Politikk - Internasjonal

frode57

Ukraina seirer.

Hvorfor skrives det ikke mer om alle seirene som Ukraina har?
Europa vinner over tyranniet! Vi vinner krigen Våre våpen er gode snille våpen. Britene skal med. Fredsnasjonen England skal skape fred.
Ukraina er vinneren som kan gjøre Russland til et oppdelt land.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tror det er litt tidlig å si noe om hvem som vinner.

Vi som kan litt historie vet at Russland ofte starter en krig dårlig. Husk andre verdenskrig. De fikk skikkelig juling, og gjorde mange feil, men ca 43-45 lærte de, og hadde en veldig effektiv arme.

Og hva vinner de? Ukraina kan vinne frihet, om de ikke faller tilbake til et korrupt kleptokrati igjen.

Enormt er ødelagt, og det vil være mange skadede, som vil trenge helsetjenester resten av livet.

Russland kan vinne Donbass regionen, hvis det blir en forhandlet fred. Noe som er det vi kan forvente.
Dette er ikke en dårlig deal for Ukraina, de mister territorie, men slipper å ha fiendtlige borgere innenfor egne grenser.
Multikulturelle samfunn er alltid preget av konflikter, noen voldelige, så det er bedre at de som vil være i Russland blir der.

2

Det er nok noe som forties. Mange Ukrainere har falt. Men sannheten vil nok etterhvert komme. Litt fornøyelig å se propaganda i fri utfoldelse.

1

Ja. Jeg har sett mange helt sinnssyke videoer som har blitt lagt ut på nett. Kan dessverre ikke linke pga voldelig innhold.

2

I dag kan vi lese at ukainske styrker i områdene Zolote, og Hirske i Luhansk fylket er i ferd med å bli omringet.
.....men sanksjonene....vi har jo innført sanksjoner......

Sitat:

06:22Espen Moe Breivik
Ukrainske styrker i ferd med å omringes
Ukrainere som forsvarer byene Zolote og Hirske i Luhansk-fylket øst i landet, står i fare for å bli omringet av russiske styrker, ifølge myndighetene i Kyiv.

Russiske styrker har tatt kontroll over bosetningene Pidlisne og Myrna Dolyna, og de har også rykket fram nær Hirske, står det i en melding fra den ukrainske generalstaben på Facebook.

Fremrykkingen har ført til at den nordlige veiforbindelsen mellom ukrainske styrker som forsvarer Zolote og Hirske, og andre ukrainske styrker i Lysytsjansk, er blitt brutt, ifølge generalstaben.

(NTB)

1

Vel, det er vel ingen som tror Ukraina vil vinne en konflikt med Russland. I Tsjetsjenia brukte russerne to år på de første operasjonene, og så ti år i den andre operasjonen.

Som en Amerikansk ekspert sa, det russerne er gode på er å slite ut motstanderen.

Når man har et lederskap som kanskje ikke bryr seg så mye om tapstall vil jo til slutt Ukraina bryte sammen. Ikke minst, om Putin oppgraderer konflikten til krig og masseutskriving av personell, samt setter landet inn i krigsøkonomi

1

Gode innlegg Sapient-X og vif_support
Takk for det . Er enig med dere i det dere skriver.
Det som er spennende nå er om Usa og Nato får provosert Russland til å gå til aksjon mot Baltikum som kan utløse artikkel 5. Nå leser jeg vestlige medier slik at man kan tolke Russland at de driter i hele art 5 opplegget og at de nå pr. def erkjenner at vi er en tilstand av krig med vesten.
Det er mye som tyder på at vi er inne i en krigstilstand mellom øst og vest.
Det meste som jeg skrev i tidlig fase av krisen i øst Ukraina har skjedd. Nå er det ikke måte på hva Ukraina får av våpen og amerikanske soldater har tatt på seg Ukrainske uniformer.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
31 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
10 svar

F16 til Tyrkia

Så fornærmer USA Tyrkia med å bare tilby istedet for F35. Nato vinner for tiden på alle fronter og russerne bør snarest legge ned våbnene. Norske TV kanalane driver balansert nyhetsdekning. Neste måne...
1
6 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar
Laster...