pressmiddel er i praksis å gjøre livet for sivilbefolkningen enda verre enn det allerede er så folk dør i hopetall. Enhver form for nødhjelp som går via Taliban vil aldri komme sivile til gode.

1

Sapient-X

Det er ikke vårt problem. Vi prøvde å hjelpe dem. Det gikk ikke. De får ta konsekvensene av deres valg. Hva hjelper det å sende enda mer penger til ett av verdens mest korrupte land? Det vil bare bidra til enda mer våpen til regionene. Vi må slutte å støtte terrorister med uhjelp.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...