Hvem skal ta ansvaret for europeiske og amerikanske raketter som skytes mot sivile i øst og hvem skal ta ansvaret for ulovlig salg av våpen i Ukraina?

Sender man våpen til et av verdens mest korrupte land, må man skjønne at det kan få svært alvorlige konsekvenser.

2

Vi har ikke begynt å kjenne effekten av kostnadene rundt denne krigen. Når den er slutt, skal vesten bygge landet opp igjen. Ikke slik det var, men til et topp moderne I land. Ordførere rundt om har hyret inn arkitekt team som designer hvordan de vil de nye byene skal se ut. En hadde bestemt at hans noe anonyme by, skulle bli et ferieparadis etter krigen.
Jeg sa det fra krigens dag 1. Her burde bare denne skuespilleren av en leder kapitulert og reddet folket sitt fra død og flykt. For ikke å snakke om infrastrukturen og alle bygningene som vil ligge i ruiner. Dette kunne vært unngått og det kunne blitt en politisk konflikt isteden som kunne vært løst med hjelp fra EU uten at liv gitt tapt eller et helt land gitt i ruiner eller at hele verden nå er i en økonomisk krise.
Ja det er Russland som invaderte og er skyld i dette, men Ukraina har kunnet stanse dette hver eneste dag om de ønsker.
Jeg er imot krig generelt.

2

Jeg er mot krig. En vet aldri utfallet. Bortsett fra at USA vinner bestandig.

3

Ukraina har vært stedet vestlige politikere kan hvitvaske penger, og få skattepenger overført til sine egne kontoer.

Ett eksempel er våpen industrien. De trykker penger, og deler dem ut til andre land, kaller det uhjelp, eller stimulis packages, som brukes på våpen i selskaper de selv eier.

Den crack-røykende horekunden Hunter Biden sitter i styret i det Ukrainske energiselskapet Burisma og tjener millioner. Samtidig som hans bilder selges for utrolige priser til anonyme kjøpere på kunst auksjoner.

Ingenting å se her. Hunter Biden er bare en fantastisk god leder, og kunstner.
Ikke kom med noen kritiske spørsmål.

Jeg kan garantere at etter krigen kommer de til å trykke opp masse penger, og kreve inn skatter for gjenoppbygging, som de på toppen tjener på siden de allerede eier de selskapene som er pekt ut for anbudene.

1

Det er blitt for dumt å diskutere Ukraina. Nå får våpnene tale sitt språk.
Krig vinnes ikke med propaganda.

1

Jeg er uenig. Propaganda kan vinne eller tape kriger.
Se på Vietnam krigen. USA vant i nesten alle trefninger. Sovjet Unionen hadde sendt enorme mengder våpen til Vietnam, noe som tappet dem for ressurser.
Jeg tror det var Krutshjev som sa at de nesten var i ferd med å kutte støtten til Nord Vietnam.

Heldigvis for kommunistene så fikk de støtte fra vestlige medier, og 68'erne som var hjernevasket av universitetene.
Se Yuri Bezmenov sin forklaring på kommunistenes infiltrering av universitetene for å hjernevaske ungdom til å ødelegge sitt eget samfunn; https://www.youtube.com/watch?v=yErKTVdETpw

Yuri sin spådom har nå blitt sann. Vi ser ungdommer som hater den vestlige verden, og stort sett alle som kommer ut av universitetene har kommunistiske tanker.
Disse får høye stillinger, og jeg ser for meg at vi kommer til å få enorme problemer i fremtiden som følge av vanstyre.

1

Befolkningen som bor i delen av ukraina som ender som nato okkupert område må betale lend lease lånene . Befolkningen i den frigjorte delen kommer til å beholde store andeler av egen verdiskaping til egen gevinst med hjelp fra den multipolare verden. Den nato kontrollerte delen blir evige gjeldsslaver og blir avhengig av å bli med på krigsforbrytelsene til rule order for å overleve. Faller vestens rule order sammen vil de ikke overleve økonomisk uten å samarbeide med den mulitinasjonale modellen promotert av selvstendige land som f.eks russland. Brics ekspanderer på bekostning av vestens mafia økonomi.

1
Laster...