Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

ja......kommer i mørket og leker med adamseplet...helt sant

-------------------------------------------------------------------------------- horizon skrev: "Det er påstått at få matematikere er evolusjonister, for de har den reelle forståelsen av hvor usannsynlig teorien virkelig er." --------------------------------------------------------------------------------

1

"Gevency skrev: Muslimene kommer.

Mener du at det tyrkiske folket valgte feil?

Sex is not the answer. Sex is the question. Yes is the answer.................................

1

Sannheten er at AKP (ikke det gamle norske partiet : ) er svært moderate i forhold til andre tyrkiske partier. 98% av velgerne er "normale" tyrkere, som ønsker å forandre Tyrkia fra å være en stat i økonomisk krise, til å bli en stat som moderniserer seg, og bli mer likt vestlige land. 2% er aktive, muslimske fundamentalister. Men la oss i hvert fall gi de 98 andre % en sjanse. Tror ikke det blir så ille som det du prøver å få frem i overskriften din.

Hilsen en norsk tyrkiapatriot.

1
niggen Sannheten er at AKP (ikke det gamle norske partiet : ) er svært moderate i forhold til andre tyrkiske partier. 98% av velgerne er "normale" tyrkere, som ønsker å forandre Tyrkia fr...

"niggen skrev: Sannheten er at AKP (ikke det gamle norske partiet : ) er svært moderate i forhold til andre tyrkiske partier. 98% av velgerne er "normale" tyrkere, som ønsker å forandre Tyrkia fra å være en stat i økonomisk krise, til å bli en stat som moderniserer seg, og bli mer likt vestlige land. 2% er aktive, muslimske fundamentalister. Men la oss i hvert fall gi de 98 andre % en sjanse. Tror ikke det blir så ille som det du prøver å få frem i overskriften din.

Hilsen en norsk tyrkiapatriot. " ------------------------------------------------------------------------------------ Strategien er klar: Muslimene vet at hæren garanterer Tyrkia som en sekulær stat. Under dekke av dette, vil muslimene søke medlemskap i EU. Den dagen medlemskapet er et faktum, er hæren passifisert, og muslimene kan videreutvikle sitt islamske styre i ro og fred. Dette bekymrer EU, og vil derfor sansynligvis ikke akseptere Tyrkia som medlem av unionen i nærmeste fremtid. EU og NATO vil aldri akseptere en ren muslimsk stat som medlem av unionen og forsvarsalliansen. Så får vi se hva fremtiden vil bringe.....

mvh Grille

1
nautilus Tyrkia har tatt politisk selvmord. Fra nå av kan det bare gå en vei og det er MOT katastrofe , både for tyrkia og for oss her i europa.

"nautilus skrev: Tyrkia har tatt politisk selvmord. Fra nå av kan det bare gå en vei og det er MOT katastrofe , både for tyrkia og for oss her i europa. " ---------------------------------------------------------------- Jeg har selv en kamerat som reiste fra Norge og tilbake til Tyrkia for å drive hotellvirksomhet. Han sier nøyaktig det samme som deg. Tyrkia har en sekulær grunnlov, og det skal vel noe til å forvente en grunnlovsendring med det første. Men muslimene er tålmodige i sin Jihad......

mvh Grille

1
antikrig nautilus skrev: Tyrkia har tatt politisk selvmord. Fra nå av kan det bare gå en vei og det er MOT katastrofe , både for tyrkia og for oss her i europa. Er ikke dette demokratisk?...

"antikrig skrev: nautilus skrev: Tyrkia har tatt politisk selvmord. Fra nå av kan det bare gå en vei og det er MOT katastrofe , både for tyrkia og for oss her i europa.

Er ikke dette demokratisk?

Hva med kristenfundamentalistene som vant valget i USA? ---------------------------------------------------- Joda, dette er demokratisk - demokratisk selvmord. Den tyrkiske domstol vurderer nå om partiet skal forbys, og valget underkjennes. Kanskje med samme begrunnelse som Norge har forbudt nazistiske partier? Det samme skjedde i Algerie i 1992, og alle kjenner vel resultatet av denne beslutningen. Demokratiet vurderer hvem som er demokratisk og ikke-demokratisk iht. grunnloven.

