Nye VGD er lansert! Mer informasjon

FRP ordner opp i Oslo: Sykehjemsplass lettere

tilgjengelig. Listhaug tar styringen og vil gå igjennom reglene og gjøre at det blir lettere å få sykehjemsplass i Oslo. Dette etter at FRP sentralt har kritisert Oslo kommune i denne saken. http://oslopuls.no/nyheter/article1295943.ece

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1
11 svar

11 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Human

Det er positivt hvis Frp i Oslo kan gjøre det lettere å få en sykehjemsplass!

Jeg er enig, at dette styres sentralt, men pengene bør også øremerkes til eldreomsorg i Oslo, som i dag er uverdig!

1

Bjrl

FRP rydder opp etter FRP.

Jaja, tenk hvor enkelt vi hadde fått det om Oslos velgere hadde satt noen andre enn disse surrebukkene inn i kontorene i stedet.

Mvh Bjrl

1

munch_2

Bjrl skrev: FRP rydder opp etter FRP.

Jaja, tenk hvor enkelt vi hadde fått det om Oslos velgere hadde satt noen andre enn disse surrebukkene inn i kontorene i stedet.

Mvh Bjrl

............................................ Eller kanskje burde AP styrte Elverum kommune snart rydde opp. Et lite spørsmål? Hvor mange FrP-styrte kommuner er under statlig administrasjon???

.....og hvor mange AP styrte kommuner er under statlig administrasjon på grunn av dårlig økonomisk styring????

Jeg vet svaret, vet du????

Fei for din egen dør før du skriker opp...................

1

Bjrl

Jeg bor i Elverum. AP har ikke flertall her, heller ikke sammen med SV. Elverum har heller ikke borgerlig flertall.

Både AP/SV og H/V/KRF/SP mangler én stemme på flertall her. Det sitter en uavhengig kar på vippen og stemmer i hytt og gevær.

Elverum er forøvrig ikke under statlig administrasjon.

Mvh Bjrl

1

hpl

"AMADEUSnr1 skrev: tilgjengelig. Listhaug tar styringen og vil gå igjennom reglene og gjøre at det blir lettere å få sykehjemsplass i Oslo. Dette etter at FRP sentralt har kritisert Oslo kommune i denne saken."

Helt enig med deg AMADEUS! Bra dette gjøres nå. Den forrige helsebyråden i Oslo må jo ha vært fullstendig inkompetent som ikke klarte å ordne opp i dette. ;-)

HPL

1

AMADEUSnr1

Problemet i oslo er at FRP er et mindre parti enn H og Ap der i byrådet slik at vi ikke har særlig stor innflytelse. Likevel prøver vi allt vi kan for å lette på de eldres problemer slik som her. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Bjrl

Å legge ned 300 sykehjemsplasser for de sykeste av Oslos eldste var en bra start i så måte. Eller hva, Amadeus?

Mvh Bjrl

1

Biskop

AMADEUSnr1 skrev: Problemet i oslo er at FRP er et mindre parti enn H og Ap der i byrådet slik at vi ikke har særlig stor innflytelse. Likevel prøver vi allt vi kan for å lette på de eldres problemer slik som her. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP ---------------------------------------------------------- Høyre og Frp sitter i byråd i Oslo og har støtte av Krf og Venstre i bystyret slik at de har flertall. Krf og Venstre har tvunget byrådet til å øke bevilgningene til bydelene som utfører eldreomsorgen i Oslo. Ennå er det alt for lite. Oslo går med stort overskudd og de kunne ha innført eiendomsskatt dersom de hadde villet prioritere eldreomsorgen høyere. I stedet prioriterer de nye kulturbygg.

Den nye Frp byråden har uttalt at hun ikke har til hensikt å bevilge mer til hjemmehjelpstjenestene. Kirkens Nødhjelp har trukket seg fra eldreomsorgen fordi de mener at byrådet ikke vil bevilge nok penger til eldreomsorg til å få en forsvarlig omsorg. Det har nå blitt standard i Oslo å tildele eldre rengjøring 1 gang i måneden i stedet for hver 14 dag. Ønker man mer kan man få det, men mot å betale 350 kroner timen.

Sentralisering av sykehjemmene i Oslo løser ikke de grunnleggende problemene som er manglende bevilgninger og et for trangt nåløye for å komme inn på sykehjem. "Før kom folk selv med sine kofferter til sykehjemmene, nå blir de kjørt med blålys".

1

AMADEUSnr1

Jeg synes dette er på tide at det gjøres noe her. Tenk om FRP hadde hatt majoriteten i oslo, da hadde det vært flott for alle eldre i kommunen som i Os. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...