Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Se hvordan media i Sverige fossror ang. voldtekte

Her er forklaringen til at Skåne har flere anmeldte voldtekter enn HELE Danmark:

http://expressen.se/index.jsp?a=572946

Fler vågar anmäla våldtäkt i Malmö I Malmö anmäls fler våldtäkter än i storstaden Köpenhamn. Förra veckan anmälde fyra kvinnor i Malmö att de utsatts för övergrepp. Siffran för Köpenhamn är noll. --------------------

Flere våger altså å anmelde i Malmø. Hørt slikt tull. Her fossror svensk media for å skjule sannheten om hva som skjer i det multikulturelle sverige. Vær oppmerksom på dette når du leser norsk presse også. Her er det lett å gå i fella, all den tid media er styrt av sosialister. Bløffmakere er vel en mild betegnelse for slikt.

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

AMADEUSnr1

respekten for kvinner individuelle rettigheter stopper der de møter innvandreres interesser og respekten for andre "kulturer". Slik har det alltid vært på venstresiden. Sviket mot kvinner kan ikke bli større! Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

ParaDox

Norske politikere burde selvfølgelig reist ned til Malmø for å lære av deres problemer og for å se hvilken vei særlig byene også her i landet er på vei.Siden hverdagen og utviklingen i Malmø selvfølgelig ikke passer inn i den virkelighetsbeskrivelsen som de fleste politikere fremdeles luller seg inn i vil en slik reise ikke skje.Også pressen ''glemmer'' å beskrive situasjonen i Malmø.

1

Arcimedes

Det er helt latterlig, at svenske medier ikke tør se sannheten i øynene.

Jeg har enda håp for at Norge vil våkne, men enkelte er altfor sta, og har altfor lukkete sinn, til å kunne overbevises om problemene som nå vokser.

1

Cadian

Mistenker nok at vårt kjære nabofolk blir Europas første kalifat.

La oss håpe våre folkevalgte får øynene opp når Sverige blir omdøpt til "Det Svenske Arabiske Emirat" og gjør tiltak for å forhindre det samme her hjemme.

Blir rent dårlig når jeg leser om de bestialske gruppevoldtektene av 16 år gamle jenter i Sverige der gjeningsmennene "likte å høre offeret skrike".

Mvh. Cadian.

1

Ewing

Aldri i verden om sosialist galningane i Norge får auene opp før det er alt alt alt for seint. Tenk deg at Erling Borgen skal ta til fornuft for eksempel. Kor sannsynlig er det? Nettopp...

1

nineup

Alt i et patetisk forsøk på å skjule den egentlige sannheten, som burde være åpenbar for alle som evner å tenke mer en tanke pr døgn.

Malmø er en fullstendig ødelagt by, men resten av Sverige halser etter. Vårt naboland ødelegges mer for hver dag, og er et land jeg aldri mer skal besøke med mindre jeg tvinges til å kjøre gjennom litt av det, men det skal jeg nok unngå.

10. februar 2006, dagen da ytringsfriheten avgikk ved døden. Vi bør snart "Ta en Frankrike" i kampen mot avgiftskåte politikere.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...