Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fremtidens journalister også venstreekstremister:

Ingen av journaliststudentene ved Norges mest prestisjefylte journalist-utdanning er FrP'ere, jeg mener derfor tiden er inne for å kvotere inn FrP'ere på disse skolene av hensyn til landets videre ve og vel.

Fra journalisten.no: "Hele 46 prosent av studentene på journalistutdanningene i Oslo og Volda, definerer seg selv et godt stykke til venstre på en politisk venstre-høyre-akse. Når man legger til at sju prosent av studentene oppgir at de befinner seg på «ytterste venstre», betyr det at over 50 prosent av dagens journaliststudenter definerer seg politisk et sted fra Arbeiderpartiets venstrefløy til AKP.

Et tankekors må det være at ingen, absolutt ingen, oppgir å befinne seg på ytre høyre, altså i Fremskrittspartiland."

http://www.journalisten.no/art.asp?GUID={4ACC3AE8-756A-4260-965E-ADED2C4C2280}&kategoriID=3&temaID=139

1
14 svar

14 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

speccon

At Frpere med gode karakterer ikke ender opp på journaliststudiet er deres valg. Høyreektremister velger utdannelse etter hva som gir mest tilbake i form av cash, og da er ikke journalisme veien å gå. At egoismen styrer deres utdanningsvalg er ikke noe kvotering kan ordne opp i, da det er de høyreekstremes natur som ligger bak. En Frper med journalistutdanning vil ved første korsvei velge en bedre betalt jobb som medierådgiver el lignende.

Speccon

1

ermathi

Ja det er faktisk skremmende å se dette. Jeg tror utviklingen kommer til å gå mer og mer mot at venstresiden tar fullstendig kontroll over media og setter dagsorden for sine saker og baserer alle saker ut fra sin synsvinkel.

Dagbladet og Aftenposten må være kroneksempel på politisk korrekt journalistikk.

Har da mer sans for Klassekampen og Dagsavisen som åpent sier at de står langt til venstre og ønsker seg lesere som tilhører samme sjiktet.

1

ermathi

Nå tjener vel faktisk journalister meget bra særlig sett i forhold til hvor mye de jobber og hvor fritt de har det. Er nok mange yrker hvor velgere tilhørende høyresiden er i flertall hvor lønnspotensialet og gjennomsnittet er betydelig lavere.

1

Fasanen

ermathi skrev: Ja det er faktisk skremmende å se dette. Jeg tror utviklingen kommer til å gå mer og mer mot at venstresiden tar fullstendig kontroll over media <<

he he .. når høyresiden har den andre halvparten ... og i tillegge eier det meste av media ..

At ingen stemmer FRP er vel en selvfølgelighet. Journalister er folk som gjennom utdannelse og jobb tilegner seg kunnskap om samfunnet. Og folk med kunnskap stemmer ikke FRP. Det viser jo alle undersøkelser.

Er det farlig at folk med kunnskap faktisk tenker selv?

1

Moongoose

Stemmer det! Ingen overaskelse at sosialistene styrer media Norge..så og si alle Norske medier ligger på venstre-siden,jeg leste i min lokal avis at 70% stemte på venstresiden. Typisk.."samfunns engasjerte"sosialister som skriver ting slik DE ser det selvfølgelig..vil vi noen gang få sannheten frem? Dagbladet gikk jo nå sist ut og innrømmet at de ikke hadde forsket noe på innvandrervolden fordi de hadde vært redde for ryktet sitt..og for å ikke være politisk korrekte. Om dette er sant eller om de nå MÅ gi seg for ett stadig økende press på at journalister ikke skriver det som faktisk ER sant om innvandringsporblematikken vites ikke. Men det er ett godt eksempel!

Så hvis partier som Frp skulle få makt i fremtiden vil fremdeles sosialister som er vannskelig ¨å temme,måtte utøve sin jobb i viktige samfunnsinstitusjoner "som det virker som alle sosialister søker seg til" Som UDI,Media,TV..vil de gjøre som de blir bedt om? Eller vil den politiske enigheten drukne i sosialistenes "byråkrati"Slik saker i UDI har en tendens til å gjøre.. Sosialistene kommer til å styre landet enten Frp kommer i regjering eller ikke..Fjern alle personer i Nrk,udi,og alle andre viktige informasjons og steder som har samfunnsinformerende MAKT,og erstatt de med nye nøytrale folk..

1

paraphrase

zgum skrev: Et tankekors må det være at ingen, absolutt ingen, oppgir å befinne seg på ytre høyre, altså i Fremskrittspartiland." ________________________________________________________ Tenk over det...........:-)

Ja til nei, og bort med vekk ????? Paraphrase

1

Nydelig

En journalist bør være så nøytral som mulig. Ingen sterke sympatier til verken høyre eller venstre etter min mening. Da har jounalisten et problem.

1

paraphrase

Nydelig skrev: En journalist bør være så nøytral som mulig. Ingen sterke sympatier til verken høyre eller venstre etter min mening. Da har jounalisten et problem.

____________________________________________ Eller redaksjonen. Med dagens tabloid vinklinger, så går det på sjokkerende overskrifter selger. Ikke nødvendigvis politisk ståsted, men hva som selger.

Ja til nei, og bort med vekk ????? Paraphrase

1

AlexanderK

Det er vel fordi man må ha gode karakterer for å komme inn at det er sånn..?

1

Arcimedes

AlexanderK skrev: Det er vel fordi man må ha gode karakterer for å komme inn at det er sånn..? ......................................................................................................................

Det kan også være at mer høyrevridde trekkes mot realfagene, NHH, medisin, eller andre retninger der opptakskravene er vel så høye som journalisthøyskolen:)

Muligens appelerer journlist-yrket til en viss menneske-type, som ofte vil ha tendenser til å holde seg langt til venstre i politikken.

1

speccon

Det er heller det at det ligger i de høyrevriddes natur å velge det yrket som betaler best, og det er ikke journalisme. Om en høyrevridd person hadde tatt utdanning som journalist ville han/hun endt opp som medierådgiver for en eller annen stor bedrift som kunne tilby mer penger enn det en fersk journalist tjener.

Speccon

1

Pee Wee

Opptakskravene på realfag er svært lave. Det er heller slik at de sliter med å finne folk som ønsker seg en slik utdanning, og som faktisk har noe der å gjøre. Når man ser på mørkeblå i Norge, så har de aller fleste av dem tilknytning til NHH eller lignende studier. Leger er egentlig ikke kjent for noen sterk tilknytning noen av veiene i noe rikt land som jeg har hørt.

<< Man kan ikke spise frihet, men man kan spise libertarianere >>

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...