Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Færre vil bli journalister, hvorfor??

http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/5641585.html Noe har denne artikkelen glemt. FRP har støtte nå fra 1/3 av befolkningen og dette slår også inn blant søkermassen til journalistskolene. Kanskje de simpelthen ikke orker å gå på skoler som er så igjennomsyret av venstresidens propaganda og som i visse tilfeller også spør etter politisk forankring?. Da vil jeg si at de bør søkere på høyresiden gjøre, de bør søke seg inn!!! Vi trenger flere høyreorienterte journalister som kan utbalansere de på venstresiden slik at vi kan få en balansert presse igjen. Det trenger vi!!

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1
12 svar

12 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

-Bamsemums-

Jeg tror du har for stor tiltro på meningsmålingenes påvirkningskraft. De aller, aller fleste gjør sitt yrkesvalg uavhengig av meningsmålingene.

1

Keva

AMADEUSnr1 skrev: "...og som i visse tilfeller også spør etter politisk forankring?. " ____________________________

Hvilke "visse tilfeller"? Dokumentasjon?

Keva

1

AMADEUSnr1

En jeg kjenner sier at han ble spurt om dette etter at han hadde gått på en slik skole fordi han hadde en ukorrekt politisk oppfattning. Han slutta da presset mot ham ble for stort. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Keva

AMADEUSnr1 skrev: En jeg kjenner sier at... ___________________________

Du hadde altså ingen dokumentasjon.

Keva

1

Snipp1

FrP tar først og fremst velgere fra Høyre, mengden som hører til på venstresida i norsk politikk har vært relativt konstant de siste årene. Jeg kan ikke se at FrPs økte oppslutning først og fremst på bekostning av Høyre skal ha gitt noe utslag på antallet søkere til journalisthøgskolen.

1

AMADEUSnr1

Snipp1, FRP har tatt 4 prosentpoeng fra H mens veksten er på 12 prosentpoeng siden valget. De resterende 8 kommer da blant annet fra venstresiden og Krf. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Snipp1

Venstresiden har omtrent samme oppslutning til sammen nå som ved valget (hvis man regner SP som en del av venstrsiden).

Og dersom du tror at de siste måneders endringer i meningsmålinger har noen særlig direkte påvirking på opptakene til journalisthøgskoler, så tror jeg nok du tar feil.

Men kanskje dere i FrP burde tatt et lite oppgjør med dere selv og hvorfor ingen ønsker å bli journalister? Jeg tror ikke et sekund på at noen som virkelig tror på det de står får lar seg skremme av at flertallet av studenter mener noe annet enn dem selv dersom de virkelig har et ønske om å formidle verden gjennom media.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...