Dersom Russland stenger gassledningene, som et eventuell svar fra EU på nye og mer omfattende sanksjoner, etter lokale uroligheter i Øst Ukraina, er vi antakelig i krig.
Alternativene er gjenåpning av kull og oljefyrte kraftverk, noe som fort kan bli en permanent løsning, når det begynner å demre for klimalobotomerte politikere, at grunnforsyning av energi er livsviktig for hvert enkelt land.

1

NATO vil bare be Norge om å sende enda mer energi til resten av Europa. Så kan jo vi her på berget fryse og senke vår levestandard. Det farlige med dette er jo at våre politikere stort sett er enige i dette. Det siste har nok mye å gjøre med at de betrakter seg først og fremst som EU-lojalister og behandler oss i Norge som sine slaver.

Russerne er faktisk på vår side. Ikke alliansemessig selvfølgelig, men deres kamp om selvstendighet er like mye vår kamp. Om det klarer å stå imot hegemoniet til Dollarkaptialistene og de globale tyrannene, vil dette få ringvirkninger. Dette vet mange av vesten sine svikefulle ledere og det er derfor de legger seg så tett oppi rumpa til USA til enhver tid. 
2

Værre er det nå med de redde tyskerne som ikke gir våpen til Kazakhstan.. De er redde for en ny verdenskrig og det går konta ofte. Så de vil ha skapt den nye krigen fordi de er redde. Grunnen til strømproblemene også er fordi midt europa sender masse vann forsyninger til england områdene men også Norge og dette fører til flere rennesteder som Sibir og kulden blir utholdeldig. Alt igjen, fordi de er redde skapninger. www.philosophyma.com

1

Det ser ut som om de statlig kontrollerte mediene daglig har artikler som maner opp til konflikt med Russland.
Det er ikke lenge siden nederlaget i Afghanistan. Og den rike eliten ønsker en ny konflikt så de kan stramme grepet om befolkningen enda hardere.

1

Schibsted media har nok et opplegg med en kjempebonus bare de klarer å hjernevaske flere til å bli helt Russland-hysterikere. De har jo allerede moms-fritak. Det blir vel enda flere goder om de fortsetter denne propagandaen.

1

Tror det fortsatt blir krig. Dumskapen og dristighet i vesten ser ikke til å ta slutt. Med indianermetodene sine, løftebrudd , så blir russerne mer og mer frustrerte. De blir Davids kamp mot Goliat. Men nå snakker vi om sentrale deler av Sovjet/russisk kontrollerte områder.
Har Oslo ryddet tilfluktsrommene?

1

Så kom bekreftelsen fra lille Napelon om ar Russerne holder tilbake gass. Ikke rart når man er i konflikt med landet som har 25 % av russisk gass gjennom landet sitt. Snakk med Danmark om Øresundtollen! Eller bortfallet av det.

1
Laster...