Har kristenfundamentalistene i USA planer om å innføre et demokrati-fiendtlig styre?

mvh Grille

1
Grille "antikrig skrev: nautilus skrev: Tyrkia har tatt politisk selvmord. Fra nå av kan det bare gå en vei og det er MOT katastrofe , både for tyrkia og for oss her i europa. Er ikke de...

Det skal bli morsomt å se hvordan den politiske makteliten i dette såkalt 'nye' muslimske partiet kommer til å spille sine kort i de nærmeste uker og måneder.

Om makteliten klarer å stagge de mest ekstreme kreftene i den første tiden, kan muslimene omsider lykkes med å islamifisere Tyrkia bit for bit og , med tålmodighet og sluhet.

Muslimsk politisk sluhet er vestens naivister og humanister tusen ganger overlegen.

1
nautilus Det skal bli morsomt å se hvordan den politiske makteliten i dette såkalt 'nye' muslimske partiet kommer til å spille sine kort i de nærmeste uker og måneder. Om makteliten klarer...

Statsministerkandidaten til AKP er dømt for muslimsk oppvigleri. Etter loven kan han ikke bli statsminister. Det som nå blir spennende, er å se om den tyrkiske domstolen forbyr AKP som anti-demokratisk iht. den sekulære grunnloven.

Dette kan i verste fall ende med et blodig oppgjør.

mvh Grille

1
Grille Statsministerkandidaten til AKP er dømt for muslimsk oppvigleri. Etter loven kan han ikke bli statsminister. Det som nå blir spennende, er å se om den tyrkiske domstolen forbyr AKP...

Enig med deg Grille. Dette valget er spennende. Virkelig spennede. Etter min mening har det skjedd en endring som vil påvirke verdens-situasjonen kraftig. Det finnes så mange udetonerte bomber, så mange parametre, så mye gruff å lage bråk om her nå at det er nifts å tenke på.

Tror forøvrig ikke de skjøre demokratiske kreftene i Tyrkia tåler en annulering av dette valget. Så nettopp på NRK dagsrevyen og deres reportasje fra dagen derpå i Tyrkia. Den store muslimske beundreren Sunnanå , forsøkte å male et bilde av de nye makthaverene som særdeles moderate og pro vestlige. Intervju objektene Sunnanå hadde plukket ut, hadde nærmest ikke tro på noe forandringer i det hele tatt?

Her har man tydeligvis og effektivt 'luket' ut ekstremistene fra å uttale seg. Det er nok mye for tidlig å slippe dem til ennå. Deres tur vil garantert komme.

Uansett hva som nå skjer i Tyrkia. Blod vil flyte.

1
nautilus Det skal bli morsomt å se hvordan den politiske makteliten i dette såkalt 'nye' muslimske partiet kommer til å spille sine kort i de nærmeste uker og måneder. Om makteliten klarer...

"nautilus skrev: Om makteliten klarer å stagge de mest ekstreme kreftene i den første tiden, kan muslimene omsider lykkes med å islamifisere Tyrkia bit for bit og , med tålmodighet og sluhet.

Tyrkia er et islamskland, men skjønner hva du mener med islamifiser Tyrkia. Det vil aldri gå uansett, Det tyrkiske militære vil oppretholde de verdiene landet er bygd opp med, takket være Mustafa Kemal Atatürk. La dem prøve no og militære vil gripe inn.

Regjeringsskifte var nødvendig i Tyrkia, men forventet ikke en slik regjering. Sperregrensen er for høy den er på 10%, hvis den hadde vært lavere kunne man ungått å ha en regjering dannet fra AKP.

1

"Gevency skrev: Muslimene kommer.

Muslimene har alltid vært der, hvis du ikke visste det!!

99% av tyrkia er muslimer.

Du mener vel den litt mer relgiøse typen.

