Politikk - Internasjonal

frode57

F16 til Tyrkia

Så fornærmer USA Tyrkia med å bare tilby istedet for F35. Nato vinner for tiden på alle fronter og russerne bør snarest legge ned våbnene. Norske TV kanalane driver balansert nyhetsdekning. Neste måned kommer både krysser raketter og F35 inn I Ukraina.

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg tror vi skal være forsiktige med å si at Nato vinner.
Hvis det er Ukraina du tenker på så går det ikke så bra for ukrainerne der nå.

Legg til at de har lagt om til en krigs økonomi. Mange menn er ved fronten, det betyr at de ikke bidrar med arbeidskraft og verdiskapning. Mange har flyktet fra landet.

Russerne sender inn kriminelle som de vil bli kvitt, og frivillige fra mange muslimske land som lar seg verve så de kan drepe folk uten å bli stilt for en domstol. Men de aller fleste russere er fortsatt i jobb og bidrar til økonomien. Selv om den er korrupt (det er også Ukraina)

Økonomien i ett av disse landene vil knekke etter hvert, hvilket land tror du knekker først?

Den vestlige økonomien er under hardt press. Både fra idioti fra våre egne politikere, og fra sanksjonene siden vi også er avhengige av å handle med Russland. Tyskland, takket være deres uendelig vise og miljøvennlige politikere kommer til å lide.

Selv med all gass og strøm vi villig sender dem så norsk industri kan gå konkurs, og de som stemte på AP og SP kan søke om NAV støtte.

2

Årsaken til at Tyrkia ikke får kjøpe F35 er at de valgte å kjøpe et russisk "bakke til luft"-missilsystem.

USA frykter at en samkjøring av russiske luftvernsystemer med amerikanernes mest moderne jagerfly skal gi russerne tilgang til sensitiv informasjon om flyets systemer og kapasiteter som vil øke russernes evne til å bekjempe flyet om det skulle bli alvor.

Hadde Tyrkia valgt et vestligprodusert luftvern ville de fått kjøpe F35. Det var et slikt salg på gang, men USA trakk seg i det øyeblikk det ble klart at Tyrkia valgte et russiskprodusert luftvernsystem og ikke et system godkjent av NATO.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
17 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
56 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
1 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Laster...