Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Putins nærmeste rådgivere, med Andrey Gurulyov i spissen, diskuterer i et TV-innslag hvordan Russland skulle ha gjennomført en eventuell krig mot Nato. Der hevder han blant annet at London skulle være den første byen som ble bombet, for som han sa: ”Trusselen mot verden kommer fra den britiske verdenen.” Det kom ikke fram noe om hvor mye som ville være igjen av Russland etter å ha bombet London.
Ellers ville det videre forløp se slik ut. Russland skulle ødelegge alle fiendtlige romsatelitter, dernest skulle de slå ut alle anti-missil-system over alt og hundre prosent. Så skulle Warszawa, Berlin og Paris bombes. De skulle slå ut strømnettet i hele Vest-Europa.
Albert Einstein, vitenskapsmannen bak relativitetsteorien (ligningen E=mc2), som i realiteten førte til amerikanernes utvikling av verdens første atomvåpen, som ble sprengt over Hiroshima, Japan 6. aug. 1945, ble i ettertid spurt om hvilke følger kjerneenergiens muligheter i krig ville fortone seg i fremtiden. Han svarte: "Jeg er ikke sikker på hvilke våpen den tredje verdenskrig vil bli utkjempet med, men i den fjerde verdenskrig vil det bli kjempet med pinner og steiner."
Det er ikke vanskelig å forestille seg hva han mente, nemlig at i en tredje verdenskrig utkjempet med atomvåpen ville menneskeheten bli bombet tilbake til steinalderen.
I dag, nærmere åtti år etter uttalelsen, kommer den på dagsorden. Jeg spør; hva i himmelske navn tenker vi på? Menneskeheten teller snart åtte milliarder mennesker og et fåtall sitter på atomknappen og bestemmer om vi skal tilbake til steinalderstadiet?
Jeg vil komme med en oppfordring. Reis deg menneske og rop så høyt du kan under emneknaggen: #alive

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
17 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
1 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Laster...