1
tyrker "nautilus skrev: Om makteliten klarer å stagge de mest ekstreme kreftene i den første tiden, kan muslimene omsider lykkes med å islamifisere Tyrkia bit for bit og , med tålmodighet...

"tyrker skrev: Tyrkia er et islamskland, men skjønner hva du mener med islamifiser Tyrkia. Det vil aldri gå uansett, Det tyrkiske militære vil oppretholde de verdiene landet er bygd opp med, takket være Mustafa Kemal Atatürk. La dem prøve no og militære vil gripe inn.

Regjeringsskifte var nødvendig i Tyrkia, men forventet ikke en slik regjering. Sperregrensen er for høy den er på 10%, hvis den hadde vært lavere kunne man ungått å ha en regjering dannet fra AKP." ----------------------------------------------------- AKP ønsker et medlemskap i EU. Hva skjer med hærens "garanti" for en sekulær stat den dag medlemsskap eventuelt blir et faktum? Vil ikke hæren "miste sin makt" nasjonalt i en slik situasjon? EU vil aldri akseptere et statskupp fra de militære hos sine medlemmer.

En ting er sikkert under AKP: Sperregrensen vil ikke bli satt ned for å sikre prularisme i Tyrkia. Ergo blir det fritt frem for å gradvis utvikle Tyrkia mot en mer ekstrem islamsk stat, ved hjelp av demokratiets spilleregler.

Det som blir spennende er om den tyrkiske forfatningsdomstol erklærer AKP som grunnlovsstridig og dermed forbyr hele partiet.

Hva er dine synspunkter på dette "tyrker" ?

mvh Grille

1
Gevency Noen er litt mer religiøse en andre.... og når muslimsk parti styrer... så vil de "litt" mer religiøse kanskje få litt mer spillerom..... eller hva?

Har lest mye om Nostredamus, og som kjent har han spådd 3. verdenskrig rundt år 2000.(Han spådde 1. og 2. verdenskrig helt riktig) Bøker jeg har lest er skrevet lenge før 11.sept 2001, det står mange vers der Nostredamus spår at muslimske ledere angriper vesten, og han skriver når oljen vil nå sin høyeste pris så vil blod flyte i Europa. - angriper USA Irak og Bin Ladens menn angriper ett par oljetankere til så vil oljeprisen stige. Men det er ikke dette jeg vil diskutere. Jeg har som sagt før lest flere bøker, og i alle sammen står det at rundt 1981 oppstår det en skikkelse som Nostredamus kaller "Henrik den lykkelige".

Eberhard Fuchs skriver(Nostredamus forsker):

<<Man ser i ham en slags verdenskonge som vil regjere med klokskap, omtanke og med nesten uinnskrenket makt. Etter moderne begreper må han være noe i retningen av en president for et europeisk-amerikansk statsforbund. Hans store motspiller vil være den siste Antikrist, og det vil bryte ut en verdenskrig på grunn av motsetningene mellom de to. Selvfølgelig ikke med det første, siden den lykkelige Henrik fremdeles er et barn. Også hans motspiller er allerede i blant oss. Han synes å stamme fra Øst-Europa eller Det Nære Østen. Men det går ikke klart fram hos Nostredamus om det dreier som om en person, ideologi eller religion>>

Hva eller hvem tror dere at dette er?

Gevency

1

"Gevency skrev: Muslimene kommer.

Fakta faen.

Gevency. "

Skumle greier dette her. Søren og, nå ryker vel muligheten til å reise tilbake til Tyrkia på ferie. Får håpe at de tyrkiske brødrene fra Tyskland hjelper til med å dempe de mest ytterliggående muslimene. Nå får vi se om muslimene klarer å skille det verdslige fra det åndelige i Tyrkia. Blir det for gale der nede, så rører vel de militære på seg.

1
tyrker Dere bør slappe det blir ikke noe farligere å reise til tyrkia. Turisme er viktig inntekt for landet.

