Politikk - Internasjonal

frode57

Hvem skal betale for Ukraina sine våpen

Sverige var en stormakt før Karl den 12 nådde Ukraina og tapte hæren sin der. Der snakkes svensk forsatt der hæren gikk tapt. Karl den 12 dro selv til Konstantinopel/Istanbul og var der så lenge at lederen gikk lei. Karl den 12 fikk nyss i at Danmark hadde erklært krig og dro hjem med kreditorene på slep.Det var slutten på svenskene sin storhetstid da han ble skutt i Halden.. Det har vært og er konstant en eller annen krig som skal utkjempes. Hvem skal betale for Ukraina sin krig?

DET ER DU ! Det kan du se på rentehevninger, strømpriser. Bensinpriser. Nå er Coronaen over. Krigen skal betales. Vesten har en krig som skal Vinnes!
Seieren er ikke så selvfølgelig men som med AP løgner om fagbevegelsen seire på 30 tallet så vinner vi nok, selv om vi ikke har GPS, trygg mat og enorme strålingsskader og massegraver osv.

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvem skal ta ansvaret for europeiske og amerikanske raketter som skytes mot sivile i øst og hvem skal ta ansvaret for ulovlig salg av våpen i Ukraina?

Sender man våpen til et av verdens mest korrupte land, må man skjønne at det kan få svært alvorlige konsekvenser.

2

Vi har ikke begynt å kjenne effekten av kostnadene rundt denne krigen. Når den er slutt, skal vesten bygge landet opp igjen. Ikke slik det var, men til et topp moderne I land. Ordførere rundt om har hyret inn arkitekt team som designer hvordan de vil de nye byene skal se ut. En hadde bestemt at hans noe anonyme by, skulle bli et ferieparadis etter krigen.
Jeg sa det fra krigens dag 1. Her burde bare denne skuespilleren av en leder kapitulert og reddet folket sitt fra død og flykt. For ikke å snakke om infrastrukturen og alle bygningene som vil ligge i ruiner. Dette kunne vært unngått og det kunne blitt en politisk konflikt isteden som kunne vært løst med hjelp fra EU uten at liv gitt tapt eller et helt land gitt i ruiner eller at hele verden nå er i en økonomisk krise.
Ja det er Russland som invaderte og er skyld i dette, men Ukraina har kunnet stanse dette hver eneste dag om de ønsker.
Jeg er imot krig generelt.

2

Jeg er mot krig. En vet aldri utfallet. Bortsett fra at USA vinner bestandig.

3

Ukraina har vært stedet vestlige politikere kan hvitvaske penger, og få skattepenger overført til sine egne kontoer.

Ett eksempel er våpen industrien. De trykker penger, og deler dem ut til andre land, kaller det uhjelp, eller stimulis packages, som brukes på våpen i selskaper de selv eier.

Den crack-røykende horekunden Hunter Biden sitter i styret i det Ukrainske energiselskapet Burisma og tjener millioner. Samtidig som hans bilder selges for utrolige priser til anonyme kjøpere på kunst auksjoner.

Ingenting å se her. Hunter Biden er bare en fantastisk god leder, og kunstner.
Ikke kom med noen kritiske spørsmål.

Jeg kan garantere at etter krigen kommer de til å trykke opp masse penger, og kreve inn skatter for gjenoppbygging, som de på toppen tjener på siden de allerede eier de selskapene som er pekt ut for anbudene.

1

Det er blitt for dumt å diskutere Ukraina. Nå får våpnene tale sitt språk.
Krig vinnes ikke med propaganda.

1

Jeg er uenig. Propaganda kan vinne eller tape kriger.
Se på Vietnam krigen. USA vant i nesten alle trefninger. Sovjet Unionen hadde sendt enorme mengder våpen til Vietnam, noe som tappet dem for ressurser.
Jeg tror det var Krutshjev som sa at de nesten var i ferd med å kutte støtten til Nord Vietnam.

Heldigvis for kommunistene så fikk de støtte fra vestlige medier, og 68'erne som var hjernevasket av universitetene.
Se Yuri Bezmenov sin forklaring på kommunistenes infiltrering av universitetene for å hjernevaske ungdom til å ødelegge sitt eget samfunn; https://www.youtube.com/watch?v=yErKTVdETpw

Yuri sin spådom har nå blitt sann. Vi ser ungdommer som hater den vestlige verden, og stort sett alle som kommer ut av universitetene har kommunistiske tanker.
Disse får høye stillinger, og jeg ser for meg at vi kommer til å få enorme problemer i fremtiden som følge av vanstyre.

1

Befolkningen som bor i delen av ukraina som ender som nato okkupert område må betale lend lease lånene . Befolkningen i den frigjorte delen kommer til å beholde store andeler av egen verdiskaping til egen gevinst med hjelp fra den multipolare verden. Den nato kontrollerte delen blir evige gjeldsslaver og blir avhengig av å bli med på krigsforbrytelsene til rule order for å overleve. Faller vestens rule order sammen vil de ikke overleve økonomisk uten å samarbeide med den mulitinasjonale modellen promotert av selvstendige land som f.eks russland. Brics ekspanderer på bekostning av vestens mafia økonomi.

1

Lignende innlegg

Sukk - Dagsavisens sosialistiske visvas

En kan ikke annet enn å bli dønn matt av Sosialistene i Dagsavisen. Nå har Arbeiderpartiet makten i Oslo. Arbeiderpartiet har makten i Norge. De er ansvarlige for et oljefond på 12000+ milliarder. De...
Bilde

Et eget rom

17 000 studenter over hele landet står uten et sted å bo knappe tre uker før studiestart. Dermed blir de fritt vilt for selgers leiemarked.


Bilde www.dagsavisen.no
2
23 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
20 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

Al-Zawahri døde i 2020 og i 2022

Merkelig at han nå meldes død på nytt. Er dette nok et eksempel på fake news? Kanskje mannen har ni liv? Hvordan kan vi vite at han faktisk er død? TERROR CHIEF ‘DEAD’ Ayman al-Zawahiri ‘dead’ – Al-Qa...
Bilde

Al-Qaeda boss al-Zawahiri dies from asthma, reports claim

AL-QAEDA leader Ayman al-Zawahiri who took over after the death of Osama bin Laden has reportedly died in Afghanistan. Al-Zawahiri – sometimes dubbed Dr Death – last appeared in a video…


Bilde www.thesun.co.uk
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
2 svar
Laster...