Tyskland vurderer et passende "svar" på Russlands delvise mobilisering.
Ja, de (og flere land i Europa) ønsker sikkert revansj etter tapet av tidligere kriger de ført mot Russland - alle deres store krigsheltr ss Hitler,- Napoleon,- Karl 12. for å nevne noen...
Alle fikk de dog smake ydmykende nederlag og slutten på deres krigs-karriere, men også til en forferdelig pris og betalt av russiske menneskeliv som ufattelige 28 millioner mennesker for å knuse Tysklands nazisme og befrielse av øvrige Europa.

Ja, ja - virker som nå er det på han igjen...

2

Det blir som jeg tidlig skrev. Eskalering.
I 1973 rømte norske soldater til Sverige på grunn av krigsfare. Alle Nato styrker ble satt i høyeste beredskap. Gromyko og USA kom frem til at Midt østen konflikten ikke skulle utløse storkrig.

Nå er det nok heller vanskelig å se en utgang uten bruk av atomvåpen.

Det blir en kald vinter og da ikke i meteorologisk forstand.

1

Jeg har liten tro på at atomvåpen vil bli brukt med det første, men det kan bli riktig utrivelig likevel...også for lille Norge - "hope NOT"

1

Jeg tror Putins strategi er å langsiktig svekke europeiske økonomier ved å holde tilbake gass.
Europeiske politikere er kanskje de dummeste vi har i verden i dag.
De tar stadig vekk avgjørelser som vil føre til økonomisk kollaps.

I fremtiden vil historikere, eller hva de kaller seg riste på hodet av dumskapen. Omtrent som det vi gjør når vi leser om hvordan romerne hentet inn barbarstammer for å ta seg av forsvaret av det romerske riket. Hvordan kunne de ikke forstå at det skulle gå galt?

Vi tror vi er så mye smartere.

Når Europas økonomier kollapser er det slutt på støtten til Ukraina.

1
Laster...