"tyrker skrev: Dere bør slappe det blir ikke noe farligere å reise til tyrkia. Turisme er viktig inntekt for landet." ----------------------------------------------------------------------- tyrker, Jeg venter på dine synspunkter på mine spørsmål lenger oppe i denne denne tråden. Du understreker at Tyrkia fortsatt vil være en sekulær stat. Nå kjenner vi valgresultatet. Hva vil skje dersom den tyrkiske forfatningsdomstolen underkjenner AKP og valgresultatet? Et islamsk flertall undergraver sekularismen. Dette vil stride mot grunnloven, og hæren vil gripe inn.

Dette er skremmende. Dersom AKP blir underkjent, er helvete løs! Da står Tyrkia i samme situasjon som Algerie i 1992. Vi kjenner alle resultatet av denne konflikten der de ekstreme muslimene går berserk, fordi de ble snytt for en valgseier.

Dersom AKP får regjeringsflertall, kan Tyrkia vinke farvel til sekularismen og EU, og landet blir gradvis islamifisert. Du kan hevde at muslimene i Tyrkia ikke kan sammenlignes med sine trosfrender i Algerie. Men, det er nok at det finnes en liten ekstrem gruppe som kan skape helvete - og de finnes også i Tyrkia!

mvh Grille

1
Grille "tyrker skrev: Tyrkia er et islamskland, men skjønner hva du mener med islamifiser Tyrkia. Det vil aldri gå uansett, Det tyrkiske militære vil oppretholde de verdiene landet er byg...

"Grille skrev: AKP ønsker et medlemskap i EU. Hva skjer med hærens "garanti" for en sekulær stat den dag medlemsskap eventuelt blir et faktum? Vil ikke hæren "miste sin makt" nasjonalt i en slik situasjon? EU vil aldri akseptere et statskupp fra de militære hos sine medlemmer.

En ting er sikkert under AKP: Sperregrensen vil ikke bli satt ned for å sikre prularisme i Tyrkia. Ergo blir det fritt frem for å gradvis utvikle Tyrkia mot en mer ekstrem islamsk stat, ved hjelp av demokratiets spilleregler.

Det som blir spennende er om den tyrkiske forfatningsdomstol erklærer AKP som grunnlovsstridig og dermed forbyr hele partiet.

Hva er dine synspunkter på dette "tyrker" ? ====================================================== Dette kan også være en av grunnene for at AKP ønsker medlemskap i EU, men da må AKP følge eu reglene også. Uansett den tyrkiske hæren ville ikke brydd seg mye om hva eu hadde sagt, det er viktigere at tyrkia forblir slik som Atatürk bygde landet enn å være medlem av EU.

AKP har ikke vist at de er noen ekstreme islamister, men de kan ha en skjult side Folket i tyrkia vil ikke bli noe mer relgiøse enn før fordi et islamistisk parti styrer landet, akkurat som krf skulle vunnet valget ville du da blitt no mer kristen.

Å stenge partiet ville ikke være demokratisk siden 37% stemte på det, men det kan være nødvendig for tyrkias fremtid. Partier har blitt stengt før, men de starter ett nytt parti hele tiden.

1
tyrker "Grille skrev: AKP ønsker et medlemskap i EU. Hva skjer med hærens "garanti" for en sekulær stat den dag medlemsskap eventuelt blir et faktum? Vil ikke hæren "miste sin makt" nasjo...

Når det gjelder dette nye partiet i Tyrkia, må man huske på at de vel selv er smertelig klar over at en feil uttalelse eller handling nå, vil bety en annulering av valget. Jeg antar det er mennesker i dette nye partiet som har ventet LENGE på denne sjangsen, De sitter antakeligvis nå og trekker i trådene . De har helt klart en strategi.

jeg har ikke heller tro på at sharia lovene blir innført over natten. Vi snakker nok helt sikkert her om en langsom prosess. Jeg vil anta at partiet har rådført seg med sine likesinnede brødre i andre land og lagt en strategi.

En ting er helt sikkert. De vil neppe forbli 'moderate' lenger enn høyst nødvendig. Og høyst nødvendig er etter min mening den dagen de har tatt kontrollen over militære , politi og domstoler. Somsagt de har nok en plan.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...